Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.05 in Pranešimai
-
Katkaus blogas
Tomas_Quatros ir 5 kiti sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Sveiki, vieną lietingą vakarą sugalvojau, jog noriu kažką parašyt, pasidalint. Noriu su jumis pasidalinti savo istorija, t.y. ką nuveikiau šiame žaidime, kaip jame atsiradau ir ką jame atradau Šiek tiek apie mane Žaidimo vardas atitinka mano realų vardą, taigi kas norit pasi*cenzūra*avot ar sužinot kaip atrodau, susiraskit mane fb. Šiuo metu man 17, esu iš Tauragės, mokysiuosi 11 klasėje, kaip ir visi nemėgstu mokslų, bet žinau, kad jie reikalingi ir lavina protą. Mėgstu žaist ir žiūrėt krepšinį, esu Žalgirio fanas. Gimiau lygiai tą dieną, kai Žalgiris tapo eurolygos čempionai6 taškai -
GIWEWAY iš BLISTOS Compact
Just_Snider ir 4 kiti sureagavo į Eimantas_Gtx už temą
Sveiki šiandien valiausi garažą ir atradau sau nereikalingą transporto priemonę blistą ir nusprendžiau padaryti GIWEWAY,nes ji kitiems turbūt praverstu labiau negu man.Štai ir jos nuotrauka: Norint laimėti reikia: 1.Parašyti savo tikslų V_P 2.Parašyti ką veiksite su šita mašina. 3.Parašyti ar tikitės laimėti šia mašiną. Anketa: 1.Jūsų tikslus V_P: 2.Kodėl norite šios mašinos ir ką veiksite su ja serveryje: 3.Ar tikitės laimėti: Spausti Patinka mygtuką nėra būtiną,bet jei paspausite žinosiu,kad labai norite jos i5 taškai -
Blogas - Apie Mane
Daniel_Wellington. ir 3 kiti sureagavo į Frank_Wild už temą
Sveiki. Nusprendžiau parašyti dar viena bloga. Tik šį karta jis būs apie mane. Esu Gytis man 21-eri. Gyvenu Kėdainių Rajone , Josvainiu miesteli. Esu gan šiltas žmogus bei geranoriškas. Nesu nei geras nei blogas tiesiog toks per viduriuka normalus berniukas. Galima sakyt turiu daug savybių , bet blogu labai mažai. Galiu but bet koks žmogus , galiu tapti kokiu tik noriu. Žiauriai patinka tamsa kaip atsiranda žvaigždės visos ir kiti smagus dalykai. Patinka ir šiaip tamsa , kurioj gali paskęsti su gera muzika (Micro One ir t.t) Domiuosi visata ir kitais dalykais kas4 taškai -
Sukurk savo svajonių namą!
Mtc_Jonas ir 2 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 2253 taškai -
Lietuviškas policijos skinas [DOWNLOAD]
Lauris Drift ir kitas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv2 taškai -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Goblinas_Goblinas . ir kitas sureagavo į Mafijos Senelis už temą
GIVEAWAY „INFERNUS“ Labas! Taigi nusprendžiau atiduoti vieną iš savo automobilių - „Infernus“. Automobilis bus atiduotas vienam iš dalyvių šį šeštadienį t.y 2016.08.06 Automobilio išvaizda ir informacija Ką jums reikės padaryti norint laimėti šį automobilį? Šioje temoje, komentaruose parašyti šį tekstą - „Aš Vardas_Pavardė, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Pavyzdys: „Aš Mafijos_Senelis, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Kaip bus renkamas nugalėtojas? Naujas „Infernus“ automobilio savininkas bus išrinktas random.org svetainės pagalba.2 taškai -
Sugalvok naują slapyvardį, ir laimėk!
Deshawn_Maroya ir kitas sureagavo į Nenaudojamas... už temą
Dwayne_Contyz, Dwayne_Gold, Dwayne_Anonymuos, Dwayne_Wudson, Dwayne_Johnson, Dwayne_Real, Dwayne_Warning, Dwayne_Smithh, Dwayne_Hach, Dwayne_Volf. Tony_Collen, Tony_Jack, Tony_Afro, Tony_Speed, Tony_Stop, Tony_Hud, Tony_Mixs, Tony_Hold, Tony_Xflow, Tony_Gold. Jack_Johnson, Jack_Lew, Jack_Haker, Jack_Hudson, Jack_Antony, Jack_Volking, Jack_Nonstop, Jack_Zolf, Jack_Pee, Jack_Rool. Randy_Blood, Randy_Bloodvord, Randy_Speed, Randy_Best, Randy_Joker, Randy_Copy, Randy_Loot, Randy_Lock, Randy_Kozeriukas, Randy_Pokeris. Teddy_Opera, Teddy_Chrome, Teddy_Google, Teddy_Explorer, Teddy_Gold, Teddy_Ar2 taškai -
2 taškai
-
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Dovydas_Pro ir kitas sureagavo į Pablo Bandit už temą
Aš Pablo_Bandit ,noriu laimėti „Infernus“ automobilį.2 taškai -
Kevin_Garret ir kitas sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hot Anonymous. • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 200.000€. • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 3 dienos. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Nuotraukos bus apačioje, spoileryje. Ačiū visiems kas padėjo įkurti interjerą, įvardijo klaidas. (ir kas paožino)2 taškai -
Guoda_Majestic Prisistatymas
Jacks_Mass ir kitas sureagavo į Bulvitas_Lgbts už temą
Sveika , aš bulvitas norėčiau su tavim turėti vaikų susisiek su manim dėl to #NOlgbts!!!2 taškai -
MAŠINŲ GIVEAWAY
Mindaugas Parkour ir kitas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Sveiki, ant vasaros vistiek nežadu žaisti, tad pagalvojau kam man tų mašinų, kurias turiu, geriau atiduosiu jas vienam iš jūsų! ;> Mašinos, kurias galite laimėti: Nuotraukos susipiso, tai sultan, sultan, club, admiral, flash Jeigu bus daugiau dalyvaujančių - prizas tik didės. Taigi, ką jums reikia padaryti, norint laimėti? 1. Nueiti į šį youtube kanalą https://www.youtube.com/user/biglis1123 2. Užsiprenumeruoti kanalą 3. Parašyti komentaruose jūsų youtubės slapyvardį. Ir bam, jūs jau pretenduojate laimėti vieną iš šių 5 automobilių! Laimėtoj2 taškai -
JAMAL'W AVATARS [V5]
Biznis_Man sureagavo į Jamal Washington už temą
Sveiki pamačiau kad daug kam reikia 150x150 avatarų. Tai va pasistengiau ir paieškojau. Tikiuosi patiks. [V5]1 taškas -
Įvykiai iš Ukrainos!
Aaron_Wilson sureagavo į Linkolnas Mesijus už temą
Sveiki, gal ir girdėjot, kad buvau išvykęs Ukrainoi! • Ir aišku jūsų neužmiršau, ir norėjau kažką parsinešti ir parodyti, tad parodysiu 2 ( vaizdo įrašus ). #PLS HD 1080 --- • Taigi paskutine dieną, prieš išvykstant sutikau vienus tokius kurie stebino mane visa mėnesį, ir štai toki paskutine dieną nufilmavau reportažiuka jums, pasižiūrėkit kaip jaunimas šoka! Manau vertidėmesio! https://www.youtube.com/watch?v=3XgtMqVOkjk • Ir štai užjaučiu čiuvaka, kuris nuo 18m, krito į vandeni atsisėdęs, buvo visas raudonas, tiek nugara, tiek pats visas kūnas. Sakė traumų jokiu nepatyrę. htt1 taškas -
GreenSide.LT Forumo Parašai! V2
Vialpando_Cesar sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
Sveiki visi noriu su jumis pasidalinti katik iškeptais v2 forumo parašais , tikiuosi jums patiks , o gal ir ne , čia jau jūsu apsisprendimas.1 taškas -
Peikiu Lucas_Patriot
Jack_Western sureagavo į Mantas_Saugo už temą
DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Saugo • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policija • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Darbuotojų atleidimas nuo atsakomybės • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Darbuotojai nusižengia taisyklėm o direktorius atmetinėja teisingas papeikimo anketas • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :http://greenside.lt/index.php?/topic/31339-policijos-departamento-papeikimaipagyrimai/page-5#entry1938311 taškas -
[0.1.6.5] Smulkus pasiūlymai serveriui
Calogero_Anello sureagavo į Eddy_Pacany už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eddy_Pacany • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Padaryti, kad eitu 3lygio administratoriams (galima koreguoti) leisti keisti Vardą_Pavardę, nes serveryje yra daug žaidėju kurių nickai visiškai neatitinka vardo pavardės.Leistu keisti iki 5.000 XP. Žaidėjui pasiūlius pakeisti nick nereikėtu atsijungti iš serverio. Išmestų GUI lentelę pvz: Administratorius Eddy_Pacany siūlo jums pakeisti Vardą_Pavardę ir laukelyje įrašytų naują. Jei įvestų vėl blogą ,vėl galėtum duoti ir dar taip 2 kart ,kitaip 0/3 ,jei 3 kart įvestų blogą BAN. 2. Išimti tuos tekstus, kad Adm1 taškas -
Giveway - Clover.
Fresh_Mint sureagavo į Rudy_Fernandez už temą
Sveiki, nusprendžiau padaryti pirmą savo giveway iš nereikalingos tranporto priemonės tai Clover. Transporto Priemonės išvaizda: Transporto priemonės informacija: Taigi komentaruose turite parašyti savo Vardas_Pavardė žaidime ir pasirinkti skaičių nuo 1 iki 100. PATINKA mygtuko spausti nebūtina, bet jei jus paspausit jūsų šansai nepadidės, bei nesumažės. Laimėtoją rinksiu rytoj vakare tarp 20-22h. Nugalėtoja rinksiu per Random.org, visiems linkiu sekmės.1 taškas -
Katkaus blogas
Arvydas_Katkus sureagavo į Tomas Honda už temą
Paskaičiau ir tikrai priblokštas likau, matosi kad kuri laiką sedėjai prie rašymo bei tikrai daug pastangu įdėjai. Šaunuolis, šauniai padirbėjai bei lauksiu naujų žinių iš tavo puses. Įvertinimas; 10/101 taškas -
JAMAL'W AVATARS [V5]
Luca_Muca sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Man asmeniškai avatarai tikrai labai patiko,toki rimtesnio pobūdžio. Mldc.1 taškas -
Prašau užblokuokite Tomas_Quatros
Tomas_Quatros sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Žaidėjas nebus užblokuotas.1 taškas -
[0.1.6.5] Smulkus pasiūlymai serveriui
Eddy_Pacany sureagavo į Ligz_Krushenko už temą
Puikūs pasiūlymai ,tikrai pagelbėtų serveriui ,nebūtų tokių nickų kaip : Ltu Gamer ,Bmx Park ,Zed Zaidejas ir panašiai.1 taškas -
1 taškas
-
Egidijus_Bumeris užtildė Karolis_Bmw
Lauris Driftas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Egidijus_Bumeris 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Karolis_Bmw 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://prnt.sc/c1woww 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://prnt.sc/c1woww1 taškas -
Freez_Armani LBan Nike_Silver
J'Skinny sureagavo į Freez_Armani už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Freez_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nike_Silver • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Paskelbtas eventas: Ir toje pačioja nuotraukoje jis mane išvadino ir bandė nužude: http://www.part.lt/img/d757dac1b7d7c72dcc9e8dd0f2c39e21707.png1 taškas -
Smoke_Piktas BANNED Clement_Brachwalli [28]
Max'Respect sureagavo į gandriukai už temą
apsimeti tp pavyzdingu, bet, o ar nepamoina pačiam su ripintu avataru būt? šaunuolis, pasikeitei, atsiimu pretenzijas ir atsiprašau už forumo šiukšlinimą1 taškas -
Peikiu Lucas_Patriot
džimis sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Skrido du lėktuvai. Vienas iš jų žvirblis. Ši istorija daug įtikinamesnė nei tavo papeikimas.1 taškas -
Peikiu Lucas_Patriot
Jack_Western sureagavo į Mantas_Saugo už temą
Na skaitykim mano anketa priežastis mane nužudyti todėl buvo panaudota /istemti komanda gerai skaitykit bučiau admin naudočiau admin komanda /kill priežastis neturėjau gun naudojau /kill komanda tikslas nužudyti na pagalvokime kad tai tikrai nera sažininga1 taškas -
Prašau užtildyti Tony_Machal
Aurimas Aerox sureagavo į Pablo Bandit už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Pablo_Bandit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Tony_Machal 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :įžeidinėjimai,pravažiavau pro jį o jis pradėjo įžeidinėti 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :1 taškas -
1 taškas
-
GIWEWAY iš BLISTOS
Spyga_Time sureagavo į Jack_Gta už temą
1.Jūsų tikslus V_P: Jack_Gta 2.Jūsų skaičiukas nuo 0 iki 100: 72 3.Kodėl norite šios mašinos ir ką veiksite su ja serveryje: Važinėsiu.1 taškas -
Prisistato Badis_Meile
Dovydas_Pro sureagavo į Pablo Bandit už temą
O kokie veidai senas pažystamas sveikas atvykęs1 taškas -
CS:GO random vid iš nuobodulio kaip su drg kapojom 1x1. Šaudau kai rusas.
Nojka_Cool sureagavo į Razor už temą
EDIT skill laging , bet neblogai sekmes kuriant toliau1 taškas -
GIVEAWAY iš 3 transporto.pr bei DGL 100 kulkų.
Unknown sureagavo į Montec_Weed už temą
Montec_Weed 131 taškas -
GIVEAWAY iš gražios ,,Turismo''
fearasssssssssss sureagavo į Matt Jace už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matt_Jace Ką veiksite su šią mašiną? : Parduosiu ir eisiu žaisti kauliuką iš šių pinigų Ar tikitės laimėti? : yes1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju Tommy_Salvatrucha
` Sančhezas sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tommy_Salvatrucha Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos t.y 2016-08-01 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Senai žinojau , bet laukiau tinkamo laiko kada galėsiu pradėti čia žaisti. Tuomet žinau jau iš seniau šį projektą , bet neužsukdavau dabar kaip tik pats tas lošti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes nėra ten įdomu ten pas vaikus ir ožius. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai1 taškas -
Pagalbos del Photoshop! Nemoku elgtis :) Atsilyginsiu
` Sančhezas sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
Visi pradėjom nuo nulio , o kas mums padėjo jei ne patys sau. Taigi šiuo atvėju tau siūlyčiau geriau eiti per visokius resursus susižinoti greitasias t.y komandas. Photoshop greitosios komandos: CTRL+Z - sugrąžina atgal „laiką“. CTRL+N - sukuria nauja lapą (layer). CTRL+O - atidarai .psd failą pasirinkta. CTRL+W - uždaryti esamam lape (layer). ALT+CTRL+W - uždaro visus atidarytus lapus Photoshop programoje. CTRL+S - iššsaugo .psd failą. ALT+SHIFT+CTRL+S - išsaugoti paveikslėlį. SHIFT+F5 - išmeta „fill“ kuriame yra patternai ir kitokie efektai. CTRL+T - leidžia tampyti paveikslėlį, tekst1 taškas -
[Apklausa] Mūsų, žaidėjų, požiūris į launcherį..
Matt Jace sureagavo į Ink_Smash' už temą
Nu gerai,kas jums geriau,žaist kurie čytina,naudoja aimus,cbugus t.t ir turi gražų sampą,ar žaist be čyterių ir tik su default sampu?1 taškas -
Freddy_Williams sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Teddy_Wudson. • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~400k. • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Visas dienas, kiek buvau SA-MP online nuo atnaujinimo, įrenginėjau interjerą. 4 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: AČIŪ UŽ PAGALBĄ VISIEMS, KURIE VERTINO INTERJERĄ IR PASAKĖ KLAIDAS, PADĖJO SU PORA TEXTŪRŲ AR OBJEKTŲ: Cristiano_Capelli, Tadas_Chill, Mantvis_Daedo, Dwayne_Bond, Karolis_Sudoku, Matthew_Bennett. Galbūt kažką praleidau, susisiekit, pridėsiu.1 taškas -
1 taškas
-
Nuolatinė atranka į projekto komandą,
Dioba_Launch sureagavo į Rokas už temą
2016.07.14 Atrankos rezultatai, Egidijus_Keza ; Rage_Assassin ; Teddy_Wudson . Kandidatai turi 24 valandas susisiekti su manimi. To nepadarius kandidato kandidatūra atmetama. Apibendrinimas, Pradėsiu nuo to, jog smagu kad atsiranda naujų, potencialių žmonių, kurie sugeba mąstyti ir pildyti tvarkingas, įdomias ir konkurencingas anketas. Bet .. Patarimas iš mano pusės: niekada neskubėkite tik atėjus į projektą siekti aukštumų, visų pirma įrodykite ko esate verti ir priverskite pastebėti jus ne tik atrankų metu, bet ir kasdieninio žaidimo metu. Aplamai šios atrankos metu buvo nemažai st1 taškas -
1 taškas
-
Parduodamas Pigus neblogas SULTANAS
Dwayne Bond sureagavo į Wiggle_Dream už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wiggle_Dream ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Matosi viskas nuotraukose ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida). ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 200k ◘ Papildoma informacija: http://imgur.com/a/7SYG81 taškas -
Parduodu Ledini Sultana ir Infernus
Dwayne Bond sureagavo į Wiggle_Dream už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wiggle_Dream ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas matosi ft ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/leYWL ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siulom ◘ Papildoma informacija:1 taškas -
Prašau užtildyti
Freez_Armani sureagavo į Pablo Bandit už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Pablo_Bandit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Funky_Town 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :Įžeidinėjiami kai prašė už mažesnę kainą sutaisyti mašiną ir aš nesutikau 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :1 taškas -
Prailgę rinkimai: turime fūristų direktorių
Hot_Anonymous sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Nu ku vyckele, lauk senų vilkų, dar kokį Svaiką prigriebsim ir sugrąžinsim auksinius fūristų laikus. Sveikinimai.1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Mantvis_Daedo Policijos Direktorius
Mindaugas_Parkour sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Sėkmingai esi įtraukas į NDS. Jisai redagavo po manęs. Dėlto reikėjo iškart ištrinti. O buvai dar išmestas už tai, kad rakinai gaujinius prie jų bazės. VISO GERO.1 taškas -
Mantvis_Daedo [Orange_Mst] užblokavo Ponaitis_Evaldas
Lukas_Crimini sureagavo į Mantvis Daedo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantvis_Daedo [Orange_Mst] • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ponaitis_Evaldas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, bet jeigu ne prijemat už čytus, tai už serverio klaidų naudojimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/xCWQC5Zeq0Y1 taškas