Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Tautvydas_Udravich

Echten_Bloodworth

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAI
VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: 

Echten_Bloodworth
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: 

 Tautvydas_Udravich ,,ROSE Clinic" medikai
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: 

Blogas įspėjimo dėjimas. Situacija tokia jog po darbo valandų [ DARBO LAIKO NUOTRAUKA ] užsiiminėjau saviveikla, kai tuo tarpu buvo gauti du iškvietimai medikų firmai į kuriuos sureagavo boss_like po kelių minučių gaunu įspėjimą [ ĮSPĖJIMO NUOTRAUKA  FULL ] ,,iškvietimų ignoravimas/nepriėmimas" pridedu [ MEDIKŲ TAISYKLĖS ] kuriose aiškiai parašyta, jog privaloma vykti į iškvietimą jei jis nėra paimtas. O kaip ir minėjau aukščiau, abu buvo priimti. Nesijaučiu vertas įspėjimo, nes į iškvietimus buvo sureaguota ir į juos nuvykta. Prisiimčiau visą atsakomybę jei tie iškvietimai būtų ,,kabėja" ir į juos niekas būtų nesureagavę.

PAPILDYMAS: įrodymuose matosi, jog pats važinėji su darbine ir ieškai dovanėlių, taisyklės pats sukūrei, iškvietimai nebuvo SKUBŪS ( Kai žaidėjas guli ant žemės ) mano nuomonę dirba savanoriai. Tai kam yra iš viso tas darbo laikas ? jei negaliu užsiimt savais dalykais? iš vaizdo medžiagos matosi jog pats važinėjai su darbine <keiksmai> ar pačiam sunku priimti iškvietimą? Tai papraščiausiai darbo laiką pakeisti tiesiog 24/7 ir kiekvienam vos tik persirengus į paprastus drabužius sukalti įspėjimus jog jie nedirba arba nesilaiko taisyklių.


Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: 

Viskas pateikta aukščiau 

 

Redaguota Echten_Bloodworth
PAPILDYMAS

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, Malonu matyti pirmą nesutarimą, tik labai jau gaila, kad tai buvo gauta iš savo darbuotojo. Ši situacija, mano nuomonę, atrodo šiek tiek nesuprastų taisyklių pavartojimas ir pritaikymas žaidime. Taigi nieko nelaukęs, pradėsiu nuo įvykio paaiškinimo.
Situacija: 

Vakar (12.30) buvo gauta daug iškvietimų, kurie buvo ištisai priimti Boss_Like. Todėl būtent tuo momentu, kai buvo gauti du iškvietimai, norėjau pasižiūrėti, ar jūs jos priimsite. Patį pirmą iškvietimą priėmė Boss_Like, todėl dėl to nesiginčiju. Tačiau antro iškvietimo niekas nepriėmė. Nusprendžiau pasižiūrėti, ką darbuotojai daro, kad jų nepriima. Pamačiau tave nereaguojant į iškvietimą ir kaip suprantu, atidarinėjai dėžes. Laukiau, kol priimsite iškvietimą, tačiau to ir neįvyko. Tačiau po maždaug pusantros minutės, kai Boss_Like atvyko į pirmą iškvietimą, jam teko priimti ir antrą iškart po to. Taigi šioje situacijoje tikrinau ir įspėjimą uždėjau, ne dėl to kas ateityje įvyko, bet tai, kad nesilaikėte taisyklių ir nepriėmėte iškvietimo per tą pusantros minutės.

Tavo komentarų paneigimas:

Taigi atsižvelgiu į

  1.  Darbo laiko naudojimas ir jo supratimas/saviveikla.
  2. Iškvietimo ignoravimas.
  3. Paskirtos taisyklės dirbančiam asmeniui firmoje. 

1. 
Duotas darbo laikas (Darbo laikas) yra pagrinde tam, kad jei esate nepradirbę dienos limito, galite laisvai užsiimti saviveikla. (aišku minimumas yra tikrinamas 22 h.). O iškvietimai bet kokiu atveju, ar saviveikloje, ar darbint, ar net nežinau ką darant, visada bet kokiu atveju yra privalomi būti priimtais.
2.
Pirmas iškvietimas buvo priimtas, tačiau antras - ne. Praėjo pusantros minutės, kol darbuotojas, kuris buvo jau priėmęs kitą iškvietimą, turėjo priimti ir antrą. O tuo tarpu, jūs net nepriėmėte iškvietimo per būtent tą pusantros minutės. Todėl ir buvo uždėtas įspėjimas, dėl iškvietimo ignoravimo.
3.
Pačioje taisyklėje jau galima matyti, patį tekstą, kuris pasako, kad buvo privaloma priimti iškvietimą. (taisyklės) "Saviveikloje darbuotojai gali daryti bet ką, bet jei gaunamas iškvietimas ir niekas jo nepriima, privaloma priimti iškvietimą." Taip, kaip ir yra sakoma, gali užsiimti saviveikloje ko tik nori. Atidarinėti dėžes, niekas nedraudė. "...bet jei gaunamas iškvietimas ir niekas jo nepriima, privaloma priimti iškvietimą." Šis būtent paryškintas sakinys pasako, jei esi saviveikloje, privalai priimti iškvietimą, jei jis nėra priimtas (išimtis tik tada, kai jau esama afk būsenoje prieš iškvietimo paskelbimą). O per tas pusantros minutės, jis nebuvo paimtas.

 

Jei yra vienas dirbantysis, nereiškia, kad tie kurie yra saviveikloje, yra atleisti nuo taisyklių ir jiems tai nebegalioja. Pamačius iškvietimą, ir matant, kad niekas jo nepriima arba jau yra priėmę kitą iškvietimą, todėl negali priimti antro, turite išeiti iš saviveiklos ir priimti iškvietimą.

Įrodymai:

Pirmas clip'as

Antras clip'as

Įspėjimo uždėjimas

 

Ačiū už savo nuomonės išsireiškimą. Visi mes žmonės, todėl turime nesutarimų. Jas visada verta išspręsti ir tikiuosi, kad dabar supratai, kas buvo blogai šioje būtent situacijoje. Gerų ateinančių naujų metų. 

Redaguota Tautvydas_Udravich

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktorius paaiškino visą susiklosčiusią situaciją. Sutinku, kad iškvietimai yra skubus ir svarbus reikalas, ypatingai medikams, todėl tas pusantros minutės galėjo būti ta atkarpa, kai paslaugų jau neprireiks. Nematau nieko blogo, kad direktorius imasi veiksmų, siekdamas priminti darbuotojams, jog iškvietimai yra prioritetas. Linkiu nenusiminti ir susitarti su vadovu dėl įspėjimų nusiėmimo po savaitės. Laimingų naujųjų.

 

Tema rakinama.

Redaguota Migelis_Zhebtuvelis
Patikslinti neaiškumai

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.