Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mechanikų direktoriaus rinkimų analizė

Billy_Jack

Rekomenduojamas pranešimas

Labas vakaras, šiandien pasistengsiu trumpai apžvelgti mechanikų direktoriaus pagrindinius kandidatus bei pristatyti naują firmos vadovą. Taigi, iš 7 pildžiusių į antrą etapą pateko tik 2 asmenys, kurių slapyvardžiai yra Wizard_Airidas ir Ivan_Raskielnik. Abu šie asmenys pateikė vidutinio stiprumo laiškus, tačiau jie atitiko mūsų keliamus kriterijus bei neturėjo rimtos neigiamos patirties praeityje.

Pradėsiu nuo pirmo paminėto žaidėjo - Wizard_Airido. Airidas kaip ir Ivan yra man mažai žinomi serveryje, todėl džiugu  išvysti naujus veidus, kurie sugeba iš karto pateikti konkurencingas anketas. Šiek tiek keista, jog nori mechanikus paversti "burtu karalystę", tačiau kodėl gi ne. Lyginant su Ivan, tavo laiškas buvo pateiktas daug tvarkingiau, kas leido lengviau įsigilinti į turinį. Anketoje man patiko tavo matomos problemos ir jų sprendimų būdai, šiek tiek trūko idėjų, tačiau su laiku manau jų atsiras vis daugiau. Viską išdėstei trumpai ir tvarkingai, turi nuomonę apie beveik visus aspektus susijusius su mechanikais ir ją išsakei, Žaidime buvai aktyvus, kiek pastebėjau bendraujantis, o ir labai prisidėjo tavo buvimas mechanikuose,kuriuose esi ne pirmą mėnesi, kas parodo, jog patirties šiame darbe turi nemažai. Veikla buvo pavyzdinga, mokei kolegas, perspėdavai, kai jie elgdavosi klaidingai.  Ivan_Raskielnik - vienas nori įnešti burtų pasaulį, o kitas - rajono įvaizdį. Ivan anketa turiniu mažai atsiliko nuo Airido, Galėjai išsamiau aprašyti kandidatų į firmą kriterijus bei buvo dar keletas netikslumų, tačiau pažiūrėjus bendrai - pateikei neblogą kandidatūrą. Patiko tavo aprašytos idėjos su pagalba kelyje bei mechanikų "olimpiada", kuriai reikėtų nemažai laiko, bet iš aktyvumo, matėsi jog tu jo turi. Žaidime dirbi mediku, viską atlikinėjai tinkamai, prikibti neturiu prie ko.

Apsispręsti buvo sunku, nes abu kandidatai kažkokiais aspektais vienas kitą lenkė, tačiau nusprendžiau skirti šansą Wizard_Airidui, kuris jau ne pirmą mėnesį leidžia mechanikuose, turi nemažą patirties bagažą šiame darbe, kurį galės nesunkiai taikyti gavęs pareigas. Ivan linkiu nenuleisti rankų ir tikiuosi išvysti gal ir dabar vykstančiuose medikų direktoriaus rinkimuose. 

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na, realiai, tikrai taip, nebuvo daugiau geresnių anketų !

Pirmą kart gyvenime matau šitą čiūvą xd nors tai nieko nereiškia. Sėkmės, ate

Vel redaguoju papildydamas savo komentara, puiku, grazu:

Neverkit, aciu

Redaguota David_Winship

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.