Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujasis Taksistų direktorius,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

taxi_PNG3.png

Naujasis Taksistų direktorius

Atrankoje sulaukėme netgi 9 kandidatūrų. Labai smagu matyti tokį susidomėjimą firma, bet kartu ir labai gaila atmesti tikrai gerus kandidatas. Apačioje galite rasti kandidatų aprašymus su užkoduotais slapyvardžiais. Kaip jau tapo įprasta, tam, kad identifikuoti save lengviausiai, reikėtų atsiminti pranešimo paskelbimo datą rinkimuose. Kviečiu susipažinti su komentarais apie kiekvieną kandidatą, o kas labai tingite skaityti, tiesiog važiuokite į pačią apačią.

image.png

KANDIDATAI,

2023.12.28 20:23 – plačiai aprašyti bendrieji aspektai, bet pradėjus skaityti pastraipą apie firmą buvo labai sunku susidaryti viziją, kaip atrodytų tavo firmos produktas. Apie viską kalbama labai glaustai, daug minčių šuolių. Kitam kartui turėk omeny, kad reikalinga pateikti kuo tikslesnį firmos aprašą. Kad būtų lengviau dėstyti mintis, gali iš pradžių susikurti laiško planelį, ką nori pasakyti ir pagal jį gražiai parašyti laišką. Atrodo, turėtum ką pasiūlyti, bet iš laiško susidariau įspūdį, kad trūksta užtikrintumo. Ačiū už dalyvavimą.

2023.12.28 21:02 – serveryje matytas asmuo, bet jeigu neklystu, pirmą kartą su tavimi susidariu kaip su kandidatu į direktorius. Gali pasigirti ne pačia geriausia reputacija projekte, bet teigi, kad planuoji keistis, labai tuo džiaugiuosi. Iš to, kaip dėstai mintis, galima susidaryti išvadą, kad tikrai nesi kvailas, bet dar nelabai žinai kaip tiksliai veikia kandidatavimo sistema. Nors ir pasakei visus pagrindus, laiškas turėtų būti išsamesnis, plačiai pateikiamas tavo įsivaizduojamos firmos aprašymas. Taip pat užkliuvo tas, kad kalbi apie lagaminų sistemą, kuri, mano žiniomis pas taksistus buvo prieš kelis metus. Manau, kad potencialo direktoriauti turi, tik reikia labiau padirbti prie laiško. Ačiū, kad išbandei savo galimybę.

2023.12.29 18:00 – labai didelis laiškas, rimtai pažiūrėta į laiško reprezentavimą. Iškart užtikrini, kad nekiltų jokių problemų moderuojant ir tvarkant forumo skiltį. Nemažai dirbta prie sistemų aprašymo, bet pripažinkime, kad tik keletas jų gali būti vadinamos nematytomis. Didžiausią pliusą šioje atrankoje tau užtikrina gražus pranešimo apipavidalinimas, bet žvelgiant į turinį, mano nuomone vietomis buvo išsiplėsta per daug ten kur nereikėjo ir kartais skaitant buvo sunku pagauti esmę. Bet kokiu atveju, kandidatūra pagirtina. Malonu, kad dalyvauji.

2023.12.30 12:51 – trumpas laiškas, bet visos mintys išdėstytos gana aiškiai ir protingai. Šiek tiek kliūva tai, kad grindi savo mažas žinias tuo, kad tau padės tavo pažįstami anksčiau buvę direktoriais. Pirmasis patarimas būtų gerai persiskaityti vadovų kodeksą ir juo remiantis, susidaryti įspūdį kaip asmeniškai formuotum savo firma ir kurie valdymo metodai tau bus palankiausi. Turi nemažai idėjų, bet apie jas užsimini labai trumpai, norėtųsi konkretumo. Laiškas tikrai neblogas, bet reikėtų labiau padirbėti, kad kitą kartą perskaičius laišką galima būtų lengviau susidaryti bendrą firmos vaizdą. Šį kartą pritrūko užtikrinimo, kad turi reikiamas valdžios atstovo savybes, bet labai ačiu, kad dalyvavai, linkiu nepasiduoti ir išbandyti kandidatavimo galimybę ateityje.

2023.12.31 16:51 – atrodo rimta kandidatūra, aiškiai išdėstytos mintys. Pirmas užkliūvimas buvo, jog kalbama, kad „firmos tematika yra BOLT(žmonių bei maisto vežiojimas)“, o vėliau darbo sistemose apie BOLT nelabai užsimenama, įtariu, kad tai neatidumo klaida, kadangi teko pastebėti, jog anketa buvo redaguota, bet kokiu atveju žiūrime į galutinį variantą. Sistemos aprašytos gražiai, bet įsigilinus į esmę, itin daug unikalumo neteko pastebėti. Įžvelgiama gera problema, bet būdai ją spręsti kelia šiek tiek dvejonių, kadangi kelių statistikos punktų naudojimas neatrodo, kad pilnai išspręstų problemą, ką jau kalbėti, kad nebūtina apsiriboti vien ties statistika. Bet kokiu atveju, kandidatūra nebloga. Ačiū už dalyvavimą.

2024.01.04 14:52 – šiek tiek kliūva tas, kad dar neseniai buvai valdžios komandoje. Palikdamas, kaip priežastį įvardinai begalę reikalų realiame gyvenime. Dabar pildai čia, kas kelia šiokių tokių abejonių ar praėjus ne itin ilgam laikotarpiui, neatsiras papildomų trukdžių direktoriavime. Laiške labai patiko tvarkingai išdėstyti firmos formavimo būdai, bet atrodė, kad tam tikrose vietose galėtum labiau išsiplėsti. Pavyzdžiui, vietoj sakinio „nustatyti ilgalaikius ir trumpalaikius įmonės tikslus“ galėtum bandyti iškart juos susiformuoti ir dalintis laiške. Apskritai, labai tvarkingai dėstai savo mintis, bet šį kartą kelia abejonių minimos veiklos, ar to nebus per mažai Taksi firmai, kuri yra savotiškai monotoniška ir skaitant laišką pritrūko užtikrintumo. Šiaip labai gerai pasistengta, šaunuolis.

2024.01.04 23:41 – prie laiško padirbėta labai gerai, visų pirma kandidatas labai gerai save parduoda pranešimo vizualizacija, išsamiu savęs pristatymu ir savo savybių susiejimu su direktoriaus pareigomis. Kalbant apie firmą, taip pat išsiplėsta tinkamose vietose. Šiek tiek pasigedau konkrečios rangų aprašymo sistemos, tačiau šį trūkumą atperka kitos aprašytos sistemos. Apibendrindamas galiu pasakyti, kad kandidatas nepabijojo išlipti iš rėmų, save ir savo galimą firmą pristatė kiek kitaip, negu visi likę kandidatai. Kartais tai gali pakišti koją, tačiau šį kartą tas buvo padaryta visai saugiai. Kandidatūra pateikta gerai, klausimas ar tikrai būtų išpildyti visi išsikelti lūkesčiai. Pasirodymas tikrai neblogas.

2024.01.05 13:30 – labai dažnas dalyvis rinkimuose, tačiau tikrai ne prasčiausiai pasirodantis. Kiekvieną kartą laiškas būna labai panašiai šabloniškas, ir visos parašytos idėjos atrodo, pakeitus kelis žodžius tiktų bet kuriai serverio firmai. Nors idėjos tikrai atrodo įdomiai ir visai gerai pasitvirtintų, joms trūksta autentiškumo ir šiek tiek platesnio požiūrio į galimas sistemas. Galiu tik pagirti, kad kiekviena tavo kandidatūra su laiku yra vis geresnė, tačiau tuo pačiu rinkimuose atsiranda ir daug stipresnių kandidatų. Labai gaila tave nuvilti dar kartą, bet matau stipresnių kandidatų. Labai ačiū už dalyvavimą ir linkiu sėkmės.

2024.01.05 14:10 – iš pirmo žvilgsnio, iškart norėjosi, kad pranešimas būtų labiau sutvarkytas, bent jau pastorinti klausimai į kuriuos atsakoma tam, kad laiške būtų bent šioks toks vizualus vaizdas. Kalbant apie laiško turinį, yra gerų kabliukų, pavyzdžiui dėl autobuso, bet kiekvieną kilusią idėją reikia kuo geriau argumentuoti, kuo plačiau supažindinti su jos pliusais, minusais, o pačiame laiške turėtų bent dalinai atsispindėti firmos atmosfera, to pritrūko. Ačiū už dalyvavimą, lauksime kandidatūros kitą kartą.

image.png

GALUTINIS SPRENDIMAS,

Prieš paskelbdamas nugalėtoją, noriu pasidžiaugti kiekvieno kandidato nusisekimu. Rinkimai iš tikrųjų buvo labai stiprūs ir tikiu, kad kiekvienas pildantysis su daugiau ar mažiau pastangų turi perspektyvų tapti direktoriumi. Noriu užtikrinti, kad nors ir netampate direktoriumi, padarėte labai didelį darbą čia sudalyvaudami ir tik norisi paspausti ranką kiekvienam. Sprendimą priimti buvo sunku, tačiau analizuojant anketas ir skaitant savo parašytus pastebėjimus, labiausiai išryškėjo ganėtinai šviežias veidas anksčiau serveryje nepasižymėjęs valdžioje. Tikiuosi, išsikelti tikslai ir lūkesčiai išsipildys ir Taksi firma pamatys labai daug naujovių.

Pasitikime naująjį Taksistų direktorių - 
@Maxim_Kinderis
tmnt-taxi.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.