Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.14 in Pranešimai
-
GreenSide.lt - Banko apiplėšimas.
Mantvydas Epic ir 27 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki , po ilgo laiko nusprendžiau kažką pamontuoti ,sekęsi sunkiai , buvo labai sunko tiesiog po tokios ilgos pertraukos, nežinau kaip gavosi bandžiau imti kadrus iš kitu rakursu ir panašiai ,taigi vertinam sekanti karta bus geriau žiūrim 1080p VIDEO 60FPS Tikiuosi,bent kažkiek patiko Ačiū Olandui,Frontui,Mantui,Tadui,Bumeriui,Kevinui.28 taškai -
Jūsų gerbiamiausias žaidėjas?
Jimmy_Lynch ir 9 kiti sureagavo į Colinas už temą
Visa serva gerbiu krc #Leo, #Treapce, *Denis_Xander, *Hugo Gilera, Aaron_Wilson, Adomas_Escalante, Alfredo_Mclaren, Altiriks_Men, Alvydas, Andrius_Remyga, Andriux_Foreveris, And_Miami, Armandas_Gang,Arminas_Minimokas, Arnas_Wayne, Augustinas_Lts, Aurimas_Aeroxs, ℱrostas, Benis_Extazy, BenOce, Black_Devils, Black_Martin, Blue_Move, Bmx_Park, Bon_Chance, Cleme_Tean, Colinas,Cristian_Toreno, D'Žydas, Dave_Destiny, David_Gazer, Deividas_Meskinis, Deividas_Pro, Deivis_Kofas, Deivis_Moralles, Deivis_Rhino, Delta_Forsas, Deltos_Vairuotojas, Domantas_Soprano, Domas_Focus,Domka_Lexco, Donatas, Dona10 taškai -
Hot_Anonymous ir 5 kiti sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
karolis bmw6 taškai -
Lucas_George ir 4 kiti sureagavo į Igor'Vernik už temą
Karolis_BMW gerbiu jį kaip ducha.5 taškai -
[0.1.6.4] Pasiūlymas ridos kėlimo kontraktas.
Erne_Vtyy ir 2 kiti sureagavo į Jarek_Fushion už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jarek_Fushion • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau į serverį įdiegti tokią sistemą, kaip ridos kėlimo kontraktas. Tai būtu manau /siulaukrida Vardas_Pavardė Pinigų suma už kilometrą. Ir žaidėjui sutikti būtu komanda /sutinkukrida - informacija. O jei nori nutraukti kontrakta /nutrauktikrida - priežastis. Turbūt supratote idėjos esmę. Ir keliant ridą jei žaidėjas sudaužo transportą iš jo kišenės atskaičiuotu pinigų sumą už transporto sutaisymą.. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus naudinga, nes dabar žaidėjui pas3 taškai -
3 taškai
-
Prisistatau Code_Demo
Dioba_Launch ir kitas sureagavo į Matas už temą
Sveiki, manau apie mane nieko neesate girdėję ir kilo daug klausimų, kai pamatėte šia temą. Taigi, esu Matas, man 16 metų gimiau 1999m. gruodžio 18d, Alytuje, kur iki šiol ten ir gyvenu. Atėjau į šį nuostabų projektą kaip antrasis koduotojas, padėsiu Aivarui tvarkytis serverio vidaus reikaluose, bei asmeniškai kurti naujas sistemas, jūsų, žaidėjai labui, stengsiuosi padėti sukurti jums dar nuostabesnį ir įdomesnį žaidimą. Toliau, esu kitur žinomas kaip Matas Fexurious, projekto, nei buvęs, nei esu turėjęs, tačiau SA:MP scriptinu jau antri metai, gal tai atrodo nedaug, tačiau manau su2 taškai -
Staska_Deagle ir kitas gave a reaction for temą
Koks greenside projekte jum atrodo gerbiamiausias. Man tai Egidijus_Keza. Kodėl? Todėl, nes kai jis žaidė dar L**.LT projekte mes su juo darydavome DM, bėgdavom nuo mentu, jis man perleido Tuninginiu Direktoriu. Todėl aš jį ir gerbiu. MLDC Egyda.2 taškai -
Lauris Driftas ir kitas sureagavo į Nojka_Cool už temą
Gerbiu Cristian_Torreno kaip direktorių. Taip pat jau leavinusį Deivį_Deividuką, nes be jo manęs čia nebūtų Gerus draugus: Vilius_Wolf, Erlandas_Torres, Lauris_Drift, Justas_Jucius, Panelė_Vokietė, Smoke_Piktas, Arminas_Minimokas, Spalvotas_Cinamonas. Taip pat malačiai yra ir Teddy_Wudson su Tadas_Chill Jei ką pamiršau nepykit2 taškai -
'Wolf ir kitas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveikas čia tame ir esmė buvo jog tylus apiplėšimas kuris prasideda naktį, kol visi miega o baigėsi jau anksti ryte niekas , nespėja sureaguoti ir bam pinigai jų2 taškai -
Medinis_Peilis ir kitas sureagavo į R_Smailys už temą
tAIP MAN TAI LABEUSIAI PATINKA VISAS PIZZOS KOLEKTYVAS MLDC VYRAI YRA DM KARTAIS PAKAPOJAM UZ REKETUS KAULIUKA VAROM2 taškai -
2 taškai
-
[Ieškau ENB]
Fresh_Mint ir kitas sureagavo į Eimantas_Otero už temą
Tą tamsumą nulemia colormod'as bei timecyc dažniausiai. Labai mažai teko su vGJake'o ENB draugauti, nežinau ar ten pakeičia kažką timecyc bei colormod'o pašalinimai. Turėtų tikrai padėti. Parsisiuntęs paskutinį numestą ENB, t.y. Iš šio ENB aplanko ištrink colormod bei timecyc failiukus, dar pasikoreguoti gali pačiame žaidime prie display settings brightness pasikelti aukščiau/nuleisti žemiau. Išbandyk šiuos dalykus, galbūt padės EDIT: Parsisiunčiau pats tą ENB, pabandyk įsirašinėdamas ENB nekelti to kas yra apibraukta, t.y., ištrinti visus colormod failus, nekelti timecyc2 taškai -
PARAŠAI DARBAMS [PAPILDYTA] #2 ( ROSE ) .
Jeremy_Mix sureagavo į Eligijus_Rose už temą
Labas dar kartą visiems. Nupaišiau šiokius tokius parašus. Kodėl kaikurių darbų nėra parašų? Todėl, kad neradau nuotraukų bazių, juokingais skamba, tad jei jūs turite, atsiūskite, aš padarysiu. Naudojam į sveikatą! Vertinam ir kritikuojam! SU PAKVIETIMU BE PAKVIETIMO1 taškas -
Nemokama grafikos parduotuvė
Brat_Treninguose sureagavo į Eligijus_Rose už temą
Sveiki, taigi jau buvau sukuręs savo parduotuvę, bet buvo nesklandumų, sugalvojau sukurti kitą, kuri veiktų stabiliai. Parduotuvėje dirbsiu tik aš vienas. Darbai bus atliekami nemokamai, nei už valiutą , nei už kitus dalykus. Darbai, vėliau gali pasidaryti kainuojami . Kodėl kuriu šią parduotuvę? Todėl, kad noriu žaidėjams suteikti šiokias tokias paslaugas ir pats tobulėti šioje srityje . Daug, kas rašo į pm, kad reikia parašo ar avataro, tai užsisakyti galės čia. Atliekami darbai: Avatarų piešimas , jų tobulinimas . Parašų piešimas . Logotipų piešimas . Banner'ių piešimas1 taškas -
Prisistatau Marcelo_Edga
Gvidas_Lipton sureagavo į Marcelo_Edga už temą
Sveiki visi. Esu 17 metų Klaipėdietis, nesenai prisijungęs prie jūsų projekto. Taigi kalbant apie save esu užsispyręs, rimtas, bet kartais ir linksmas žmogus, mėgstantis bendrauti su žmonėmis, kartu pasijuokti gerai praleisti laiką. Mano vieni iš pagrindinių pomėgių yra : Vaikščiojimas į salę, futboliuko pažaidimas, bei į krepšini pamėtyt, o savaitgaliais kartu su bahūrais kažkur pajudėti. Nenoriu per daug kalbėti apie save, jei bendrausime, susipažinsime artimiau. Nuotraukos: Kažkada :http://imgur.com/yOVbv7C http://imgur.com/JVlRzjb http://imgur.com/tdFjgJe Bleidas: http://imgur.c1 taškas -
Coc Klanas.
Paulius_Prime sureagavo į Mantas'Lietuva už temą
Klanas:LT blow tour Klano nariu:11 Mano TH:8lvl th 66lvl Ateikit jei galit i klana dalinami geri kariai aktyvus ir geras klanas laukiam zmoniu kad pradetumem cw.Ateikit ir padekit mums tobulėti1 taškas -
Karolis'Zips sureagavo į James'Gold už temą
Explosive_Speed tas bugeris. ir Erixsas_Hipster piskius. Ir dar Wolking_Dead cyteris.1 taškas -
Explosive_Speed sureagavo į Erixsas_Hipster už temą
Explosive_Speed manau visų gerbiamiausias [Y]. Erikas_Sweet pingas 400... [žemaitisą] ir kiti...1 taškas -
Kenny_Madden sureagavo į Explosive_Speed už temą
Manau viskas sita nuotrauka pasakyta. And eta erixsas i erikas sweet litle bit wolking dead and por* star ving fing I matas tas kur verhatura tuoi ives cia gera.1 taškas -
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Vat kas patiko, tai tik bumerio juodas sultanas. O daugiau - tas pats per tą patį..1 taškas -
Vaidas Martini sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Cristian_Toreno bei Osen_Mario1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į Guga_Buga už temą
Mantas_Verone, Ernis_Pokemon, šitie pagrinde1 taškas -
1 taškas
-
Unban Karolis_Bmw
Марихуана sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Administratorius nepateikė užblokavimo anketos per 1 valandą nuo to laiko kai užblokavo žaidėją. Atblokuotas.1 taškas -
Gruzinas_Sampo sureagavo į Velnelis Camel už temą
Pradžia labai patiko, bet visas video patiktu, kai man skola atiduotum. (Y)1 taškas -
Mantas'Lietuva sureagavo į Kietas_Krabas už temą
Puikiai vairuoji.1 taškas -
Unban Karolis_Bmw
Markas_Swag sureagavo į Lucas_George už temą
Karoli, tau neatsibodo serveryje ahuel vadinti? " Pridaryk morda vaikas" ateme iš manęs ginklus pats prie hp šaudai, nušoviau tave, atemei gun ir rašei gi tau vaikas pizda bus, tave visas serveris laiko *cenzūra*jobu čj bandai kietas primesti bet neišeina /pzu darau hp su alt eina :DD bet nesiseka Viena karta pridaryk tu morda *cenzūra* tu jibanas. http://imgur.com/a/g8cSW1 taškas -
Parduodamos kelios ''SABRES''
Lothalérith sureagavo į Michael_Cortez už temą
Kas daugiau pasiūlis ? bus parduota 60k1 taškas -
[FUTBOLAS] Jūsų mėgstamiausias žaidėjas + nuomonė
Jekasikapi sureagavo į Eimis_Niznaju už temą
Lionel Messi. Dėl to, nes belekaip gerai valdo kamuolį, geras bankes kala. Gražu žiūrėti kaip jis žaidžia.1 taškas -
Denis_Xander sureagavo į jason frost už temą
Nežinau man tai 2 mldc čiuveliai Hugo_Armani ir Egidijus_Bumeris iš tų senbuvių, o šeip kiekvienas draugas ar pažįstamas man yra gerbiamas kaip Šaras_Gurry, Arminas_Minimokas ir t.t. Ai va dar Denis_Xander1 taškas -
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Pablo Bandit už temą
šiaip tai visus žaidėjus gerbiu nes kaip sakoma jei žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus bet labiausiai iš bendravimo tai : Jarek_Quattro ,Skrajojantis_Olandas,Egidijus_Bumeris,Marko_Escobar.Nico_Moretti, Nicky_Target, Mafijos_Senelis Eligijus_Rose, Smoke_Piktas,Erikas_Sweet ,Velnelis_Camel1 taškas -
Prašau užblokuoti Vaidis_Nekaltas
Žaidėjas užblokuotas.1 taškas -
tikrai ne galaxi sureagavo į Medinis_Peilis už temą
Katum_Asas, John_Bravoras1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Augustinas_Lts
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Augustinas_Lts • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Nametag.cs) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Prašau, tinka galbūt - http://www.part.lt/img/b63e7fa5e0fc2c6b78cacac0ea77ff75991.png http://www.part.lt/img/98b0f58a6efaf2c3793d77c44a03197a263.png Kam nepadariau, padarysiu rytoj.1 taškas -
Prašom, jei kas blogai, visada kreipkis, padarysim kitą ;d http://www.part.lt/img/9e4feec84b6f33f7e74faab210d9b38b939.png Prašom - http://www.part.lt/img/3f12d739d45ede41f9be36b289ed0ade239.png Kiti laukite, darbai daromi, nespėju1 taškas -
Profilio priderinimas [PAPRASTAS]
Rudy_Fernandez sureagavo į Fresh_Mint už temą
Neblogai. Spaudžiu žalią, lauksiu parašų1 taškas -
1 taškas
-
Bus prisistatymo tema, viską ten išsamiai ir sužinosite. UPDATE Prisistatymo tema: http://greenside.lt/index.php?/topic/28679-prisistatau-code-demo/1 taškas
-
1 taškas
-
Matthew_Bennett užblokavo Orange_Mst
Rytis_Topsas sureagavo į Rokas už temą
Trumpai ir aiškiau. Bet koks žaidėjas praeityje naudojęs neleistinus failus, kurie suteikia pranašumą, už bet kokius minimalius įtarimus yra baudžiamas griežčiausia bausme. Anketa tvarkinga.1 taškas -
"LLogo" Avatarų Parduotuvė
Andrius_Mažeika sureagavo į James'Gold už temą
• 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Erikas_Sweet • 2. Darbo tekstas:Sweet • 3. Kiek skirtingų spalvų norite ant savo avataro turėti? (1-2):2 • 4.Kokias spalvas norite turėti ant savo avataro?:Juoda ir balta. •Ar paspaudete Patinka mygtuka?:Taip Noriu kasko panaus i tavo tik kokio kio zenkliuko1 taškas -
GiveAway Car!
GGG sureagavo į Staska_Deagle už temą
Kokį žaidėją paveši su nauja mašina:Keza parašyti: NORIU.1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas serveriui: Šiukšlynas ir metalo laužas
Putinas sureagavo į Pablo Bandit už temą
Su šiukšlynu gera įdėja pilnai sutinku būtų vertinga įpač naujokams knistis ten1 taškas -
Parduodu ivairias tr.priemones.
Andrius_Mažeika sureagavo į James'Gold už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Erikas_Sweet ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):Blade. 115km 5dauzta. Tdeze grazi. Pamatysit fotkei. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida):Bagazinei nieko nera.http://prntscr.com/bblivv ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:Siulykit. ◘ Papildoma informacija:Grazi masina. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Erikas_Sweet ◘ Suteikite daugiau i1 taškas -
GreenSide lenktynių eventas
Harry_Smith sureagavo į Nojus_Relax už temą
Registracijos šablonas : 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ? : Nojus_Relax 2. Ar susipažinote su informacija , taisyklėmis Taip / Ne ? : Taip1 taškas -
Pasiulymas pridėti dar 1 darba į /darbai su pakvietimu.
James'Gold sureagavo į Erixsas_Hipster už temą
Gal ir visai nieko tik reikėto šiek tiek kitaip sugalvot aivariu.1 taškas -
Pamokėlė tiems kurie vargsta su senais kompais, kaip pakelti fps
Compakts_Tdi sureagavo į Domka_Lexco už temą
Sveiki taigi norėčiau jus pamokyti, ką reikia daryti, kad ir ant prastų kompiuterių būtų įmanoma žaisti sampą, taigi pradėsime: Visų pirma jums reikia turėti švarų, gražų be jokiu papildomų modifikacijų žaidimą, t. y. Gta San Andreas, jį galite parsisiųsti iš čia http://www.ewar.lt/downloads/gta-san-andreas-install-be-modu-gta-sa/Taip pat būtų gerai, kad neturėtumėte įsirašę visokių papildomų modifikacijų, t. y. ENB, efektai ir t. t. – visa tai labai mažina jūsų fps. Kai parsisiunčiate Gta Sa, žaidime darykite taip: ESC >> Options >> Display Setup >> Advanced >>1 taškas -
Pavyzdys,
Dovis_Heikon sureagavo į Rokas už temą
Temos pavadinimas privalo būti aiškus, pavyzdžiui „Vardas_Pavarde prašo paramos“. Šiuo atveju būtų „Mafijos_Tevas prašo paramos“. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Jūsų tekstas nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Jūsų tekstas nuo kada esate SA-MP serverių žaidėjas. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas iš kur sužinojote apie mūsų SA-MP serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Jūsų tekstas dėl kokių priežasčių pasirin1 taškas