Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas dėl ginklų

Tomas_Bielka

Panaikinkime serverio ginklus  

17 balsai

  1. 1. Panaikinkime serverio ginklus

    • Panaikinkime ginklus vardan serverio žaidėjų gerovės
    • Palikime ginklus ir toliau blokuokime už vieną nužudymą

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Bielka
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau serveryje panaikinti visus ginklus, kad paprastai žaidžiant nebūtų įmanoma turėti rankose ginklų. Siūlyčiau padaryti, kad ginklus būtų įmanoma gauti tik atvykus į kontrabandos zonas(aktyvias) ir banką (grobimo metu) bei kai yra organizuojant event'ą (bet tik evento vietoje). Taigi miestelių zonose niekas negalėtų naudoti ginklų ir daryti žalos kitiems serverio žaidėjams. Policijos departamentui siūlyčiau palikti tik Tazer ginklus, nes kiti serverio žaidėjai taip pat neturėtų ginklų ir vis tiek nesukeltų jiems pavojaus (o PD gautų ginklus taip pat tik aktyvios kontrabandos ar banko grobimo metu). 
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas būtų labai naudingas serverui tuo, jog tokiu būtų beveik VISIŠKAI užkirstumėme kelią nusikaltimams ir galimybei pakenkti kitiems serverio žaidėjams (policininkai toliau galėtų buginti minutes ir nieko neveikti), todėl visiems žaidimas taptų dar ĮDOMESNIS ir nuobodesnis. 
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Prie šio punkto norėčiau pridėti tai, jog išėmus visus ginklus iš serverio nebereikėtų netinkamai blokuoti žaidėjų už kenkėjišką elgesį, kurie apšaudę vieną ar du žmones yra užblokuojami IP ban'u (tą galite pamatyti užblokavimų skiltyje pvz. Vakaris_Tokyo ar Vyga_Baryga). 

Tikiuosi šis pasiūlymas patiks serverio žaidėjams ir serverio savininkai pasistengs jį įgyvendinti dėl MŪSŲ VISŲ GEROVĖS. 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Matau labai nepatenkintas likai, nesupratęs visko pilnai. Abu paminėti žaidėjai pastoviai šaudė kitą žaidėją, tas kitas nori iškviesti PD, bet tuo metu PD veikla vyksta, tad jam belieka kreiptis pagalbos į admin žaidėjus, o mes jų neįgnoruojam, jei kitas kenkia kitam ir neleidžia jam žaisti, kenkėjas lieka atitinkamai nubaustas už savo nusižengimus. Mano manymu jei būtų admin žaidėjam komandą /jail tai viską būtų galima išspręsti papraščiau bet jau yra kaip yra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.