Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.08.22 visose vietose

1. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    12 taškai
  2. Kenas

Unban Ken_Matrix

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?: čytinimą? • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Nežinau kurioj vietoj matot čia čytinimą, net rodo kokius mygtukus spaudau bet nvm, pakelsim bšk įrodymų kaip šaudau. Sorry, tos vietos nenufilmavau :/ , bet manau šitų užtekt turėtų. Jeigu reikės turiu dar daug video iš zonų, įkelsiu.
    4 taškai
  3. Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate
    1 taškas
  4. Mikrafas palužęs srr už mano balsą..... Hateriai pradėtik hate'inti. Laukiu
    1 taškas
  5. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alpha_Vaikis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš šiuo metu dirbu Mechaniku, ir pastebėjau mechanikai turi mažai papildomos veiklos neskaitant atitempti transporstą į KMA. Aš manau kad, ne visada mechanikam yra ką tempti į tą KMA. Tai aš norėčiau pasiūlyti patobulinimą mechanikam tokį: Galimybę mechanikams vežti į namus įrankius ar kita. Panašiai kaip Taxi-lagaminėlius, Fūristai (Senieji DPD-baldus). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveriui, naudos nemanau kad būtų tačiau mechanikam nauda tokia, kad bus
    1 taškas
  6. Armani_Smutkes

ojojoj citai citukai, rip balass 2k17

ojojoj citai citukai, rip balass 2k17
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Invisible • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Edga_Real • Už ką buvote užblokuotas ?:Serverio daiktu pardavinejimas už realius eu • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://imgur.com/a/5Me*cenzūra* • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/BryCZ
    1 taškas
  8. Noreciau atsiprasyt netycia uzbaninau as ji galetumet pirmam kartuj atleisti
    1 taškas
  9. Sieg_Heil

Ką manot?

Ką manot?
    1 taškas
  10. Kodėl taip iš karto nusistatęs ,kad tavo video heitins? Man patiko, viskas labai aiškiai išdėstyta, manau naujokams norintiems labiau susipažinti su serverio darbais tikrai pravers. Laukiam kitų pamokų.
    1 taškas
  11. @Mantvydas Epic iesko VFX mod Xdddd laikas sužibėt
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Anonymous_Weed • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Maksim_Komoflenka • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Už /vc ne tam. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :http://www.part.lt/img/d8bcd4c079dbbc95fd87c1060741f126455.png
    1 taškas
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jony_Verona 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Dany_Winston 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood/spam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:http://imgur.com/a/TabRS 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):http://imgur.com/a/y7jYO
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : D'Destiny • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tuzas_Rauckis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  15. https://yadi.sk/d/3BxheUPChwRMa
    1 taškas
  16. Ryan_Collins

1 taškas
  17. Laisvam laikui praleisti labai nuostabus aparatas, neblogas vaizdo įrašas. Sėkmės, kad neužlinktų (liaudiškai tariant)
    1 taškas
  18. 08.19 DAUGIAU SOLIDUMO. @Dany_Winston
    1 taškas
  19. 08.08 update. Labas vakaras, šį tema tokia įdomesnė jį bus labiau į night life. Tikiuosi jums patiks. Ir norėčiau jums padėkoti už dideli kiekį peržiūrų per toki turmpa laiką ir palaikyma kuri gaunu iš jūsų kiekviena kartą - jus nuostabus
    1 taškas
  20. 07.08 klasika. kita tema nei jus siūlėt bet gal patiks, @Džeris'Nežinau @Saras_Gurry @Steve Stanley (tavo pikachu bus tau privačiai) @T E L L O @Bill_Shake @Ganja_Wayne (bus privaciai Ganja tau ko prašei)
    1 taškas
  21. Jezus_Kepalas

Mano remixai!

Last 2 uploadai, tai kaip suprantu į prod. pusę eini? Su fl 12 dirbi gal?
    1 taškas
  22. Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Impressible_Tony 2. Kokios pagalbos jums reikia: Reikia, kad padėtumėt sugalvoti man V_P, nes pačiam neina. Tai pradžia turėtu būti Trumpas_Ilgas ir savo rekomenduokit. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Tai jeigu bent vienas man patiks gaus nedidelį prizą forume ir žaidime. Sėkmės. Ir siūlom greitai, nes labai reikia.
    1 taškas
  23. Galiojantys "Luxus" autosalono sertifikatai Karolis_Sudoku - CrimsonCherry Vycka_Flex - IndigoCandy Dany_Winston - LuxuryBrown Bmw_Bumeris - ZaffreBlue Karolis_Sudoku - BrightSky Karolis_Sudoku - OrchidPurple Dany_Winston - BlackSmoke Rebeka_Sander - PersianBlue Gruzinas_Tortilla - ToffeeCaramel V_P V_P © Marko_Escobar [Marius]
    1 taškas
  24. 0 taškai
  25. Atblokuotas nebūsite.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.