Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.14 in Pranešimai

1. Labas, norėčiau pasakyti dideli AČIŪ prižiūrėtojams kurie prisidėjo veiklos ir padėjo ją daryti, siūlė idėjas, tarėsi, komunikavo. Senoje veikloje mano to nebuvo, komunikavome paskutinę diena. Ačiū visiems dalyvavusiems, ačiū už gerą nuotaiką ir puiku aktyvu dalyvavimą, idėjų siūlymą, pagalba darant veikla jus visi AWESOME. <3 Labiausiai dėkingas esu > @Rokas_Lays už motyvaciją ir norą padaryti kažką įdomesnio, patrauklesnio. @Billy_Jack Už idėjų palaikymą, aktyvia pagalbą ir motyvacija rengiant tokius renginius. @Eziukas_Rusky Už sveiku protų pamąstymą ir teisingu sprendimų priemima.
    11 taškai
  2. Rokas

Apgavo Kiwis_Weed (perkurta)

Apgavikas užblokuotas ir neteko registruotų vartotojų mūsų serveryje. Nukentėjęs žaidėjas nieko neatgaus. Daugiau informacijos galite rasti čia. Tema rakinama.
    4 taškai
  3. sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar
    3 taškai
  4. 3 taškai
  5. 2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilaks • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog paprastas pasiūlymas. Padaryti, jog įsijungus radiją naudojant /mp3 ji neišsijungtų išlipus iš transporto priemonės. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tokiem darbštiem žmonėm kaip pvž gaisrininkam nereikėtų vargti kiekviena kartą einant gesinti gaisro i vidų, išlipus iš gaisrinės junginėtis radijos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  7. Sveiki,sukursiu mini pamokėle kaip padaryti ta "Spoiler".Na manau daugelis žinos bet naujokams tikrai pravers. 1 Žingsnis: Atsidarome "Start New Topic" Arba "Atsakyti"laukelį.PVZ : 2 Žingsnis: Dabar tiesiog spaudžiame viršui štai šia parinktį : Mūsų gautas rezultatas: Kažkam ši pamoka bus nenaudinga,bet kažkam gal ir naudinga Sėkmės
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kent_Mendez2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Parduodami 4vnt. Sultan. Apie sultan apačioje.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 350K Sultan - https://imgur.com/a/feCfv 250K Sultan - https://imgur.com/a/5CgBu 1M Sultan - https://imgur.com/a/Tx1gq 450K Sultan - https://imgur.com/a/rFnnq4. Kaina, kiek norite gauti už tr
    1 taškas
  9. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Rytis_BitJūsų tikrasis vardas:RytisJūsų amžius, gimimo diena: 22 metukaiJūsų gyvenamasis miestas: ŠiauliaiJūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina):Jūsų hobiai, pomėgiai: Kokie mano hobiai gali būti , tai rusiškos muzikos klausymas , futbolas , buvimas su draugais , lakstymas su savo pežiuku Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Apie mano charakterį patylim esu koks esu ir niekas nepakeis . Kas nepatinka netyliu , o sakau .Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Esu studentas dirbu , ir taip pat grįžtu į šitą serverį po ilgesnės pertra
    1 taškas
  10. Jeigu turi buti tokia policija tai ka zinau. Surakino ir net nepatikrino o dejo iskart bauda... Jau nepirmas kartas manau taip neturetu buti. Kazka darykit
    1 taškas
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ernis_Pokemon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Jeremy_Malboro 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/kfDXK 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/kfDXK
    1 taškas
  12. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Lukas_Riidazz 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Snowito_Yolo 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  13. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė.): John_Roselli.Jūsų tikrasis vardas: Erikas.Jūsų amžius, gimimo diena: 16 ( 2001.06.13 ).Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda - London.Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): snapchat - phantomsquod, kitą až kam reiks.Jūsų hobiai, pomėgiai: Tai jo, mėgstu pasedėti prie pc, aišku lankau sale, lošiu kašiuką. Šiap dar mėgstu bendrauti su draugais ts, ar šiap kimarinti laukę, mašinoj. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Tai esu labai didelis karštakošis, mėgstu labai bendrauti, prikolinti.. Labai iškarto reguojai jai man pasako kažką blogo. Šiap
    1 taškas
  14. VIP narys nebus baudžiamas.
    1 taškas
  15. o kur man ačiū, kai dar buvau pavas kiek iniciatyvos buvo iš mano pusės xddd
    1 taškas
  16. Veikla galėjo būti ir greitesne, bet iš esmes buvo gan įdomų tiek, kad truko organizuotumo.
    1 taškas
  17. Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    1 taškas
  18. Rezultatai, Tinkamų kandidatų nerasta. Apibendrinimas, Rimtesni kandidatai neaktyvus arba neberodo atitinkamo dėmesio projektui. Kita dalis aktyvesnių žaidėjų vis dar pildo anketas ir nerodo jokios motyvacijos ar noro susitepti rankų darbu mūsų projekte. Tikimės, jog artimiausiu metu atsiras žmonių, norinčių pateikti į komandą, kurie pateiks savo kandidatūras ir pateks į mūsų radarą. Greenside administracija, 2018, sausio 13d.
    1 taškas
  19. Gražios nuotraukos,tikiuos ir aš kažkada turėsiu šansa sudalyvauti,jeigu dar vyks
    1 taškas
  20. Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    1 taškas
  21. Sveikas,ištrink visus TeamSpeak 3 Failus,tada įsirašyk nauja TS3,jeigu nepadės pasikeisk ta security level į 29.Jeigu aišku leidžia rinktis.,.
    1 taškas
  22. Tikrai už, užknisa kai reikia vis junginėti išlipus ir ilipus
    1 taškas
  23. Paimčiau už 260k. Jei siūloma kaina tinka - susisiek žaidime.
    1 taškas
  24. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Keet_Marshow. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017/03/05. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apytiksliai du metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pamačiau reklamą supergames tinklapyje. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo ta pati rutina. O šiame serveryje unikalios sistemos kurios mane labai sudomino. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dir
    1 taškas
  25. Nesu labai didelis geimeris, bet reikia pafreepostint vieną kartą, kad Marco išversčiau iš efektyvumo topų Prieš keturis, o gal net daugiau metų buvo labai kabinęs mane Team Fortress 2. Šaudyklė, su šiek tiek animacinėm grafikom, bet kai buvo pats TF2 pikas, būdavo labai smagu pažaisti lietuvių serveriuose, nes nebuvo vien tik šaudymas, o labiau eidavom pabendrauti vieni su kitais. Vienas naujesnių žaidimų, kuris labai sudomina iš pradžių yra Rust. Man tai kažkas buvo nauja, priimtina, įdomu, tik tiek, kad po kelių kartų aukščiausio lygio pasiekimo. Tik, manau, kad tai trumpalaikis žaidim
    1 taškas
  26. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cleme_Tean • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktu pardavinėjimas už realius pinigus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/IBqUE
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.