Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.15 visose vietose

1. Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery
    9 taškai
  2. Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš. Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas. Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali ma
    9 taškai
  3. Atranka į globalius forumo moderatorius, 2017.06.14 - 2017.06.16 Kas yra globalus forumo moderatorius? Tai forumo vartotojas atsakingas už visus forumo pranešimus. Šis asmuo baudžia visus forumo vartotojus už taisyklių pažeidimus įspėjimais, taip pat turi teisę užblokuoti bet kurį forumo vartotoją už masinius arba grubius taisyklių pažeidimus. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Neturėti forume nė vieno įspėjimo; • Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti. • Neturėti serveryje jokio įspėjimo; • Amžiaus riba nuo 14 metų; • Būti susipažinusiam su forumo taisy
    5 taškai
  4. Sveiki, Esu Falanji_Friux, noriu dalyvauti jūsų paskelbtame konkurse į globalaus moderatoriaus pareigas užimti. Iš pradžių norėčiau prisistatyti apie save. Aš esu vardu Neivydas, man yra aštuoniolika metų, studijuosiu dvyliktoje klasėje vidurinio išsilavinimo kovose. Nemažą savo gyvenimo dalelę skiriu pramogoms kompiuteriniams žaidimams – patirti virtualius iššūkius, suglaudinti draugystės ratus, įgyvendinti savąsias svajones. Šią vasarą baiginėju mokytis vairavimo „B“ kategorijos kursus, šį penktadienį bus teorijos egzaminas. Nuo savo mažens mėgau piešti ir turint iš vaikystės išaug
    4 taškai
  5. Taigi, pagaliau atsirado proga kažką pasiekti ir man šiame serveryje, Laukiau progos pasirodyti. Spėju sukate galvą ir galvojat kas čia per „brudas“ bando pretenduoti į tokias pareigas kaip G.Moderatorius, būtent į šį klausimą dabar ir atsakysiu. Vardu – Arnas ir šiuo metu man yra 19metų. Laisvalaikį leidžiu su draugais praleisdamas valandas lauke/mieste arba prie tinklo (Jau trečius metus žaidžiu tinklinį), na ir žinoma negalime pamiršti praleisto laiko prie kompiuterio. Draugai sako, kad esu žmogus su labai keistu charakteriu. Esu darbštus, visad stengiuos padėti ir saugoti silpnesnį už save
    4 taškai
  6. Edvis_Srekas

Mikas 1, Marko 0

Mikas 1, Marko 0
    2 taškai
  7. 2 taškai
  8. Finišuoja dar vieni rinkimai, šįkart nusprendžiau pakomentuot visus 13 kandidatų ir įpusėjęs supratau, kad tai buvo labai kvaila mintis, kuri surijo nemažai mano laiko, tačiau kelio atgal nebebuvo, tad teko pabaigt šitą marazmą. Jei tingit skaityt komentarus apie kiekvieną kandidatą, bet jums aktualios dažniausios klaidos, tai prašom: neaiškūs kandidatų į firmą vertinimo kriterijai, skurdus firmos vidaus aprašymas, idėjų ir fantazijos trūkumas ir prasti skaitymo įgūdžiai. Jų yra ir daugiau, bet jei norit detaliau – teks skaityt šitą 1200 žodžių šedevrą. Don_Maxas – Kokie atrank
    2 taškai
  9. Dovis_Sefs

Pagalbos!

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Sefs 2. Kokios pagalbos jums reikia: Padėti išspręsti problemą. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Žodžiu, įsijungiu sampą ir ten kur turėtų būt greenside serveris man rašo (Retrieving info...) samp.greenside.lt:7777. Tipo neveikia. Perjunginėjau sampą, kompą, niekas nepadėjo. Perrašiau gta taip pat nepadėjo. Ištryniau gta.set failą iš user files ar kaip jis ten vadinas irgi nepadėjo.. tai net nebežinau ką daugiau bandyt. PAGALBOS!
    1 taškas
  10. PAGALIAU IGNAZ LUCCHESE PARODE SAVO VEIDUKA
    1 taškas
  11. Na avatarai matyti bet vistiek gražus. Tai gerai, kad pasidalinai.
    1 taškas
  12. Naujas LUXUS modelis tikriems tune 'gurmanams' - AvocadoPeel!
    1 taškas
  13. Šaunus video, šaunus konkursas, sėkmės kuriant toliau, jeigu užsiimsi šia veikla.
    1 taškas
  14. 2017/06/05 dėkui pd už veiksmą.
    1 taškas
  15. Tankistas Benas

1 taškas
  16. Operacija "burnos higiena". Nuo šiol forume už keiksmažodžius ir įžeidimus forumo vartotojai bus baudžiami nebe 1 įspėjimu, o 5 įspėjimais. TeamSpeak serveryje žaidėjai už įžeidimus ir keiksmažodžius bus baudžiami perm užblokavimu. Ateityje panašios bausmės bus įvestos ir serveryje (vietoje mute - ban). Tiek šiam kartui.
    1 taškas
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Payne 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultanas yra juodas,full xflow (spoileris alien),yra 2000 ridos. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Apačioje 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 2.000.000 eurų (2m) 5. Papildoma informacija: Berniukai iš SK nerašykit,nemuškit kainos ir t.t,jūsų neigiamas žodis mažiausiai
    1 taškas
  18. Zdarof bratysh , pamates krasavcika devacka eto maladiec , turiu bemwe uzmodinta sultana geltona kada prakuozem
    1 taškas
  19. Reikės pasakyt mamai, kad mergina paemė taxi drk ir gal pati pradės žaist čia.
    1 taškas
  20. Svečias

"Paskolink 250"

TEMA RAKINAMA: • Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.