Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.11.12 visose vietose
-
„GreenSide“ event'ų čempionatas,
Black_Ride ir 12 kiti sureagavo į Edvinas už temą
Renginio informacija: • Nuo 2022-11-14 vyks „GreenSide“ event'ų čempionatas. Event'ai vyks bet kurią dieną, nuo pirmadienio, (lapkričio 14 d), kolkas čempionatas neturi pabaigos datos. Žaidėjai turės dalyvauti mano rengiamuose event'uose ir už juos gaus atitinkamą taškų kiekį. • Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai, bus apdovanoti atitinkamais prizais. • Viso čempionato metu taškai sumuosis ir jie bus kaupiami šioje temoje, žemiau. • Iš anksto apie renginius pranešta nebus, žaidėjai esantys serveryje matys vykstantį event'ą ir jiems tiesiog reikės parašyti - /edalyvauti. • Renginių13 taškai -
Greenside.lt nuotykiai Part2 ( kerstas uz drauga )
Merso_Vairuotojas ir 7 kiti sureagavo į Fresh_Weed už temą
@Orestas_Doublas @Black_Dream8 taškai -
komunikabilus oragantangiukai
Dzeris_Nezinau ir 2 kiti sureagavo į Roki_Reider už būsenos atnaujinimą
komunikabilus oragantangiukai3 taškai -
3 taškai
-
3 taškai
-
3 taškai
-
labas ritukas
Nerioske_Gamer ir 2 kiti sureagavo į Liam_Vazquez už būsenos atnaujinimą
labas ritukas3 taškai -
Normalu prie 50-70on visą dieną sėdėt toj pačioj duobėj sampe, kad baudytę išrašynėtu
Titas_Titurnikas ir kitas sureagavo į Real_Collins už būsenos atnaujinimą
Normalu prie 50-70on visą dieną sėdėt toj pačioj duobėj sampe, kad baudytę išrašynėtum ir floodint mute prašymais bei papeikimais už nepagarbų elgesį ar dar ka ten su uni?😅2 taškai -
@Ignas_Eox srr 2017
Orestas_Doublas ir kitas sureagavo į Fresh_Weed už būsenos atnaujinimą
@Ignas_Eox srr 20172 taškai -
10mln. „League of Legends“ turnyras
Jack_Winslow sureagavo į Gruzinas_Tortilla už temą
Lapkričio 27 dieną, 18 valandą įvyks daugelio žaidžiamo „League of Legends“ 1 prieš 1 turnyras, kurio prizinis fondas 10 milijonų eurų serverio valiutos! Skaičiai raižantys kiekvieno akį, tad šiek tiek apie patį turnyrą: Turnyras įvyks EUW regione, challengermode puslapyje, norint prisiregistruoti pageidautina jungtis su savo asmenine Discord paskyra. Žaidimai vyks vienas prieš vieną, Summoners Rift žemėlapyje, draft režimu, mid lane. Dalyviai galės užblokuoti kelis priešininko čempionus, rinktis sau patinkančias runas bei summoners spells. Svarbu paminėti, jog galima backinti į bazę i1 taškas -
Kas čia per servas? https://imgur.com/a/GsYxGzP
Katakuri_Boy sureagavo į Ema_And už būsenos atnaujinimą
Kas čia per servas? https://imgur.com/a/GsYxGzP1 taškas -
Peikiu Mantys_Alone
Titas_Titurnikas sureagavo į Lialia_Lia už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lialia_Lia 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Mantys_Alone 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Įžeidinėjimas per /pagalba atsakymą 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/8vm7I9y1 taškas -
Peikiu Mantys_Alone
Gordon_ Hells sureagavo į Mantys_Alone už temą
Taip taip, bausk mane per visur kur tik galima, laikyk pykti, kad nubaudžiau tave už žmogžudyste . Tiesiog išprovokavo žmogus rašynėdamas apie mane nesąmones. https://imgur.com/a/m96VEuj aš neturiu teisių kažkokių, kad galėčiau nubausti, o adminai nereaguoja ir leidžia toliau rašyti apie mane kaip panorėjęs, aiškumais sureagavo po 5min tikriausiai, liuks.1 taškas -
Peikiu administratoriu Ugnius_Dead
Keyate Marshall sureagavo į Boss_Like už temą
Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Boss_Like 2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Ugnius_Dead 3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Neteisingas užtildymas, vietoj to, kad prižiūrėtu serveri administratorius mutina mane kaip žino kam taip buvo skirta. Mano nuotraukoje taip pat matosi jei mutint tai mutint visus už " kidai " nes žodis p***t buvo parašytas mano asmeniškai ikelsiu vėliau įrodymus ar serveris mutina žodi 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Čia , priežastis kodėl taip buvo pasakyta, Čia1 taškas -
Peikiu administratoriu Ugnius_Dead
Ugnius_Dead sureagavo į Rokas už temą
Žvaigždutės konteksto nepakeičia. Administratorius nebus baudžiamas. Tema rakinama.1 taškas -
Titas_Titurnikas užtildė Jonce_Nalogas
Mantys_Alone sureagavo į Titas_Titurnikas už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia1 taškas -
Augis_Dash sureagavo į Ignas_Eox už temą
Tavo Vardas_Pavardė žaidime: ikras crocs Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW): Iknas#00001 Tavo Discord: Ignas#7442 Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?: nu1 taškas -
Ignas_Eox sureagavo į Kristis_Malibu už temą
Tavo Vardas_Pavardė žaidime: Kristis_Malibu Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW): AmeriKietis#EUW Tavo Discord: AmeriKietis#4967 Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?: Yes, yes, yes1 taškas -
1 taškas
-
Tnt_Edwax užtildė Rajonski_Prakuror
Derrick_Gonzalez sureagavo į Edvinas už temą
Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/iqTRXaL Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/iqTRXaL1 taškas -
Prašau užtildyti Frank_Adidas
Žaidėjas užtildytas. Tema rakinama.1 taškas -
Ugnius_Dead užtildė James_Morello
Užtildymo apeliacija tvarkinga. Tema rakinama.1 taškas -
Adrian_Moreno užtildė Greg_Scarpa
Užtildymo apeliacija tvarkinga. Tema rakinama.1 taškas -
1 taškas
-
[GIVEAWAY] Gimtadienio proga!
Salvatore_Bufalino sureagavo į Dainida_Prn už temą
Kokį skaičių renkatės?: 33 Ko linkite „Greenside“ žaidėjams?: Būti aktyvesniems. O tave su artėjančiu.1 taškas -
[GIVEAWAY] 2 Lygio verslas.
Dainida_Prn sureagavo į Salvatore_Bufalino už temą
Anketa, Say something: Sveiky gyvi1 taškas -
[GIVEAWAY] 40 prizų – 40 laimėtojų,
Dainida_Prn sureagavo į Salvatore_Bufalino už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Salvatore_Bufalino Kokį iš šitų 40 prizų norėtumėte laimėti labiausiai?: Kažką neblogo.1 taškas