Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.03.26 visose vietose
-
@Freez_Armani @rich the kenshis @Steve Stanley @Legend_Sabonis
J'Lilwer ir 5 kiti sureagavo į Dainius_Callidi už būsenos atnaujinimą
@Freez_Armani @rich the kenshis @Steve Stanley @Legend_Sabonis6 taškai -
Peikiu Laurynas_Leigon
Domas_Exus ir 3 kiti sureagavo į Rebeka už temą
Prižiūrėtojas baudžiamas nebus.4 taškai -
Peikiu Laurynas_Leigon
Roki_Reider ir 2 kiti sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Labas vakaras, buvai užtildytas už žodį „bekojis“, nes manau visi suprantame kam šis žodis buvo adresuojamas. Nelogiškai atrodo kai tu teigi, jog tu be jokios priežasties parašei šį žodį į viešąjį chat'ą. • Įrodymus dėl užtildyto žaidėjo galima rasti paspaudus čia.3 taškai -
Visi tie, kurie norit savaitgaliais vakare gaut faino experience, pasineriant į rolep
Rebeka ir 2 kiti sureagavo į Forever_Young už būsenos atnaujinimą
Visi tie, kurie norit savaitgaliais vakare gaut faino experience, pasineriant į roleplay tipo cop chase'us, siūlau prisijungt prie klubo, perskaityt informacija ir galbūt sudalyvaut mūsų rengiamam veiksme.3 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
Hey hey guys whats up? Pasiilgot? @Laurynas_Leigon ką sveikinu su pareigoms, žinau ka
Pakalniuks_Alfa ir kitas sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys už būsenos atnaujinimą
Hey hey guys whats up? Pasiilgot? @Laurynas_Leigon ką sveikinu su pareigoms, žinau kas turės daug forumo isp. ME. jeigu žaisiu kada. xD2 taškai -
2 taškai
-
1 taškas
-
@Mafijos Senelis didink algas nieko nebus, nesidarbuosiu aš veltui
Vycka_Flex sureagavo į Pro_Nitro už būsenos atnaujinimą
@Mafijos Senelis didink algas nieko nebus, nesidarbuosiu aš veltui1 taškas -
Gelbėkit mane, labai prašau jūsų pagalbos
Legend_Sabonis sureagavo į Saulius_Tuneriss už būsenos atnaujinimą
Gelbėkit mane, labai prašau jūsų pagalbos1 taškas -
Mafijos_Senelis laikinai užblokavo Faustas_Gerai
Maria_Ross sureagavo į Mafijos Senelis už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Faustas_Gerai. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: RELOG. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Gabrio modifikacijų krautuvėlė
Just_Eitvydas sureagavo į Gabris_Gabris už temą
Modifikacijos gavote į A.Ž. sekmės!1 taškas -
1 taškas
-
@Laurynas_Leigon susimokejo speceles paslaugos vienas randomas tai pataginsiu @Mafijo
Pronis_Kadilaks sureagavo į Lietuviskas_Zmogus už būsenos atnaujinimą
@Laurynas_Leigon susimokejo speceles paslaugos vienas randomas tai pataginsiu @Mafijos Senelis1 taškas -
Pseudo direktorių kova: taksi postas
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Domantas_Sultanas už temą
Effyxe bus patenkinta, svejkinu.1 taškas -
Pseudo direktorių kova: taksi postas
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Jack_Marzo už temą
Ačiū visiems už sveikinimus, ačiū Rokui už suteiktą šansą! Stengsiuosi darbuotis visu pajėgumu taksi firmos labui.1 taškas -
Naujieji taksi ir policijos departamento firmų direktoriai
Dainius_Callidi sureagavo į Rokas_Lays už temą
TAKSI IR POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIŲ RINKIMŲ ANALIZĖ Nusprendžiau rinkimus sutalpinti į vieną temą, iš viso teko sulaukti 5 dalyvių. Realiai daugiau tikėtis nebuvo įmanoma, šios firmos niekada nepateko į top 3 pagal laiškus pateikiančių žaidėjų skaičių. Svarbu ne pildančių kiekybė, o laiškų kokybė, todėl prieš skaitant laiškus tikėjausi, kad ši banali frazė pasitvirtintų ir regėčiau firmas, kurios pakeis šių firmų rutiną. Noriu pasveikinti naująjį taksi firmos vadovą Edvis_Gaming. Šis serverio žaidėjas turės ne pirmas vadovo pareigas, bet pirmas direktoriaus. Noriu jį matyti va1 taškas -
Nepateisinti lūkesčiai: naujasis dušmanų valdovas
Amanda_Candy sureagavo į Rokas_Lays už temą
Sveiki, Atranka nepateisino mano lūkesčių, tačiau nėra ko stebėtis, nes šis darbas nėra stiprioji šio serverio pusė. Atrankoje dalyvavo 5 žaidėjai, tačiau, kai kuriems trūko brandos. Buvo ir tokių, kurie papildys gėdos stulpo gretas, todėl nepatariu kandidatuoti į direktoriaus postą, kai klausimai yra ilgesni negu jūsų atsakymai. Atrankoje išsikirsiu du rimčiausius kandidatus, kuriems jau teko suprasti ką reiškia būti firmos vadovu - Ernis_Pokemon ir Lemon_Madeit. Pradėsime nuo to, kad laiškai buvo, pakankamai lygiaverčiai. Lemonai, pateikei įdomų laišką su daug idėjų taksi firmai iš1 taškas -
Naujasis tepalų direktorius
Rokyz_Abro sureagavo į Rokas_Lays už temą
Sveiki, Tai yra pirmieji mano rinkimai. todėl turiu pripažinti, kad viskas atrodė daug lengviau. Pildė pakankamai didelis kiekis žmonių. Daugelis kandidatų buvo stiprūs ir turėjo skirtingų teigiamų bruožų, dėl ko man ir teko skirti daugiau laiko detaliam analizavimui. Ačiū Vilkui už nuolatinį CV laiškų rašymą ir galų gale jų ištrinimą su reason'u: apsiprendžiau. Pradėsime nuo daugkartinio rašytojo Saulius_Tuneris, kurio laiškuose matomas progresas ir motyvacija tapti vadovu. Argumentacija, detalios įžvalgos paliko didelį pasitikėjimą, kad visgi gali tapti vadovu, kuris apmąstys savo1 taškas -
GreenSide.LT | Krasnoff crime org
Freez_Armani sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
kadangi esu naujas serverio vfxeris, stai pirmas mano darbas1 taškas -
Nuolatinė atranka į projekto komandą,
Juozas_Exe sureagavo į Rebeka už temą
2019.03.23 Atrankos rezultatai,Laurynas_LeigonApibendrinimasNoriu pabrėžti kartą ir visiems laikams - kandidatuodami į projekto komandą turite rodyti pastangas, kad to siekiate, o ne tuščius pažadus laidyti tada, kai tik jums tai paranku - atrankos metu. Šį kartą pasirinkome mūsų akimis patį universaliausią asmenį šioje atrankoje. Labai tikiuosi, kad būtent šis žmogus ir toliau rodys pastangas žaidime, ką, akivaizdu, darė ir iki šiol. Globalus moderatorius neapriboja tobulėti ir rodyti pastangas tik vienoje srityje - forume, todėl labai tikiuosi, kad tokio požiūrio laikysis ir Laurynas.Greensi0 taškai