Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.12.26 visose vietose

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Morello • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Taksi. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Įžeidinėjimai. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nemanau kad direktorius taip turi elgtis ir serverio žaidėjus paskirstyti šlykščiais. Aš asmeniškai isižeidžiau ir nenoriu kad kažkas mane ižeidinetu :(( • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/OmaRx4p
    12 taškai
  2. Labas, Manfredai. Smagu iš tavęs sulaukti papeikimo, tiesa sakant to ir tikėjausi. Dabar turėsiu tikrą štampą, kad tikrai buvau direktorius. Nežinau ar tau pavydas sukilo ar kas, kad mums pavyko pasiekti šį postą o tau ne, ar tiesiog norėjai gauti reputacijos taškų? Jei taip, sveikinu jų gavai. O dabar apie patį papeikimą. Aš asmeniškai nematau čia nieko blogo. Pirmoji komentaro dalis "atvirkščiai Boyka", buvo tik tavo būsenos pataisymas, o antroji komentaro dalis " "... bet gaila, kad jis buvo šlykštus. " - Mechanikų direktorius Jeff_Boyka" buvo skirta tau. Nematau čia įžeidimo, šia citata (
    11 taškai
  3. Direktorius nebus baudžiamas.
    6 taškai
  4. @Laurynas Leigon https://streamable.com/7g15q
    5 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Laurynas_Leigon• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje:Jeff_Morello• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklamavimas.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/iBKCwwq P.s biški veluoju su banned anketa. My bad.
    3 taškai
  6. Atėjo konkurso pabaiga, nugalėtojas išrinktas, juo tapo @Igor'Vernik VIDEO ČIA Visiems gerų praėjusių, ir ateinančiu švenčių, sveikinu laimėtoja, pinigai pervesti į banką. Nuotrauka ČIA @Gruzinas_Tortilla Galima rakinti temą.
    2 taškai
  7. Heyyy, neturėdamas kur dėti pinigų, nusprendžiau kažkaip jais pasidalinti, iš pradžių buvo visai kitokia idėją nei dabar, bet tikiuosi, kad pavyks ją įgyvendinti kitą kart. Viskas konkurse labai paprasta, užpildot anketą, ir jūs jau dalyvaujat, ir turit galimybę laimėt 500'000€ Nugalėtojas bus renkamas 2019.12.27 Anketa - • Jūsų V_P žaidime: • Kur panaudotumėte pinigus, jei laimėtumėte: • Ar švenčiate kalėdas?: Derek_Escobar(linksmų ateinančiu švenčių.)
    2 taškai
  8. „Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020! Sveikiname visus serverio žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais Metais! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais sugalvojome atitinkamai paminėti šias šventes ir serveryje. Šv. Kalėdos, Žiemos užduotis. Tai užduotis, kuri serveryje pakeis pinjatą per visą žiemos laikotarpį. Per šventines dienas dalyvaujant šioje užduotyje turėsite galimybę laimėti Šv. Kalėdų dėžę. Norint dalyvauti užduotyje jums reikės sulaukti laiko, kai atitinkamoje serverio vietoje pradės lipti sniegas. Apie tai bus pranešta visisiems prisijun
    2 taškai
  9. Legend_Sabonis

2 taškai
  10. Sveki, žinot dėl ko žlugo c̶̡̨̫͕̱̣͙̮͉͕̟͗̈̀͌̎́̔́̓̐́̕͜͝è̷͙̰͑̒̆͊͋͛̊ņ̴̢͓͎͔̳̱͈͚͕̲̯̬̽͂̆̃̑̉͂͒́̊̀͘s̶̨̨̛͖͈̖͈͖̲̗̟̬̮̜̖̃̂͑̋͂͛͊͌̑̈́̽̎̓̕ơ̵̢̹̜̺̪̺͚͍̬͔̟͐̇͑͗̈̈́͝͠r̴̪̓̆̃̄̊̈̍̈́͌̾̌͂͠ẽ̴̩̞̽͒ḑ̸̨̛̰͉̻͇̳͕̗̀̿̑͠ projektas? Dėl to kad aš buvau ant jo stūmes 2017 metais. Krč chebra, savo pačio rankom projektą uždariau. Lygių sau nematau
    2 taškai
  11. Gruzinas_Tortilla

2 taškai
  12. Sveiki, sumaniau atidaryti savo avatarų galeriją, kurioje pasistengsiu kelti forumo avatarus. Šį kartą temą parinkau pats, bet į pasiūlymus žadu taip pat atsižvelgti. Tam jog tema išliktu tvarkinga komentuoti joje bus draudžiama. Tai pirmas kartas kai darau kažką panašaus, todėl jeigu daug kam patiks pasistengsiu avatarus kelti kuo dažniau. Norint atsidėkoti už jums patinkantį avatarą ir duodant šiek tiek motyvacijos galite tai padaryti paspaudus mėlyną širdutę Panelės
    1 taškas
  13. Bevardisz_Raidas

1 taškas
  14. Freez_Armani

bokya earth ceejey v2

bokya earth ceejey v2
    1 taškas
  15. Jei nori mano nuomonės (nesakau, kad ji teisinga), jie tai naudoja kaip priedangą labiau. Manau, kad jie labiau viską atideda paskutiniai minutei ir viskas, mano nuomone jau geriau daugiau mažų atnaujinimų, nei vienas didelis. Vienintelis skirtumas, kad galėsim pasmėgauti naujomis funkcijomis ankščiau, prie jų priprasti, o dabar jei jie daro tarkim 2 naujus dalykus (t.y. pakeičia tarkim salono išvaizdą ir kažkokią sistemą pakeičia), vietoj to, kad išleist vienu metu abi, išleist atskirai ir leist žmonėm viena jų pasimėgaut ankščiau. Tikiuos neprirašiau čia nesamonių, nes jau esu pavargęs, o ka
    1 taškas
  16. Taip, tikrai, jei nebūtų įkeltas šventinis event’as - niekas nežaistų, įvyktų Kalėdinis stebuklas, kvailiau parašyt turbūt neįmanoma. Ne kartą ir ne du buvo aptarta ir pasakyta, kodėl nėra dažnų atnaujinimų kaip įprasta daugumai samp serverių, naivu būtų manyti, kad serverio neatnaujinant daugiau nei metus žaidėjai apie tai nediskutuos ir nereaguos neigiamai, logiška, jog bėgant laikui žaidėjų skaičius mažėja, tai normalu, juk iš sistemų pusės bendruomenė ilgą laiką nesulaukia nieko naujo, tačiau pilnai suprantu projekto administracijos strategiją (arba bent jau manau, kad suprantu), įprasti a
    1 taškas
  17. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Bevardisz_Raidas – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas labai paprasta ir nuobodu- pridėti šiame kalėjimo kambaryje (kuriama daromos nuotraukos "įkalčiams") "išėjimas iš kalėjimo pasibaigus laikui" pickup'ą, kuris jau yra kitur kalėjime. Šiame kambaryje galima susibuginti, jei nepabaigę daryti nuotraukų atsijungiate. Pasibaigia laikas- o jūs jame liekat. Viskas. taip. paprasta. atkopijuojate pickupą ir sferą , pakeičiate jų koordinates. Viskas. išgelbėjote 11 gyvybių. taip paprasta – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nemanau, k
    1 taškas
  18. čia grynai kai nuo pd bėgi :DD https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ like and subscribe plz
    1 taškas
  19. Tony_Express

1 taškas
  20. Per pastaruosius porą mėnesių, susidaro toks įvaizdis, jog firmos vadovo postas yra laikomas vos ne tik dėl dienų skaičiaus ir baimės prarasti šį statusą (gi gaila palikti, tiek ilgai ir sunkiai vargus iki kol jį gauni). Tokiam požiūriui esu priešiškas ir to netoleruoju. Pagrindinė problema - negebėjimas būti „lankstesniu“ įvairiose situacijose kaip dera direktoriui, vietoj ramaus apgalvojimo tam tikrose situacijose - ėmimas pulti grasinti darbuotojams, teigti necenzūrine leksika kaip tas ar anas veda iš kantrybės, nebelaiko nervai, ką tu jam padarysi ir panašiai. Kitaip tariant, prasideda py
    1 taškas
  21. Marcus_Sullivan

kan tu sw

kan tu sw
    1 taškas
  22. Tony_Express

1 taškas
  23. Atrankos apibendrinimas, Analizuodami kandidatus rinkomės tuos, kurie praeityje darė mažesnias klaidas nei kad kiti žaidėjai dalyvavę atrankose. Aplamai praktiškai visi kandidatai dalyvavę atrankoje buvo kažkada „susitepę“, todėl rinkomes tuos žaidėjus, kuriais norime tikėti ir dėl šios priežasties suteiksime jiems šansą įrodyti, jog galime jais tikėti. Taip pat atrankoje buvo ir rimtesnių kandidatų, kuriuos ateityje norėtumėme matyti projekto komandoje. Dėl šios priežasties pasilikome tokius žaidėjus tam, jog juos patikrintų laikas ir parodytų ko iš tiesų jie nori mūsų projekte. Atrink
    1 taškas
  24. Anketa - • Jūsų V_P žaidime: Juon_Siena • Kur panaudotumėte pinigus, jei laimėtumėte: Pirkčiau verslą, seniau turėjau 100m2 2lvl, tačiau jį praradau dėl neaktyvumo. Po šito vis dar pilnai neatsistojau ant kojų, (jau beveik, tačiau dar nepilnai :D), šie pinigai labai man padėtų tai padaryti. • Ar švenčiate kalėdas?: Taip, šios labai geros buvo, grįžo mano vyresnis brolis iš Vilniaus, "atšventėm" visi kartu su šeima. P.S. Žinau, kad greičiausiai nelaimėsiu, tačiau su šv.kalėdom visus dalyvaujančius! Edit - Katik prisipirkau kreditų ir atidaręs /kdeze pardaviau aukso. Tad galima saky
    0 taškai
  25. e tai wtf tipo dbr finderis liks nenaudotas? nu vps
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.