Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Išrinktas naujasis taksistų kolektyvo vadovas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Sulauktų laiškų skaičius padorus - 5, džiaugiausi, kad susidomėjimas taksistais per tiek laiko neišblėso. Paskaitę viską atidžiau supratome, kad tai nebuvo eiliniai rinkimai, kiekvieno kandidato laiškuose buvo galima rasti kažką užkabinančio, savito, pas kai kuriuos ir nematytų idėjų, todėl pasirinkimai nebuvo lengvi. Maloniai nustebau, kad pas daugumą net kabinėtis prie ko laiškuose nebuvo ypatingai daug. Kiekvienam turiu tarti ačiū už pastangas ir investuotą laiką, o nepasiekusiems tikslo linkiu nepasiduoti!


KANDIDATAI
Antrasis - laiškas palyginus su kitais yra kuklesnis, kaip ir pats minėjai, mintis suprasti nebuvo taip paprasta. Taip pat atrodo, kad nesi pilnai nusimatęs firmos struktūros. Iškilo klausimas kaip tau sektųsi organizuoti tiek daug veiklų, o darbuotojams jose dalyvauti, kaip jie keltųsi rangus. Iš visko išskirčiau idėją dėl bylų, nustebino, kad jos nėra pamirštos. Ačiū už bandymą, skatiname nesustoti bei siekti savo tikslų kitose atrankose!
Ketvirtasis - negalim sakyti, kad nesitikėjome šios kandidatūros, aktyviai dalyvauji kone visuose rinkimuose, kartais kyla abejonių ar pareigų nori dėl firmos ar tik dėl pareigų. Prie pačio laiško neturiu ko kabinėtis, tikslai, priemonės bei sistemos aiškios bei puikiai išdėstytos. Sudvejoti teko dėl tų pačių dalykų kaip anksčiau, pasidomėję suradome, kad neramumų firmose vis tiek sukeli, kas kelia klausimą ar vadovų komandoje negali atsitikti tas pats. Praeitose vadovų kadencijose jau teko išvysti tokių situacijų, tad kol kas nesame linkę rizikuoti. Ačiū, jog nepasiduodi!
Penktasis - kandidatūra žadanti nemažai, tačiau joje pritrūko konkretumo bei minčių išvystymo. Labiausiai į akis krito tavo firmos formavimas, kurio aprašyme pritrūko informacijos ką tiksliai su žadi daryti su savo firma. Nepaisant to mus sužavėjo tavo firmos tematikos idėja. Iki patekimo į pagrindinių kandidatų dvejetuką pritrūko tik minėto išsamumo, kuriuo tave pralenkė kiti vadovai. Linkiu nepasiduoti bei būtinai išbandyti save ateityje!


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Na o dabar galime aptarti du kandidatus, kurie mūsų manymu yra verti daugiausiai dėmesio. Pradėsime nuo Dominyko(Migelis_Zhebtuvelis), kandidatūra aiški ir konkreti, labiausiai iš visko išskyrėme idėjas, kurios tau uždėjo nemažą pliusą. Taip pat parodei, kad esi nusimatęs ką konkrečiai ruošiesi daryti su firma. Iškilo tik vienas klausimas - ar tau tiek laiko prabuvus tame pačiame darbe liko motyvacijos joje investuoti savo laiką... Sekantis kandidatas - Tadas(Tule_Blck) taip pat savo laišku parodęs ko tiksliai nori iš pareigų, kokie jo siekiai ir žingsniai firmoje. Lyginant su praeitu kandidatu, šis tave pralenkė tik ties idėjomis. Apibendrinant abi kandidatūras, svėrėme kiekvieno kandidato pliusus minusus, kas galiausiai mus privedė prie sprendimo šansą pasireikšti suteikti Dominykui! Sveikinimai jam, sėkmės siekiant savo užsibrėžtų tikslu! Na o Tadui linkime nepasiduoti, užsidėjai nemažą pliusą ateičiai, lieki mūsų akiratyje.

Naujasis taksistų vadovas - @Migelis_Zhebtuvelis!

giphy.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.