Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.10 in Pranešimai

1. Angliz

Angliz Galerija,

Angliz Galerija, Temos paskirtis: Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai. Temos informacija: Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia. Paskutinis atnaujinimas:
    1 taškas
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cleme_Tean 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): l. reti 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Juodas berniukas už 150k, baltukas 100k 5. Papildoma informacija:
    1 taškas
  3. Electric_New

Sveiki, vakar pradėjau mokintis GFXINT ir pradėjau tikriausiai kaip ir daugelis tai nuo - avatarų kūrimo, patirties dar neturiu, todėl kiekvieną dieną stengsiuosi tobulėti, o jūs rašykite trūkumus, ką galima būtų papildyti ir pnš. Taip pat kas 3LIKE darysiu UPDATE. V1
    1 taškas
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Enrique_Quintero • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Staska_Enduro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/fNM3O
    1 taškas
  5. Lagus susitvarkyk, tada ir banink nekaltus žaidėjus
    1 taškas
  6. Electric_New

@Deivis_Fuksas gal patiks seniuk v2
    1 taškas
  7. Enrique_Quintero

Peikiu The_Fear

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Enrique_Quintero • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : The_Fear • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Keiksmažodžiai per /vc • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/D9fdi
    1 taškas
  8. Baimė

Peikiu The_Fear

Mane domina tik vienas dalykas. Tu mane užtildei už kažkokį tai žodį "*cenzūra*", kuris daugumos yra naudojamas kaip išsireiškimas. Tai dar ir papeikimą už tai rašai? Tau gal pinigus už ožinimą moka? Nesuprantu kokį pliusą tu gauni ožindamas, kaifuoji galbūt? Nors man gyliai *cenzūra*, nes čia tik 1 įsp., bet vistiek įdomus *cenzūra* esi bro.
    1 taškas
  9. Rokas

Įjungti klubai,

Įjungti klubai, Nuo šiol grupelės žmonių galės burtis į klubus ir dalintis bendrais pomėgiais, veikla ir panašiai. Kiekvienas registruotas forumo vartotojas gali įkurti savo klubą. Prieš įkuriant klubą reikės nurodyti klubo pavadinimą, nustatyti jo privatumą iš keturių duotų variantų, bei trumpai aprašyti apie klubą, jo veiklą ir tikslus. Taip pat galima įkelti klubo logotipą, bei viršelio nuotrauką. Priklausomai nuo privatumo pasirinkto varianto priklausys kaip nauji klubo nariai galės prisijungti prie klubo. Įkūrus klubą reikės sulaukti moderatoriaus patvirtinimo. Jeigu klubas turės g
    1 taškas
  10. Angliz

Angliz Galerija,

Lietuvos rinktinė / 2017.09.06 Lietuvos rinktinės / 2017.09.06
    1 taškas
  11. 09.06 nature GRĮŽTAM IŠ VASAROS MIEGO. @Rokas_Angliz - sakei geru, tai gaudyk. O čia jums visiems mano meilės - @Jeremy_Redwood @Get_Paid
    1 taškas
  12. Čia tik žaidimas, bet kai stengies pasiekt kažko serveryje, ir užbanina, tai soo..
    1 taškas
  13. tai tuoj sukrisi sakau ateik į ts
    1 taškas
  14. Nežinau, ir kas? Ateik į ts galėsi man pacypt. Good luck laikyt adminą. Bei laukiu unbano.
    1 taškas
  15. Kas tas s.a.r.g? Koks čia reklamavimas? Slaptųjų agentų rengta grupuotė? meh?
    1 taškas
  16. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  17. Ko jūs čia stumiat ant jo? Čiūju čia apie pačius papasakojo šitoj istorijoj ir negalit pripažint to. Žmogus nori padėti kitiems "išsigydyti", nesuprantu, kam čia reikia užsipult jį ir nesąmones rašyti? Gera istorija, nors ir man asmeniškai atrodo išgalvota tačiau whaterver, manau yra tokių žmonių kuriuos aprašiai, p. s. įdomu kas tas čiūvakas su planšete
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.