Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Šv. Kalėdų BINGO - registruokis, žaisk, laimėk! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.12.07 visose vietose

1. Mise_Ruke

7 taškai
  2. Nuostabus balsas. Klausosi!!! Super!!!
    5 taškai
  3. Žaidėjas užblokuotas. Tema rakinama.
    5 taškai
  4. Hitautas

Peikiu Black_Hand

Dar kartą pakartosiu taisyklių paskirtį, jos skirtos jog limituoti darbutojus tam tikriems dalykams, pagal pažeidimo rimtumą yra skiriama bausmė, kas lietė įžeidimą, kuris mano žiniai nebuvo besikartojantis atvėjis po žodinio įspėjimo. Direktorius pateikė įrodymus dėl padarytų nusižengimų kurie liečia saviveiklą nepradirbus minimumo, taip pat kaip suprantu papeikimo autorius nėra susipažinęs su tuom jog zonos ir gaujų veiklos yra traktuojamos kaip saviveikla, tai nėra veikla kurią privalai atlikti turint darbą su pakvietimu, tačiau jeigu nori ten dalyvauti, įvykdyk direktoriaus iškeltus reikal
    4 taškai
  5. ŠABLONAS, 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeffrey_Lewin 2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje: Edga_Bmw 3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čytinimas arba grasinimai. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: nuoroda.
    4 taškai
  6. Black_Hand

Peikiu Black_Hand

Labas, visų pirma norėčiau aptarti reikalus dėl Gaujos sutarties. Visų pirma, manau, kad ne taip supratai, kaip ji veikia. 6.1 taisyklė - Gaujos nariai turi per dieną pradirbti 80min(darbuotojai be gaujos sutarties - 60min), jog negauti įspėjimo. Taisyklė dėl pradirbimo saviveiklai nebuvo pašalinta. Kad tu eitum į zoną, turėjai būti pradirbęs saviveiklos minučių kiekį, t.y 130 minučių pirmam rangui, 120 minučių antram rangui, ir t.t. Tu buvai antro rango, reiškia, tau reikėjo būti pradirbus 120 minučių, jog galėtum užsiiminėti saviveikla ir eiti į zoną. Tu buvai pradirbęs 81min, matosi tavo
    4 taškai
  7. Minde_Marshell

3 taškai
  8. Nedaz Nedaz

2 taškai
  9. Lucas_Patriot

2 taškai
  10. ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lucas_Patriot 2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Sizifas_Negaidosas 3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Blogas Vardas_Pavardė 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/bNRvawr 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/bNRvawr
    1 taškas
  11. Anketa Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ignas_Eox. Jūsų norima modifikacija: Timecyc. Modifikacijos apibūdinimas(nuotrauka, vaizdinė medžiaga): https://imgur.com/Fh1KgFv Ar reikės pagalbos įsirašant modifikacijas?: Ne, nuotraukos neišėjo gauti geresnės, bet gal išeis ir su tokia nuotrauka surasti norima modifikacija.
    1 taškas
  12. Žaidėjas užblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  13. sw geros modifikacijos neklausyk heiteriu ir dalinkis toliau
    1 taškas
  14. Nesidalink geriau daugiau nieko x2
    1 taškas
  15. ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Finnley_Harrell 2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje:Malacy_Edwa 3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Cytinimas 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: zodis ne zvirblis, nelauksime kol pradesite cytinti.
    1 taškas
  16. Kaip ir minėjau, pačiuose tavo įrodymuose matosi, kad tu zonoje pradirbęs 81min, tuo pačiu turiu ir aš įrodymus: https://streamable.com/lyi9se Aš tau negaliu duoti pinigų už visas sistemas, kadangi aš už sistemas pervesti pinigus turiu iš fondo, tu pas mane nebedirbi, todėl negaliu tau jokiais būdais pervesti pinigų.
    1 taškas
  17. @Sendis_Mendis Sutikau savo geriausius draugus važiuojant iš malaizijos
    1 taškas
  18. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą: Galiu pridet 6k dgl, siaip viskas foto matos. Norima kaina už transportą: 800k Parduodamo transporto nuotraukas:
    1 taškas
  19. Pagal @Minde Marshell prašymą įkėliau šiek tiek avatarų su „Tom Hardy“.
    1 taškas
  20. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Skrajojantis_Olandas 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na taigi kažkaip čia sedėjom diskutavom kas galėtų būti naujojoje sistemoje po visų stipriai laukiamo update'o ir kilo tokia šiokia mintis ties narkotikų vartojimu. Tiksliai ką yra sugalvoję savininkai nežinau, bet pateiksiu kas man šovė į galvą šiuo metu. Kaip žinoma dabar serveryje vartojant narkotikus žaidėjai nuolat gauna drunk efektą - tai yra kuomet pradeda suktis galva automatiškai pataikyti yra sunkiau. Bet ar ateityje bus tas pats? Aš siūlyčiau daryti taip, kad vartojant narkotikus vis m
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Martin_Max • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Black_Hand • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Cartel logistics pervežėjų vadovas. • Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Pradėsiu nuo pirmo ir pačio esminio dalyko kuris labiausia palietė rašyti šito papeikimo, prieš kelias dienas buvo įdėta taisyklė pradirbti 120 minučių jog būtų galima eiti į zonų veiksmą, susitarus su vadovu jis ją panaikino jau prieš kelias dienas ir liko pradirbti 80 minučių kaip visada jog eiti į zonų veiksmą, o šiandiena pradirbęs 81minutę po zonos padariau /atp į SF zoną kur nieka
    0 taškai
  22. Ieškau kelių ir žolės modifikacijų, būtent tokios kaip nuotraukoje
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.