Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mechanikų kolektyvas surado naująjį vadovą,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Kandidatūrų daug nesulaukiau, kiekviena iš jų turėjo savu niuansų bei privalumų. Malonu, kad tenka sulaukti tų pačių kandidatų, kurie nenuleidžia rankų bei deda pastangas pasiekti savo tikslui, gaila tik dėl vieno dalyko, kad iš jų sulaukiu mažai esminių pasikeitimų. Tęsiant apie šią kandidatūrą, teko sverti kiekvieno kandidato rizikas ir galimybes, viliuosi, kad pasvėriau teisingai bei ateityje pasirinkimu gailėtis neteks.


KANDIDATAI
Pirmasis - visų pirma noriu padėkoti už nesibaigiančias pastangas pasiekti posto serveryje, tačiau aš labai noriu, kad įrodytum ne tik savo sugebėjimus sudominti pateikta kandidatūra, tačiau taip pat savo sugebėjimus vadovavimui. Anksčiau patariau tą įrodyti savo veiksmais dirbant darbe, nepadėjo, todėl pasilieku prie paskutinės nuomonės, pirma siūlau bandyti siekti žemesnių, pavaduotojo pareigų ir įrodyti, kad tavimi nėra ko abejoti.

Antrasis - kitas nenuleidžiantis rankų kandidatas, malonu, kad nepasiduodi ir toliau bandai iš karto griebti direktoriaus postą. Rinkausi tarp tavęs bei jau dabar naujojo vadovo, kuris tave vėlgi nurungė ne tik darbo patirtimi, bet ir savo pateiktais pasiūlymais ir darbuotojų užimtumu. Lauksiu tavęs ateityje, jei ne direktoriaus, tai bent bandančio siekti pavaduotojo posto.


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Tavo nusimatytos sistemos gal ir skamba kiek kontraversiškai, tačiau iš principo jos išsiskyrė iš kitų kandidatų, tereikia tik kelių patobulinimų. Darbe esi gana ilgai, prabuvai kelių direktorių kadencijose, tad manau viską supranti ir su postu tvarkytis nebus sunku. Linkiu sėkmės vadovavime bei tikslų išpildyme!

Naujasis mechanikų firmos vadovas - @Henris_Makarov!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.