Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.03 visose vietose
-
Unban Ewan_Russell
Maksas Ameno. ir 9 kiti sureagavo į EwN už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ewan_Russell. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Billy_Jack. • Už ką buvote užblokuotas ?: Už nieka. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Seniai jau žinau, kad mane stebi visa adminų gvardija, todėl stengiuos kiekvieną zoną filmuot. Manot žinodamas, kad mane stebi čytinčiau? Na, bet šį kartą gerai, kad filmavau, nes gavau free baną kaip ir daugelis kitų gaujos narių. Paskui dar verkia, kad gaujose nėra žmonių xd Ne10 taškai -
Parduodamas HOTRING B [VIENSPALVIS ; 10K RIDOS]
Aurimas_Galaxy ir 7 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
Atsiprašau, tai tik mano klaida. Norėjau parašyti 60m.8 taškai -
Billy_Jack užblokavo Ewan_Russell
EwN ir 4 kiti sureagavo į Dainius Callidi už temą
Daugiau neturiu ką pasakyt... Nebent, kad baikit banint už taiklias rankas ar protingą galvą.5 taškai -
Paskutinieji fejerverkai subliksėjo! @John_Roselli
Dark Matter ir 4 kiti sureagavo į Non Importall už būsenos atnaujinimą
Paskutinieji fejerverkai subliksėjo! @John_Roselli5 taškai -
Misteris_Erikas peikia Eziukas_Rusky ("GSSF" vadovą)
Aurimas_Galaxy ir 3 kiti sureagavo į Misteris_Erikas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Misteris_Erikas• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Eziukas_Rusky• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: GSSF Direktorius• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Tai buvo taip, kad aš pas jį dirbau pd viskas čiki. Vežiau vieną žmogų į kelėjimą. Jis parašė, jog esam vaikai. Na, gal tai ir yra tiesa, bet aš įsižeidžiau, uždėjau tam asmeniui /ita už įžeidinėjimus. Po kelių valandų jis man parašė papeikimą. Ežys ,manau tyčia priėmė tą papeikimą, kad mane galėtų išmesti ir uždėjęs 1 /disp išmetė ( https://imgur.com/a/wELLk ). Dabar, aš pamačiau, kad jie yra ant vienos m4 taškai -
Prašau užblokuoti Robcik_Topez
David_Kentas ir 2 kiti sureagavo į Matas_Green už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matas_Green • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Robcik_Topez • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Chytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Billy_Jack užblokavo Chris_Zodrow
Arnis_Suzuki ir 2 kiti sureagavo į Billy_Jack už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Chris_Zodrow • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Cheat turėjimas [ buvo tuom įtariamas ir patikrinus kompiuterį - įtarimai pasiteisino ] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Prasau uzblokuoti Chris_Zodrow
Daškinis_Juda ir 2 kiti sureagavo į Mister'Andrius už temą
Tiesiog pamiršau persirengti, galite dėti darbo įspėjimą bet tikrai neužblokuoti. Ir koks čia klaidų išnaudojimas, tiesiog leidžiama tai daryti man neveikia /keleiviai komanda. Nesiekiu iš serverio klaidos nors tai net nėra klaida išgauti pranašumo, nesuprantu ar kažkas atsitiks jei pabūsiu su šitu skinu, daugiau tai nepasikartos.3 taškai -
Jack_Gta ir kitas sureagavo į Cleme Tean už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cleme_Tean2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: 1 serveryje3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos):4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Atiduočiau už 60m.5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):2 taškai -
[0.1.4.1]Pasiūlymas serveriui: kroso trasa
Nojus_Sliuzas ir kitas sureagavo į Valentinas_Boy už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Valentinas_Boy • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: mano pasiulymas toks kad padariti serveri koke nors krosu keturačiu trasa kur galtum palenktiniauti ten su kalnais tramplinais ir panašiai manau kad daug kam patiktu • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: idomiau butu žaisti butu daugiau eventu • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):2 taškai -
Billy_Jack užblokavo Ewan_Russell
DriftVakaris ir kitas sureagavo į jeremis malboro už temą
Visu pirma tai as nesuprantu atsumas buvo vos kokiu 5 metrai , visų antrą Paynas gavo stuna ir net neikiek nejudėjo, tai aš manau nesunku pataikyt į stovintį žaidėją.2 taškai -
Misteris_Erikas ir kitas sureagavo į Billy_Jack už temą
[SPRENDIMAS KEIČIAMAS] " Jis parašė, jog esam vaikai. Na, gal tai ir yra tiesa, bet aš įsižeidžiau, " - jeigu darbuotojas įsižeidė, kuomet jį ir jo kolegas pavadino tokiais, kokiais savęs nelaiko - žaidėjas galėjo likti nubaustas. Šiuo pasakymų žaidėjas slapyvardžiu Saimuxas_Torres siekė sumenkinti pareigūnus. Kitame epizode ta pati situacija ir jau direktorius leidžia už tą patį dėti ita, todėl Eziukas_Rusky yra baudžiamas įspėjimu.2 taškai -
2 taškai
-
Kimba_Marcius prašo asmeninio kanalo
Mister'Andrius sureagavo į Kimba_Marcius už temą
Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Kimba_Marcius Kam bus naudojamas kanalas?:žaidimams Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : https://imgur.com/a/9qmYX Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu1 taškas -
Parduodamas geltonas x - flow sultanas.
Cleme Tean sureagavo į Jack_Gta už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Gta2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Matosi nuotraukose. Visos dalys x - flow, apart side ir stogas.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nuo 3m.1 taškas -
Perku 100m2 2lygio verslą
Kimba_Marcius sureagavo į Mister'Andrius už temą
. Jūsų Vardas_Pavardė: Chris_Zodrow 2. Perkamų patalpų dydis: 100m2 3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: 2lvl šaka nesvarbi 4. Siūloma kaina: susitarsime vietoje. 5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):1 taškas -
1 taškas
-
Full xflow karamelinis sultanas
John_Roselli sureagavo į Mister'Andrius už temą
Parduota už 1,1m rakinkit temą.1 taškas -
NEW VIDEO
Tony_Verona sureagavo į Kenshin_Yona už temą
tai kad tu viena diena keli iš vieno yt kanalo kita diena iš kito yt kanalo :DD1 taškas -
1 taškas
-
1.8.3 Medkirčiu darbui
Pronis_Kadilaks sureagavo į Klay_Linkoln už temą
Gerai, kad padarytų kai įsėdi y mašina visą 1min. niekas kitas negalėtų įsėsti y darbinį tr.1 taškas -
Prasau uzblokuoti Chris_Zodrow
Laurynas'Epic sureagavo į Arnis_Suzuki už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnis_Suzuki • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Chris_Zodrow • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidu isnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/msOiq1 taškas -
Prašau užblokuoti Krabatas_Oft
Krabatas_Otf sureagavo į Viperis_Vuperis už temą
jugi reikia 2 foto minimum kaip tu prie jo stovi ir tada kaip jis atsijunge1 taškas -
Izzy_Legit sureagavo į Eziukas_Rusky už temą
Kaip esi tu sakęs, kad tau 12metų ar 13metų tiksliai neatsimenu tai tu esi vaikas ir nėr ko įsižeisti, bet kai tau yra-jau 18metų arba daugiau tai manau jau galima bausti kaip įžeidinėjimas, nes mane tai asmeniškai įžeidė ir kitus pilnamečius.1 taškas -
[0.1.8.2] Skin sunaikinimas
Tony_Verona sureagavo į Anthony_Marcello už temą
Gal būt nesunaikinti, o parduoti serveriui už tam tikrą sumą, tarkim jeigu neretas tai 3k, jei mažiau retas 5k.1 taškas -
Parduodamas transportas su retomis spalvomis
Cometas parduotas už 75'0001 taškas -
ŽAIDIMO KLAIDA.
John_Salted sureagavo į Kyle_Anderson už temą
Amm, tai va šiandien pamačiau jog aš dar 2017-tuose gyvenu, nes į picerininkus vakar įsidarbinau, bet pasirodo jog 2017/13/01. Beto, koks 13 mėnesio pavadinimas? https://imgur.com/a/xyjEZ (ŽĖKIT KUR DARBĄ RAŠO)1 taškas -
Lukas_Lietuvis muted Good_Madeon
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lukas_Lietuvis ( Pildau už jį) 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Good_Madeon 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
1 taškas
-
Peiku Matthew_Benet
AntonCartel♛ sureagavo į excitoras už temą
jam nervai sukilo jam i sporto sale reiks eit dbr kd nervai dingtu1 taškas -
Prašau užblokuoti Rokas_Grs
Stephen_Rossi sureagavo į John_Roselli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Grs. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas suboomino infernusa kai jis buvo užrakintas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/VwmAE1 taškas -
Peikiu Antanas_Vairuotojas
Tiesiog_Egis sureagavo į Kakarotas_Aivaras už temą
DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karalius_Birdas • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Antanas_Vairuotojas • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Taksi • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Izeidimas • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: .3.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firmos reputaciją. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/Ubd3Z1 taškas -
Prašau užblokuoti Frank_Cali
Keith_Miller sureagavo į John_Roselli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Frank_Cali. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinima ( FIX ARBA INV ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
2017.12.31 UPDATE Naujieji Metai (GREENSIDE # 0.1.8.3)
Rytis_Kruckis sureagavo į Aivaras už temą
Naujieji metai, Paruošėme mažas staigmenėles ir Naujiesiems metams paminėti. Daugiau informacijos apie staigmenėles galėsite sužinoti serverio SPAWN'o vietoje. Taip pat nuo sausio 1d. 00:00 iki sausio 3d. 00:00 serverio SPAWN'o vietoje šaudys fejerverkai, kurie skirti pažymėti Naujųjų metų pradžiai. GREENSIDE # 0.1.8.3 Policininkams nerodys, kad žaidėjas girtas, kai jis nėra išgėręs pakankamo kiekio alkocholio. Jei bandysite saugioje zonoje užpjauti žaidėją su peiliu iš nugaros, jums to padaryti nepavyks. Medikai atgaivindami žmogų be aprangos negaus statistiko1 taškas -
Emigruoju John_Roselli
Keith_Miller sureagavo į John_Roselli už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017.12.30 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugu, taip šiap daug girdėjas apie jį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog nežaidžiau daug laiko sampo tai pameniau sugryžti į kažką naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, ne nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdo1 taškas -
1 taškas
-
How_High užblokavo Wick_John
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Kimba_Marcius už temą
Be to susprogdinai policijos bazėje mano nrg užrakinta tai kaip čia gali pasiaiskinti1 taškas -
Denas_Bmw ban Canyon_Fox
Klay_Linkoln sureagavo į Canyon_Fox už temą
Taip aš nesakau, kad čia nėra ir mano kaltės, bet tu galėjai tiesiog pasakyt kad man yra afk bugas ir dėl jo leidžia įsėsti į bet kokį transportą, o nedėti baną.1 taškas -
Kimba_Marcius užblokavo John_Dep
Mister'Andrius sureagavo į Kimba_Marcius už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kimba_Marcius • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Dep • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms1 taškas -
⚑ Mobiliosios aplikacijos dizainas
Freez_Armani sureagavo į gandriukai už temą
Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.1 taškas -
Angliz Galerija,
Mantys_Samperiss sureagavo į Edga Kesa už temą
Labai gražūs avatarai, o ypač kai atnaujinai savo galeriją! Mano mėgstamiausi avatarai, tokia panašūs į mano dabartinį ( ne būtinai, su laikrodžiai ) - @Rokas_Angliz.1 taškas -
1 taškas
-
Pokemono avatarų galerija [10.26]
Ernis Pokemon sureagavo į Mrs Nobody už temą
Yra tikrai gražių avatarų mldc, kad 150x150 keli. Uždėjau REP.1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į Wolking_Dead už temą
Avatarai yra gražus ir tikrai geros kokybės. Bet tau duodu pasiūlymą atidaryti avatarų krautuvėlę jai moki gerai dirbti su Photo Shop. Sėkmės.1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į Don`Brokman už temą
Yra tikrai neblogu ir tikrai įdomių fantastiškų. Paimsiu tikrai kokius pora jeigu įmanomas variantas, nes žiauriai patiko. Šaunuolis, lauksime naujos galerijos.1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į Pijus Cavallo už temą
Šitie avatarai yra labai kokybiški ir nuostabūs, gerai parinkti stockai, lauksiu daugiau. O dėl TEMATIKOS norėčiau Gangsta, mašinų ir karštų merginų, manau mano norus išpildysi.1 taškas -
Vycka_Flex sureagavo į Mantas už temą
Parašyk žaidime, kada būsi.0 taškai -
Tiksi paskutinės šventinio savaitgalio valandos! Šį vidurnaktį serveryje bus išimtos
Domas_Rim1 sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą
Tiksi paskutinės šventinio savaitgalio valandos! Šį vidurnaktį serveryje bus išimtos visos šventinės užduotėlės, todėl skubėkite sudalyvauti kas dar nesuspėjo. Taip pat šiandiena paskutinė diena, kai kreditams yra taikoma akcija, kurios metu perkant kreditus bet kuriuo būdų gaunama 25% daugiau nei įprastai.0 taškai