Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.11.21 visose vietose

1. Atranka į gaujų prižiūrėtojo pareigas, Kas yra gaujų prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visas projekto gaujas ir jų veiklą serveryje bei forume. Už kokius darbus yra atsakingas gaujų prižiūrėtojas? Gaujų prižiūrėtojas yra atsakingas už gaujų prižiūrėjimą veiklos metu, neoficialių gaujų priskyrimą oficialioms ir panašiai. Kiek gaujų prižiūrėtojų rinksite? Tik vieną, pagrindinis gaujų prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką praėjus atitinkamam laiko tarpui. Kaip dalyvauti atrankoje? Tiesiog šios temos atsakymuose užpildykite žemiau pateik
    8 taškai
  2. Laurynas_Leigon

@Tony_Express Farewell old friend

@Tony_Express Farewell old friend
    3 taškai
  3. Kenshin_Yona

juokutis of the day

juokutis of the day
    3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadis_Paris• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : San_Andres• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  5. Dainius_Callidi

@Tony_Express dekuj ush darpa

@Tony_Express dekuj ush darpa
    2 taškai
  6. Sveiki visi, esu naujasis kiečiausių serveryje video kūrėjas. @Minde_Information @Zylezz_Pro @Semion Mogilevich
    2 taškai
  7. Sveiki, sumaniau atidaryti savo avatarų galeriją, kurioje pasistengsiu kelti forumo avatarus. Šį kartą temą parinkau pats, bet į pasiūlymus žadu taip pat atsižvelgti. Tam jog tema išliktu tvarkinga komentuoti joje bus draudžiama. Tai pirmas kartas kai darau kažką panašaus, todėl jeigu daug kam patiks pasistengsiu avatarus kelti kuo dažniau. Norint atsidėkoti už jums patinkantį avatarą ir duodant šiek tiek motyvacijos galite tai padaryti paspaudus mėlyną širdutę Panelės
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadis_Paris• Jūsų tikrasis vardas: Tadas• Jūsų amžius: 16Metų• Iš kokio miesto esate?: Aš esu iš Šiaulių miesto.• Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu labai draugiškas, malonus, paklusnus ir padedantis, kiti mane vadina kažkokiu neaiškiu-neprognozuojamu:D, tai mane labai juokinga ir šeip kartais bunu pričiuožęs. O apskritai esu draugiškas žmogus.• Laisvalaikio hobis(-iai): Šiuo metu sportuoju karatė sportą, sekasi gan neblogai ir nuo šio mėnesio pradėjau eiti į salę ir sportuoti ant rankų.• Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Neturiu, bet turėjau 4žiurkėnus
    1 taškas
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jon_Blue 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Anton_Soprano 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: UŽ Blogą /padmins naudojimą žaidėjas yra užtildomas 30 min. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/9zaLebh 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/ByMAi8s
    1 taškas
  10. Jimas_Greitis Administratorius: Earth_ceejey Užbluokuotas buvau del hitinimas Neturiu nes buvo afk zonoje per nakty https://imgur.com/gn3DCb1
    1 taškas
  11. Keet_Marshow

UNBAN San_Andres

Atblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  12. Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta. Įrodymu trūkumas.
    1 taškas
  13. sv, malonu. Kazkokia suluzus ta tavo ranka, sekmes.
    1 taškas
  14. Sveikas,malonu susipazinti ! Reikės kokios pagalbos,kreipkis !
    1 taškas
  15. Greg_Solberg

va koke fotkyte isikeliau man patiko

va koke fotkyte isikeliau man patiko
    1 taškas
  16. Edvis Gaming

pasidaužom

pasidaužom
    1 taškas
  17. Sveikas, nors ir senai pažystami bet vistiek malonu susipažinti, bei sėkmės žaidime!
    1 taškas
  18. Random Coverių taip pat pakūriau tad jeigu patiks padarysiu dar
    1 taškas
  19. Rinkimuose sulaukiau gan nedidelio kandidatūrų skaičiaus, o šioms pareigoms tinkamų - vos vienetas. Naujas veidas, pateikęs savo laišką - Andrius. Neišsiplėsdamas noriu pasakyti, jog duodamas pareigas policijos firmoje, kurioje yra reikalaujama atsakomybė ir patirtis, nepatyrusiam ir neatsiskleidusiam žmogui stipriai rizikuočiau ir būtų daugiau problemų nei naudos iš šių pareigų net tau pačiam. Paminėti verta ir tai, jog jei jau nusprendi pretenduoti į šios firmos vadovo postą, gebėk dirbti atsakingiau ir nerink darbo įspėjimų bei papeikimų, nes vien jau šis faktas kelia dvejonių ar iš vis tu
    1 taškas
  20. Nu va, pabandžiau kažką padaryti pagal @Vasilije_Vasic ir @Ignas_Eox pageidavimą. Stipriai nemuškit, nes pats asmeniškai serialo nežiūriu. Peaky blinders (Thomas Shelby)
    1 taškas
  21. Mechanikų atrankoje sulaukiau ne itin didelio skaičiaus kandidatų, tad ir dėl tinkamų asmenų į šias pareigas teko pasukti galvą, pasiknaisioti prie jų praeities. Mechanikų rinkimuose teko išvysti senbuvių ir net asmenų, turinčių patirties direktoriavimo srityje. Nedo (Nedaz_Nedaz) anketa viena iš stipriausių ir labiausiai atitikusių reikalavimus, tačiau šiuo metu laikausi tos nuomonės, kad tau, Nedai, derėtų dar šiek tiek pailsėti nuo medikų direktoriavimo ir sekančiuose rinkimuose su nauja motyvacijos ir idėjų banga bandyti siekti naujų pareigų. Savo kandidatūrą taip pat pateikė da
    1 taškas
  22. Čytų naudojimo problema, Siekdami sumažinti neleistinų failų naudojimą projekte nuo šiol (2017.05.01 13:40) už čytinimą žaidėjai praras ir savo visus serveryje registruotus vartotojus (kartu ir turtą). Ši bausmė bus taikoma tik tada, kai žaidėjas už čytų naudojimą bus užblokuotas du arba daugiau kartų, nebent praeityje žaidėjas jau buvo blokuotas su kitu vartotoju už čytų naudojimą, tokiu atveju žaidėjas iš karto praras savo vartotoją. Greenside administracija, 2017, gegužės 1d.
    1 taškas
  23. Bob_Winters

@Tony_Express best gp <3

@Tony_Express best gp <3
    0 taškai
  24. Marius_Benz

pagaliau vienu maziau

pagaliau vienu maziau
    0 taškai
  25. Buvę projekto komandos nariai, Apačioje yra pateikti visi buvę serverio ir forumo prižiūrėtojai, pagalbininkai, administratoriai kurie labai prisidėjo prie projekto plėtros ir visiems šiems asmenims esame nuoširdžiai dėkingi už jų investuotą laiką į mūsų projektą, bei visą tą pagalbą, kurią suteikė mums labai svarbiomis akimirkomis ir pasirinko būtent mūsų projektą eiti tokias svarbias pareigas. AČIŪ. Vardas_Pavarde pažymėti žaidėjai yra pripažintos projekto legendos už nuopelnus projekto komandoje. Ignas_Image, Nuo 2015/01/31 ėjo forumo moderatoriaus pareigas. Buvo nušalintas
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.