Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Išrinktas naujasis mechanikų kolektyvo vadovas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Pildžiusiųjų skaičius gal ir nėra įspūdingai didelis, tačiau konkurencija tarp dviejų kandidatų - neįtikėtina. Būtent dėl to nusprendžiau šią apžvalgą pateikti kiek kitokiu, seniai matytu kitų prižiūrėtojų apžvalgose, formatu. Taip pat verta paminėti, kad šį kartą mane nudžiugino savo jėgas bandę jau seniai ar visai nematyti veidai, neapsiribokite šiais rinkimais, atkreipkite dėmesį į mano smulkias pastabas ir lauksiu jūsų ateityje, galbūt jau vadovo poste!


KANDIDATAI
Antrasis - pradėsiu nuo to, kad tavo laiškas kiek kuklokas, pateikei labai mažai informacijos, iš kurios galėčiau kažką spręsti apie tavo nusimatytą firmą. Turėčiau paminėti tavo pateiktas idėjas, kurios, nors ir neišplėtotos iki galo, yra unikalios ir serveryje dar tokios nematytos. Gerokai išplėtojus savo mintis, be problemų galėtum stipriai konkuruoti ateities rinkimuose.
Ketvirtasis - daug komentarų pasakyti negaliu, tai ką pateikei sunkiai galima vadinti laišku ar netgi anketa. Manau tikrai galėjai savo mintis išplėtoti išsamiau bei plačiau, taip įtikinant skaitantį pasirinkti būtent tave kaip naująjį vadovą.
Penktasis - seniai matytas žaidėjas, smagu vėl pasimatyti. Su tavo pateiktu laišku viskas tvarkoje, gal norėjosi išsamesnio minčių išdėstymo ar kitokių idėjų, na bet čia jau skonio reikalas. Tave dauguma aspektų nurungė toliau paminėti asmenys, t.y. tiek idėjomis, tiek kitomis aktualijomis laiške šie sudomino labiau nei tu. Linkiu nepasiduoti, papildyti laišką bei bandyti savo jėgas kitą kartą!


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Prieiname prie viso šios apžvalgos įdomumo. Pradėsiu nuo Armino, šio kandidato laiškas iš karto traukia dėmesį, nors ir kai kurių svarbių pareigoms aspektų teko paieškoti, pateiktos idėjos serverio žaidėjams išskirtinės ir greitai sudomina. Laiške kiek pasigedau labiau išvystytos rangų sistemos firmos darbuotojams, jų užimtumui skirtų temų, tačiau visą tai kompensavo įžvelgtos problemos ir jų sprendimai. Sekantis kandidatas, kuris stipriai rungėsi su praeituoju - Deividas, jo laiške neradau nieko ypatingo prie ko galėčiau prikibti, viskas tvarkinga ir padoru, tačiau lyginant su Armino pateiktomis idėjomis serverio žaidėjams bei įžvelgtomis problemomis, šis tave galiausiai nurungė. Apibendrinant daug nesismulkinsiu, pasvėrus abiejų kandidatų pliusus ir minusus galiausiai nusprendžiau šansą suteikti Arminui. Taigi sveikinimai bei sėkmės naujajam vadovui!

Naujasis mechanikų kolektyvo vadovas - @Razer'Electro<3!

car GIF

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.