Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.01.31 visose vietose

1. Labas vakaras! Šį kartą susidūriau su neįprasta mechanikų direktoriaus rinkimų padėtimi, nes per duotas 4 dienas rinkimams užpildė vos 4 žaidėjai, o pratęsus atranka kandidatūrų skaičius padidėjo vos 1 žmogumi, kas yra labai neįprastas reiškinys šios firmos vadovo paieškoms. Peržiūrėjus visų kandidatų anketas į finalą pateko 3 žaidėjai: Ernestas_Paklausk, Dovydas_Weed ir Haku_Rinha. Pereinant prie potencialių kandidatų vertinimo, tai pradėsiu nuo gerai visiems žinomos personos apie kurią žinome ne vieną anekdotą ar "juokelį" – Ernestas_Paklausk. Anketa, firmos
    3 taškai
  2. Kažkas man sakė, kad nebegrįš į komandą, ką tu <3 @Karolis_Sudoku
    2 taškai
  3. Lukazzs_Lukazzs

Judam

Judam
    2 taškai
  4. js 

2 taškai
  5. Game of Thrones / Peaky Blinders / Vikings Priderinimai (profilio viršelio nuotraukos)
    2 taškai
  6. Jokia čia paslaptis, kad mėgstu modinti bei daryti nuotraukas iš žaidimo, tad šita tema bus pasidalinti tomis nuotraukomis su jumis. Tikiuosi patiks, gero žiūrėjimo 2019/01/28 2019/01/29 2019/01/31
    2 taškai
  7. Anketos šablonas(anketos stiliumi): Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: John_Sigma Jūsų tikrasis vardas: Lukas. Jūsų amžius: 19 Iš kokio miesto esate? Naujoji Akmene (bet dabar jau virš metu UK) Kokie jūsų charakterio bruožai? Na esu labai draugiškas , mėgstantis bendrauti užjaučiantis , kartais supykstu dėl menkiausios priežasties ,esu nervingas žmogus realiam gyvenime, bet kas bendrauja su manim , ir žino iš tikrūju koks aš esu tas susitvarko, niekada nepaliksiu žmogaus bėdoje , nesvarbu draugas pažįstamas ar pnš.., Moku suprasti žmogų kada jam yra sunku , kai kažko trūksta
    1 taškas
  8. Sveikas Lukai malonu susipažinti sėkmės jums !
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Igor_Fendalez Jūsų tikrasis vardas: Modestas Jūsų amžius: 18 Iš kokio miesto esate?: Jungtine Karalyste, Birmingham Kokie jūsų charakterio bruožai?: Labai greitai susinervinu, vienu zodziu esu kartais ramus kartais neramus, bet siaip esu labai draugiskas svarbiausia tu tik buk su manim draugiskas tai ir visados sutarsime, niekados nestumiu uz nugaros geriau sakau tiesiai sviesiai. Laisvalaikio hobis(-iai): Megstu kartais parukyti ganja, bet siaip labiau sportas prie sirdies esu dirbantis asmuo tai nelabai turiu daug hobiu. Ar turite a
    1 taškas
  10. Dainius_Callidi

@Denis Xander jasniukas

@Denis Xander jasniukas
    1 taškas
  11. @Karolis_Sudokuvis dar neismokinai kaip renkti cp eventa su tankais, kadangi gavai priziuretoja, pamokysi
    1 taškas
  12. Arnas_Lgp

1 taškas
  13. Sveikinu Dovydą gavus norimą pareigą, linkiu daug veiklų bei didelio fondo
    1 taškas
  14. https://www.youtube.com/watch?v=dlO8aANekSM
    1 taškas
  15. Rebeka

@Karolis_Sudoku tai labas vakaras ir tau

@Karolis_Sudoku tai labas vakaras ir tau
    1 taškas
  16. Sveikinu Dovydai, laikyk direktorių ilgiau nei aš
    1 taškas
  17. Kviečiu žaidėjus, norinčius smagiai praleisti vakarus prisijungti! -
    1 taškas
  18. PD transporto aukcionas laukia jūsų statymų! Aukciono organizatoriai @Keet_Marshow ir @Pronis_Kadilaks. Dėkojame fotografui @Michael_Pacano!
    1 taškas
  19. Džiugu, kad buvęs darbuotojas, kuris daug prisidėjo prie mano firmos gavo šias pareigas, sveikinu @Dovydas_Weed. Žinau tavo galimybes ir tikiuosi, kad šio darbo kartelę pakelsi dar aukščiau!
    1 taškas
  20. kokie ratai konkretus ant clubo, kur gaut tokius?
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.