Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Sinoptikas Šulija: klimatas GSPD nesikeis

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

giphy.gif

Heyooo, koks netikėtumas, po tokios pertraukos ir vėl rašau direktoriaus analizę, nors tai ne mano darbas... Bet su malonumu sutikau, kadangi esamas direktorių prižiūrėtojas Billy_Jack stovyklauja už ryšio zonos ribų.

Taigi, GSPD rinkimai... Labai prasti, dalyvaujančių buvo tik du, bet tai man irgi nekelia nuostabų. O ir kandidatų pateiktos anketos tokios vidutiniškos ir lygiavertės kaip ir patys kandidatai - nėra matomi potencialiai stiprūs lyderiai. Iš esmės rinkimai priminė monetos metimą... Nesvarbu kuris, nes tai didelio skirtumo nesudaro. 

giphy.gif

Tačiau išlikau profesionalus visoje rinkimų mechanikoje ir pradėjau ieškoti prie ko prikibti, kad sudėti pliusus ir minusus.
Abiejų kandidatų anketose spindėjo didžiuliai norai, kaip visada aprašomos kasdieninės ir nereikalingos idėjos, kurios greitai užmirštamos tapus direktoriumi. Bet į konkretesnę firmos koncepciją leidosi direktorius, kuris ir tapo šių rinkimų laimėtojas.
Dėl ko tema taip vadinasi? Nes manau jog tave palaiko tavo kompanija su kuria kartu iki šiol dirbai PD, todėl firmoje iš esmės niekas nepasikeis, o greičiausiai imsi pavyzdį iš buvusio direktoriaus. Taip, pavyzdį... Nes anketoje nors ir sakei, kad buvęs direktorius darė daug klaidų ir jų nebekartosi, bet net neįvardinai apie kokias klaidas čia kalbi... Tiesiog vieną paeinantį sakinį parašei su tikslu išmaudyti kitus DP.

O pralaimėjęs atrankos dalyvis ne tik, kad didžiąją atrankos dalį skyrė kalboms apie save kaip jam nepasiseka pasiekti pareigų, bet dar ir žaidžia kitame projekte, baudžia žaidėjus ir rašo šiems jog reikėtų apsispręsti kur žaisti... Tau pačiam reikia apsispręsti kur žaisti, o ne tik pasirodyti ten kur norimos atrankos vyksta.

giphy.gif

Tai kaip iš ankstesnio posmelio supratote, tai buvo kalbama apie rinkimus pralaimėjisį kandidatą \x4f\x6d\x69\x73\x5f\x5a\x65\x6b\x61\x73. Rašyk tu kiek nori graudžių anketų, bet vertiname tik lojalius ir aktyvius kandidatus.
O rinkimų nugalėtojui \x46\x72\x65\x65\x7a\x5f\x41\x72\x6d\x61\x6e\x69 galiu palinkėti sėkmės, kantrybės pareigose! 

UTF-8

giphy.gif

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na jau buvo ir taip aišku kas gaus direktoriaus posta.Dar šiandien diena tave pasveikinau su naujomis pareigomis.Norėčiau tave dar karta pasveikinti su pareigomis bei palinkėti tau sėkmės jose.Žiek išbūk ilgai jose ir nepamiršk duoti veiksmo gaujoms ;) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.