Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Vycka_Flex

Khai_Weed

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Khai_Weed
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: @Vycka_Flex
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Free mute, nebuvo jokių agresyviu bendravimu, ėjo normali kalba, provokavimo irgi nebuvo, jeigu jis nori būt geriausias admin tipo, tai nebūtina dėl tokių menkniekiu mutint, nebuvo nei įždm/keiksmų. Pasakyta buvo kad puse gyvenimo gal praleido, kad 7m xp praskutęs. Jeigu dėl tokiu dalykų mutina, tai kam tas /p skirtas?
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: 

Spoileris

868056939f6662efdc4ee4ff9203b83373.png

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
  • Situacijos tipas toks, kuriame nederėtų per daug išsiplėsti, kadangi vaizdinė medžiaga, kurią netrukus pateiksiu viską verčia "aukštyn kojom", sakote vieną, o darote kitą, todėl man nelieka kitos išeities, kaip nubausti agresorių, šiuo atveju būtent jus ir Boss_like, kurie nereaguoja į perspėjimus ir tęsia provokacijas, taip trikdydami visų ramybę, bei darbus.

Kiek galime spręsti iš vaizdinės medžiagos, viskas prasidėjo dėl Kelių Eismo Taisyklių [K.E.T.] pažeidimų, policijos pareigūnas, tai pastebėjęs jus sustabdė, patikrino ir sudėjo įtarimų lygius, tačiau pagal teisėsaugos darbo nuostatas - 2.10.0.0. Įkalinimas punktą, baudos skirti jums nebuvo galima, jūsų įtarimo lygis viršijo leistiną normą 30. Buvote pasodintas, policijos pareigūnas savo darbą atliko profesionaliai, tačiau jūs likote nepatenkintas ir pradėjote veltis į provokacijas, bereikalingas diskusijas "/p" chate, tuo metu man davus jums įspėjimą, nusiraminti, jūs pašaipiai į tai sureagavote ir tik dar labiau viską apsunkinote, ko pasakoje tai ir lėmė komandos, /bausti panaudojimą prieš jus ir jūsų partnerį Boss_Like.

Manau, nors ir trumpai, bet paaiškinau situaciją, kuri padės sudėlioti taškus ant "i" ir pasidaryti tam tikras išvadas, kad į gyvenimą reikia žiūrėti nepiktai, nusiraminti ir pripažinti, kad kartais visi suklystame ir padarome kažką, ne taip, kaip norėjosi, bet yra kaip yra, svarbu iš visa to pasimokyti ir viskas bus gerai.

  • Vaizdinė medžiaga, kartu su užtildymo apeliacija: 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Klausyk Vycka, visažini įdėmiai. Jeigu tu iš savo galveles buri istorijas, jog čia viskas buvo dėl /ita, tai mažiau tu ten visažiniu pamokas klausyk, nes ką čia parašei tai visiška lempa. Ėjo tema apie tavę, o su Moreno ant prikolo pasirašinėjau, man 30min jaile pasedėt neproblema, kai tu čia kaip kokia pasaulio bamba, tikras prižiūrėtojas ale, pradėjai čia rašinėt /p ne tam eikit į sms, o tai kam ji skirta? Šiaip sau turbūt? Aš suprantu, kad tu čia kaip koks įskirtinis serverio prezidentas nori pasirodyt, gyvenimo gidą vesdamas, bet žinok sunkiai gaunasi tau. Dar kart kartoju, kur tau čia provokacija buvo ir agresyvus bendravimas, turbūt sunkiai bendravęs su kažkuom, kad čia nuo tokiu menkniekiu prisikiri prie agresyviu bendravimu/provokacija? Jeigu Moreno būtų įsižeides dėl to - būtų ir pats uždėjes mute už kažką, ar pranešęs, kad jam čia provokacija, bet kadangi kalba ėjo toliau ir tu įsiterpei, nei klausė kažkas nei prašė atsakyt apėmė principo reikalas, ir why not iki galo eit, jog pasakė žmogus tiesa apie tavę irgi jau už tai mute? Kad čia pasakė, jog 7m xp priskutęs? ar kad už nušovimą - baną vos nešauni? Kur logika? Aj turbūt nėr tokios pas tave. Sorriukas. 

Redaguota Khai_Weed

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.