Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.12 visose vietose

1. Legal_Frost

Cheetah giveaway.

Sveiki turiu visai gražią ,nenaudojamą mašiną tai yra Cheetah Tai va ,žadu ją atiduoti vienam iš jūsų !! Ką jus reikės padaryti? Tėsiog užpildyti ANKETOS ŠABLONĄ (Bus apačioje) Laimėtojas bus renkamas 2016/08/14 19:00val transporto išviaizdą: http://www.part.lt/img/42157a184403f408b708c090bcb4e73f759.jpg http://www.part.lt/img/18405a6c44572a291c0722384d63744e766.png Anketos Šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ką veiksite su šią mašiną? : Ar tikitės laimėti? : Spausti ,,'' nėra būtiną ,bet kas paspaus didelis AČIŪ ,tam tikrai nebus gaila atiduoti šią mašiną Na ką gi ,sėkmes
    22 taškai
  2. Sveiki po PS pertraukos, nes buvau priklijuotas prie Adobe Illustrator darbų grįžau prie avatarų.. Todėl vertinkit
    8 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trukdymas eventui. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/dHFiq Šovė: http://prnt.sc/c4tk5u
    7 taškai
  4. 30 avatarų draugai.. Jeigu jau vertinat arba pasiemat visų prašau už pastangas atsidėkoti dosniai. Ty: Mygtukas stebuklingas Na ką pradėkime draugai: Štai ir žadėtį mano avatarai.
    4 taškai
  5. Pavadinimas "Jums patiks" bet man tai nepatiko Bet čia nieko gražaus nepamačiau aš dar padirbėk su photoshop ilgokai, žiūrėk kokius tutorial ir išmoksi labiau kažką.
    3 taškai
  6. Jūsų noru palieku šią laidą nenorite nereikę tiesiog norėjau padaryt gerą o gavo jums blogas tai ok baigiu viską Turėjo būti pavadinus,o ne pavadinius.
    3 taškai
  7. Darbas atliktas,už jį atsiskaityk man 6 LIKE.
    3 taškai
  8. Pusbrolis_Antanas

Sugalvojau sukurti avatarų pritaikyta šiam forumui,ir stocku gerų neturėjau nepaslinkau siųstis JEI PATIKO METAM LIKE IR ĮKELSIU DAUGIAU JŲ
    3 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mafijos Senelis. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau, kad būtų sukurtas dar vienas pasirinkimas prie „• Namo vidaus išvaizdos valdymas“ sąrašo - „• Sudėti visus baldus į sandėlį“. Šis pasirinkimas padėtu tiems, kurie yra pasistatė interjerą, bet nori jį persistatyti kitaip, nes atskiras baldų dėliojimas į sandėlį užimtu daug laiko. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų patogiau ir būtų galima sutaupyti laiko. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - pa
    2 taškai
  10. Sveiki, esu šitame serveryje naujokas, o dabar tiesiog norėčiau kad įvertintumėt mano darbus. --- --- --- Iš štai tokio: Į tokį:
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Madd_Dogg • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 72817e • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 12 valandų darbo. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Namas "Japanese" stiliaus.
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 225
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300-350k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Po truputį į dieną tai išėjo 3-4 dienos. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO Dėkoju bratyšoms: Jacei, Inkui, Klemensui, Mantviui, Rokiui, Orangui, Frankiui, Sweetui nu ir tiems kuriuos pamiršau.
    2 taškai
  14. Wow,analizė tai galiu pasakyti labai gera buvo labai įdomu perskaityti ją nuo pats pradžios ir iki galo,bei sveikinų naująjį TAXI firmos direktorių.
    2 taškai
  15. „GreenSide“ serverio tiesos. Šioje temoje skelbsiu nuotraukas(memes), apie serverio gyvenimą, tiesas. Kai kažką įdomaus sugalvosiu, suskursiu kokią meme, įkelsiu čia. Taigi jeigu tau bus liūdna užsuk į šią temą ir manau, kad tikrai pasidarys diena geresnė! Žinoma tomis memėmis nieko nenoriu įžeisti ar iškritikuoti. Viską ką čia kelsiu tai bus tik juoko forma. Po truputį pradėjau kurti ir GIF. PAVYZDŽIAI 2016.08.11 2016.08.13 - Launcher ir čyteriai. 2016-11-26 Atgaivinau temą tai bet ką pakūriau. 2016.11.27 2016-11-28 2016-11-30 2016.12.01 2016.12
    1 taškas
  16. 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka
    1 taškas
  17. Šiandien tikrai neturėjau ką veikt, tai nusprendžiau nupiešt savo pirmąjį dizainą. Žinau jis atrodo tikrai šūdinai, kuriau mokimosi tikslais, nes tai yra mano pirmasis dizainas, kokį tik esu kūręs. Ką? Vertinam, komentuojam, kas blogai? Bei žinoma, - kritikuojam! Pats žinau, dabar matau daug kur per didelis šriftas, per dideli šitie... Žodžiu, man pačiam nėra gražu... Daaaug klaidų matau, rašykit ką jūs pastebėjot, galbūt kažkada ir kažką gražaus sukursiu, nors ir nenorėjau pirmo darbo kelt, bet visvien...
    1 taškas
  18. Sveiki. Noriu pakalbėti bei paklausti ar jums patinka astralinė būsena ? Man asmeniškai tai labai patinka , tik labiausiai nervina miego paralyžius kuris jau įvyko kelis kartus.. Astralinėj būsenoj tu jautiesi toks saugus lyg už keturių sienų nepasiekiamas. Bet už tu keturių sienų darai viską ką tik užsimanai.. Nes astralinė būsena tai tokia vieta kad apie ką pagalvoji viskas įvyksta akimirksniu.. Tik žinoma reikia atsargiai nenorint užstrigt ilgam astrale. O tada kelias tolimas atgal.. Į Astralinė būsena esu papuolęs ne tiek daug kartu , kokius 10-20.. Kartais būna kad iškart
    1 taškas
  19. Andre_Nice

Gelikas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andre_Nice 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Automobiliai. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta internete. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/68347-mercedes-benz-g65-amg-2015-topcar-tuning.html
    1 taškas
  20. Sveiki, iš neturėjimo ką veikti, nusprendžiau sukurti avatarų kolekciją. Šie avatarai truputį skirsis nuo kitų avatarų, atnaujinimus darysiu kas kelias dienas. Labai jūsų prašau nekomentuoti šioje temoje, nes būsite pranešti moderatoriams, noriu jog mano tema būtų tvarkinga! Taipogi nuotraukas kas kiekvieną atnaujinimą, kelsiu į naują pranešimą, nes galiu pasiekti nuotraukų limitą. #0.0.1
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Western • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:PD • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:pasakykit ar malykas keiksmazodis ir ar p ir x raides yra keismazodis parasiau p tarpas x sako keiksmazodis dejo 30 star nematau kad 2 raides yra keikmazodis tai kaip patriot irgi keiksmazodis? • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Free starina • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :http://imgur.com/a/CeuzZ P.S bučiau rašęs prie darbuotoju papeikimu bet tu direktorius kad ir rašyčiau t
    1 taškas
  22. Parduota , rakinkit temą .
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Staska_Kietas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Just_Seutokis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  24. Fresh_Mint

Savanna giveaway

Laimėtojas išrinktas Laimėjo Alanas_Adidas Jeigu automobilis nebus atsiimtas per 48 valandas, bus renkamas kitas laimėtojas. http://imgur.com/a/iBNoI
    1 taškas
  25. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Siluminis_Punktas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015/11/19 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Maždaug 3 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš aplinkinių ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ne sampo nebelošiau nes buvo pabodęs, tačiau dabar nusprendžiau kad derėtu išmeginti šį serverį nes daug kas patarė. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau visas nebuvo sunku kiek pamenu Kokius d
    1 taškas
  26. Anketa nepatvirtinta. • Per mažai įrodymų , kad šovė Cristian_Toreno.
    1 taškas
  27. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Malboro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: EVENT Trukdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/dHFiq
    1 taškas
  28. Madd_Dogg

Blogas - Astralas

Sutikčiau, kad sielos yra. Vienas iš argumentų būtų - egzorcizmas. Protu nesuvokiama, tačiau visi tie dvasių išvarymai tikrai ne išsigalvojimas. Pritarčiau ir tam, kad smegenys niekada nebus pilnai išanalizuotos, visgi kaip ir sakai, tai milžinikas procesorius, kuris gali daryti laaaabai daug ką. Įdomu būtų išgirsti tavo nuomonę į klausimą, ar yra negabių žmonių? Turbūt teko girdėti mokykloje sakant, kad: "Matematikai būna iš prigimties", sutiktum su tuo ar ne? Užbėgant už akių pasakysiu, kad mano nuomone, kiekvienas pajėgus viską padaryti, tiesiog vienam reik daugiau dirbti, kitam mažiau.
    1 taškas
  29. Madd_Dogg

Blogas - Astralas

Hmm, gan įdomiai. Netgi sugalvojau vieną racionalų paaiškinimą. Tam astrale gali pamatyti tik tai, ką esi matęs. Sakai gali pamatyti nuogą žmogų, bet garantuoju kad jei nesi matęs to žmogaus nuogo, tas nuogumas susidėlios iš tavo kitų, nuogų matytų žmonių, dalių. Man tas astralas labiau kvepia ne kažkokia materija, o paprasčiausiai žmogaus smegenimis. Skaitęs, kad žmogaus smegenys vienas iš sudėtingiausių dalykų, kurios iki šiol pilnai neišaiškintos(abejoju ar net pusę jų funkcijos išsiaiškino). Mano manymu, astralas susideda iš tavo smegenų vaizduotės bagažo ir pamatyti tai, ko niekada nesi m
    1 taškas
  30. Frank_Wild

Blogas - Astralas

Na nežinau kodėl jam vaidentis pradėjo , per daug prisistumimo galbūt. Na bet sakoma kad kai keliauji į astralaline būsena tavo siela palieka tavo kūną iki tol kol kol būni astrale. Bet aš netikiu tokiais dalykais nes esu visiškas realistas. Šita baimė jau jis turėjo nugalėti kai jau pradėjo astrala , nes čia košmaru baimė ką jo protas sukurė ta ir įsivaizdavo.. O tai labai blogai prieš darant tai reikia nugalėti baimės/košmarus. Buvo ir man košmaru bet juos nugalėjau , gaudydavo kažkokie padarai net nežinau kokie aplink visur ugnis ir t.t na čia kiek vienam skirtingai gi. Iš to gruzo pašoki
    1 taškas
  31. Madd_Dogg

Blogas - Astralas

Labas, Turiu 2 pažįstamus, kurie užsiiminėdavo šiais dalykais. Vienas iš jų peržengė ribas ir namie pradėjo vaidentis, negaliu konkretizuoti situacijos ir paaiškinti racionaliai kuom siejasi vadinamasis astralas su dvasiomis, tačiau tas jam atsitiko. Ir tai nėra melas. Mano asmenine nuomone, geriau būti ten, kur esi. Tačiau norėčiau pasidomėti ir tavęs paklausti poros klausimų: a)Ar astralinėje būsenoje įmanoma matyti žmones? Jei taip, ar įmanoma keisti jų padėtį, formą, aprangą? b)Ar astralinėje būsenoje galima išvysti tai, ko nesi matęs aplamai? Pvz. Objektą.
    1 taškas
  32. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Teddy_Wudson. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Haku_Rinha. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/jn9R8 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/HIZQI5r
    1 taškas
  33. 1 taškas
  34. išimk tą pilką spalvą, jau taip negražiai atrodo... šviesink, dėk blurą, šharpą ir panašiai. daugiau žaisk.
    1 taškas
  35. Joo aš ir senai mačiau, kad kažkas butu daręs. Dėku tau Oj dėkui labai tau Manganai, visada bandau nustebinti. Arba rytoj padarysiu sekanti atnaujinimą arba po savaitės, nes nelabai noriu, kad šitie avatarai taptu paprastumu. Dėkui Viktorai Tačiau Viktorai dabar naudoji irgi mano avatara :DDD Dėkui, Dėkui Nemanau ar kažką pas mane pamatysi Tačiau dėkui, kad gerai vertinat. Jeremy kai ateisi į ts kažkada pasakysiu arba per až parašyk
    1 taškas
  36. Sutinku Tai reikėtu labiau atsidėkoti Man tai tatuškės nelabai patinka, kažkaip prastai labai.. Dėkui tau labai ačiūū Dėkui Abejoju yra 2, tad 3 nemanau ar reikia, bet dėkui
    1 taškas
  37. Frank_Wild

Blogas - Astralas

Velnias man paklusta ne aš jam. Žaidėm pokeri prakniso savo esybe jis tai db skaitosi aš už ji viršesnis kojnes plaus jis man kai mirsiu. O jei rimtai netikiu nei velniu nei dievu.
    1 taškas
  38. Visai neblogas dizainas, bet kažko truksta. Reikėtų patobulinti.
    1 taškas
  39. Mantvydas Epic

Vertinkit

TIk per daug nekritikuokit retardas omg žiauriai gražus darbas 11/10 nes pavarei gražios spalvos
    1 taškas
  40. Vygantas_Sivickas 12
    1 taškas
  41. Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl. Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų! Pažadu kiti avatarai bus įvairesni! Narys įspėtas dėl forumo skilties taisyklių nesilaikymo: • Turint daug GFX darbų ir norint jais dalintis viską kelti į vieną temą, o ne kurti atskiras temas su kiekvienu avatarų/parašų atnaujinimu; • Draudžiama prašyti reputacijos taškų už naujų avatarų kolekciją (kitai avatarų daliai) ar atsiskaitinėti r
    1 taškas
  42. Sveikas. Malonu ir man dėkui. Sveikutis. Taip teko pabuvoti ten nepamirštamos akimirkos su gaujom ir t.t tikiuosi tokias patirti ir čia
    1 taškas
  43. Malonu man tai pat. Awww.. Sveikas ai padavėm skyribu prašymus ir gražiai išsiskyrėm.
    1 taškas
  44. ė xebra, dar parduodamas.. nejaugi niekam nereikia?
    1 taškas
  45. Dar parduodu, taciau prisijungti galimybes siuo metu neturiu, bet kas pirks - rasiu
    1 taškas
  46. Sekmes, bet mes geresni - Svolaciai -. Ilgai netempsit.
    1 taškas
  47. Neįmanomas dalykas, kadangi čyterių gaujinių nemažai.
    1 taškas
  48. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Naruto • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Martin_Garrix • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/perziura/78eeb4234679f5b0f0e9a73259ef7f41504.png
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.