Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Išrinktas naujasis policijos departamento vadovas,

Dwayne_Jahseh

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Rinkimai išties nebuvo susilaukiantys didelio susidomėjimo, kas yra liūdna ypač, kai atsirado barų lyderiai ir kontrabandos metu turime veiklos. Kalbant apie rinkimus, tai sulaukėme 4-ių kandidatūrų, pasirinkimas nėra didelis, todėl tai buvo puikus šansas vėlgi pasižymėti pasikeisti norintiems žaidėjams. Lieka palinkėti geros kadencijos naujam firmos vadovui, o kitiems kandidatams, nenuleisti rankų bei toliau siekti savo užsibrėžtų tikslų! Na o kandidatams, kuriems nepasisekė linkime nepasiduoti, ne už kalnų pasirodžius teisėsaugos atnaujinimui bei atsiradus daugiau naujos veiklos teisėsaugai reikės rimčiau nusiteikusių vadovų ir ne tik pasišaudymams su bariniais nukreiptų firmos veiksmų planų.

KANDIDATAI
Pirmasis - Laiške pasigedau platesnės firmos vizijos, firmos formavimo bei platesnio pasipasakojimo, kaip elgsitės laimėję šiuos rinkimus. Minėjai, tavo tikslas pasiekti šių pareigų, o savo konkretaus veiksmų plano neatskleidėte, rinkimai tam skirti, jog labiau pažintume tave ir tavo veiksmų planą laimėjus rinkimus. Linkiu nepasiduoti ir toliau rodyti motyvaciją užimti šias pareigas.
Antrasis - Laiškas buvo kuklus ir paprastas bet norėjome pamatyti tavo idėjas firmai, veiksmų planą bei kaip susidorosite su bariniais, būtent to ir neradome tavo kandidatūroje. Užsidėjai nemažą pliusą sau rinkimams ateityje, tačiau šiam kartui dar nepasitikime tavo jėgomis.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Pagrindiniams kandidatams pasirinkome Pokemon_Hate ir James_Vercceti kandidatūras, jų laiškai pasirodė verti daugiausiai dėmesio. James_Vercceti laiškas buvo platus bei informatyvus, visos idėjos ir veiksmų planas išsakytas aiškiai, todėl kabinėtis prie ko neradome. Neramino tik vienas dalykas - jūs kaip žaidėjas projekte, kadangi nesenai teko būti nubaustam. Ne ką su kitokia praeiti yra ir sekantis kandidatas - Pokemon_Hate, didelių priekaištų dėl pačio laiško neturime, tačiau praeitas kandidatas tave visgi tiek firmos pagrindine idėja, tiek vizija nurungė. Pasvėrę visus pliusus ir minusus nutarėme pareigas suteikti pačių firmų veikloje aktyvesniam kandidatui, tikėdami, jog tiek medikų, tiek praeitos valdžios problemos nepasikartos, sveikiname bei linkime mūsų pasirinktam kandidatui didžiausios sėkmės kovojant su blogiukais!

Naujasis policijos departamento vadovas - @James_Vercceti

mcdonalds-police.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.