Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.23 visose vietose
-
Peikiu Medikų direktorių Faris_Razor
Anthony Carmelo ir 11 kiti sureagavo į Gruzinas_Tortilla už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gruzinas_Tortilla • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Fariz_Razor• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Medikų direktorius• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: 2018.10.22 su Fariu diskutavome, bet labiau sakyčiau buvome "susipyke" racijoje. Diskusija kilo kelias minutes, baigus diskusijai aš buvau išmestas iš darbo be svarios priežasties. Neturėjau nei vieno įspėjimo, nebuvau net įrašytas į NDS ar gėdos stulpus po išmetimo. Firmoje buvau šešias dienas. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 4.2.0. Firmos vadovas, prieš išmetant darbuotoją12 taškai -
9 taškai
-
Hi there fellas! Man ir @Smoke Piktas prireikė dar vieno žmogučio mūsų modifikacijų k
Mister_Crime ir 3 kiti sureagavo į Ledas_Competiv už būsenos atnaujinimą
Hi there fellas! Man ir @Smoke Piktas prireikė dar vieno žmogučio mūsų modifikacijų krautuvėlėje. Mum nereikia modifikacijų "ieškotojų", šiuo momentu mum reikia žmogučio kuris suadministruotų visas mūsų modifikacijas atskiriame dokumente. Per laiką pastebėjome kad modifikacijas kurias ankščiau duodavome jų nuorodos galiojimo laikas jau pasibaigęs tad vis dažniau susiduriame su problema kai negalime aptarnauti klientų ;(. Darbo pobūdis paprastas: google docs pagalba sudaryti sąrašą visų modifikacijų kurios buvo naudotos ir duotos mūsų krautuvėlėje, tas modifikacijas įkelti į visiškai atski4 taškai -
4 taškai
-
S P A C E T R I P
Liam_Vazquez ir 3 kiti sureagavo į Voltas_Focus už būsenos atnaujinimą
S P A C E T R I P4 taškai -
4 taškai
-
Liūdi šeima, bei gedį giminės.. R.I.P (Mirties priežastis: mirė prie žmonos kapo, su
Voltas_Focus ir 3 kiti sureagavo į White_Bear už būsenos atnaujinimą
Liūdi šeima, bei gedį giminės.. R.I.P (Mirties priežastis: mirė prie žmonos kapo, su tikėjimu kad ji apsimetinėja kaip visada...) @Gruzinas_Tortilla4 taškai -
Billy_Jack ir 2 kiti sureagavo į Razor už temą
Sveikas , buvai išmestas už melavimą direktorių prižiūrėtojui , kad aš tave vadinau "Debi*u" per tavo tokį šmeižta be įrodymų , kai aš tavęs net nevadinau taip , tu man pridarei problemų su mano reputacija. Labiau susipykau su vienų moderatoriumi kuris ir taip apie mane bloga nuomone laiko , dėl vieno kivirčo , pabloginai mano firmos įvaizdi vizualiai prieš direktorių prižiūrėtoją kuris irgi nuo mano necenzūrines leksikos ir taip ant manęs vis dar pyksta tu tiesiog man pridarei nemalonumu meluodamas , pasiskundei atseit įžeidinėjau , kai buvai išmestas iš firmos ( mano nuomonė ) nes tik tada s3 taškai -
Kas nori pasimainyt produkcijos? Turiu 27k Maisto.
Lee_Owen ir 2 kiti sureagavo į Voltas_Focus už būsenos atnaujinimą
Kas nori pasimainyt produkcijos? Turiu 27k Maisto.3 taškai -
Prašau užbluokoti Juodas_Debesys
Andrius_Quattro ir kitas sureagavo į Pijus_Eox už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pijus_Eox • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Juodas_Debesys • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinima/Buginima. Nežinau ar čia serverio klaida. Bet sutinka kauliuka kai praeina daugiau nei 10sec. O kiek aš žinau kauliuko pasiulymas galioja 10sec • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/GJtmfX42 taškai -
Dingo pinigai.
Danny_Bullet ir kitas sureagavo į Razer'Electro<3 už temą
Anketos šablonas, prašantiems pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Razer_Electro 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Serveris. 3. Problema (apibūdinkite problemą): Sveiki vakar turėjau apie 85k Tačiau šendien prisijungus radau tik 38 tukstančius. 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): Nemanau kad čia galima kažka pateikti.2 taškai -
2 taškai
-
Prašau užblokuoti Ignas_Sniego
Jack_Connor sureagavo į Texasranger_Aluizas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Sniego• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Tyčinį relog'ą]• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/HbDhdGT - papildomos nuotraukos, jog laukiau žaidėjo.1 taškas -
Pasiplaukiojimas kartu su @Edvis Gaming @Pronis_Kadilaks
Ugnius_Carbon sureagavo į Kimba_Marcius už būsenos atnaujinimą
Pasiplaukiojimas kartu su @Edvis Gaming @Pronis_Kadilaks1 taškas -
Zdarof kenty, šnd su korišu pasidrąskėm po miesta,žvyra, nu visur žodžiu, pora kadrų
Ronny Crawford sureagavo į Lauris"Drift už būsenos atnaujinimą
Zdarof kenty, šnd su korišu pasidrąskėm po miesta,žvyra, nu visur žodžiu, pora kadrų ir mūsų pasivažynėjimo. https://imgur.com/a/tVIjDe8, pyrdas nestockines, tai velia gerai1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Abraham_Lincoln sureagavo į Ledas_Competiv už temą
!!! Aš radau šį enb, tačiau visos parsisiuntimo nuorodos yra neveikenčios, ir norėčiau būti dievas ir padaryti neveikinačius dalykus veikiančius bet yra kaip yra. Tačiau aš suradau panašų, šiektiek daugiau resursų reikalaujantį enb: Enb - http://www.mediafire.com/file/um8f14e671p8kln/FreezIn's+ENB+V3.1+12-26-2017.rar Išvaizda - https://youtu.be/vf-7n2-ZsMo1 taškas -
@Gustaz Girdėjau kursi gauja. Kada tai įvyks?
Andrius_Goo sureagavo į Emilis_Deere už būsenos atnaujinimą
@Gustaz Girdėjau kursi gauja. Kada tai įvyks?1 taškas -
Mafijos_Senelis užblokavo Marcius_Leonaz
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Mafijos Senelis už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Marcius_Leonaz. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Neleistinų modifikacijų naudojimas. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/toad5iC1 taškas -
Parduodamas sultančikas.
Pijus_Eox sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
Tema rakinama; Transportas parduotas1 taškas -
Sveiki visi! Forume paskelbta vienuoliktoji atranka į „GreenTaksi“ firmos darbuotojų
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Edvis Gaming už būsenos atnaujinimą
Sveiki visi! Forume paskelbta vienuoliktoji atranka į „GreenTaksi“ firmos darbuotojų gretas. Laukiame visų norinčiųjų!1 taškas -
1 taškas
-
<3 (PS IEŠKAU KAS TURI APSIKEIST PRODAIS (MANO MAISTAS,REIKIA ENERGIJOS)
Voltas_Focus sureagavo į Liam_Vazquez už būsenos atnaujinimą
<3 (PS IEŠKAU KAS TURI APSIKEIST PRODAIS (MANO MAISTAS,REIKIA ENERGIJOS)1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Sena bet pramuša dar <3
Zvonink_Man sureagavo į Liam_Vazquez už būsenos atnaujinimą
Sena bet pramuša dar <31 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Aivaras_Ali sureagavo į Razor už temą
Svari priežastis manau yra viršui tau nesvari gal kai meluoji + TS buvau ne aš vienas ,bet kažkas nieko negirdėjo , kad aš tave pavadinau apart tavęs nekeista nei SAVI man ten nei ką. O čia foto kai išmečiau.0 taškai