Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujasis Mechanikų direktorius,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

KQVzx6A.png

Naujasis Mechanikų direktorius

Mechanikų valdžios atrankoje sulaukėme 6 kandidatūrų. Susidomėjimas firma tikrai neprastas, konkurencija nemaža, tai tik daro didesnį įdomumą dalyvauti rinkimuose ir kelia direktorių kartelę. Kviečiu susipažinti su kiekvienos kandidatūros aprašu apačioje. Kaip visada, kandidatai koduojami paskelbtos kandidatūros laiku, o nenorintys daug skaityti gali važiuoti į pačią temos apačią. 

image.png

KANDIDATAI,

2024.01.06 20:00 – atrankose susitinkame jau ne pirmą kartą, bet tikrai nelaikyčiau tavęs pildančiu bet kur. Per savo dalyvavimo istoriją esi sulaukęs nemažai mano pastabų, į kurias, smagu, kad yra atsižvelgiama ir laiškai su laiku vis tobulėja. Šį kartą yra lengviau susidaryta firmos vizija, netgi pavyksta sužadinti norą dirbti panašioje atmosferoje, tačiau vis dar aprašyta labai glaustai ir neišsiplėčiant. Kaip ir pats esi minėjęs, nenori rašyti „veltui“, nes nežinai ar iš tikrųjų laimėsi rinkimus, bet bėda ta, kad atsiranda kandidatų, kurie investuoja laiko išsamesniam savo firmos pristatymui. Galbūt toks glaustas aprašymas pasitvirtintų, jeigu būtų žymiai mažesnė konkurencija, bet dabar būtų neteisinga skirti direktoriumi tave. Bet kokiu atveju, labai džiugu matyti tave tobulėjantį ir tikiuosi ateis laikas, kai gausi savo šansą išreikšti potencialą. Ačiū, kad dalyvavai.

2024.01.06 23:49 – prisipažinsiu, labai gera pranešimo vizualizacija, viskas aiškiai ir tvarkingai išdėstyta, labai lengvai skaitėsi ir tikrai nebuvo nuobodu. Jau esi dalyvavęs rinkimuose kartu su manimi ir gali pasigirti tikrai geru nusisekimu. Kaip ir praeitą kartą, parodei gebėjimą pristatyti save kaip potencialų kandidatą, labai taikliai išryškinai savo gerąsias savybes. Esi paruošęs įdomią firmos atmosferą, tačiau šiek tiek keista, kad kalbi, jog „tokios [rangų sistemos] nesi matęs“. Žinoma, toks tipažas firmose gal ir nebuvo taikytas, bet išėmus visas sąvokas ir dėžes pakeitus taškais, komplektacijas > lygiais, o lygius > rango sąlygomis, išeina kaip daugelyje firmų matyta sistema. Bet kokiu atveju, labai gerai generuoji savo idėjas, tik šįkart atrodo, pritrūko tam tikro inovatyvumo. Šiaip labai gera kandidatūra, ačiū tau.

2024.01.07 21:54 – nors ir esi pildęs nemažai kartų ir rinkimuose susitinkam, gal jau 4-5 kartą (gal ir ne tiek, bet jau esi tikrai gerai įsiminęs kandidatas). Visada investuodavai daug laiko į savo laiškus, nors kaip ir esu minėjęs, kartais atrodydavo vietomis per daug apkrauta, o ten kur reikia didesnio išsiplėtimo – to trūkdavo. Šį kartą tavo kandidatūra labai skoninga ir gerai subalansuota, matyt moki gerai įsiskaityti, kas tau yra sakoma ir priimti teisingas išvadas. Labai smagu matyti tobulėjimą. Firmos idėja pasižymėjo neblogu interaktyvumu, lyg ir neteko matyti kažko panašaus, o rangų kėlimosi tematika nupiešia tavo firmą kaip draugišką kitoms, kas yra labai džiugu. Į problemas pasižiūrėta labai profesionaliai ir atsižvelgta per mechanikų prizmę. Labai kokybiška kandidatūra, ačiū.

2024.01.09 19:10– kiek teko bendrauti, atrodai suaugęs žmogus, jau dalyvavai rinkimuose anksčiau, dabar tikrai pasižiūrėjai šiek tiek rimčiau, bet nesuprantu, kodėl pats prisikišai sau pagalių į ratus. Kalbu apie neseniai gautą užtildymą serveryje iš kurio pasidarei „katastrofą“, parašei man žinutę į Discord „tai net, nesitikiu gauti drk pareigas, free mute....“. Tai labai numušė tavo šansus atrankoje, nes pasirodei labai impulsyvus, emocijų veikiamas žmogus. Sakykim taptum direktoriumi ir gautum užtildymą, nejaugi man reikėtų tikėtis žinutės „tai palieku aš tas drk pareigas tokiam serve, free mute....“. Ačiū už pabandymą, manau galėtum būti visai geras variantas, tačiau tikrai ne šį kartą.

2024.01.09 23:35 – atrodai visai rimtas žmogus, tik prie anketos visai nepasistengei. Labiau anketa parašyta lyg būtų kandidatuojama į paprastą darbą, tavo oponentai apie firmą išsiplėtė labiau ir leido susidaryti geresnį įspūdį, koks bus galutinis mechanikų produktas. Jei bandysi dalyvauti kitą kartą pabandyk pasėdėti prie laiško daugiau, plačiau realizuok savo idėjas ir pasistenk atskleisti savo įsivaizduojamos firmos sistemą. Ačiū, kad dalyvavai, sėkmės!

2024.01.10 00:15 – susitinkame jau ne pirmą kartą, kaip ir praeitą kartą, taip ir dabar paruošei tikrai tvarkingą kandidatūrą. Atsižvelgei į pateiktus komentarus, kai kur labiau išsiplėtei. Labai patinka, kad savo laiškus pateiki tvarkingai, tai yra geras pliusas direktoriui, kadangi įrodo, kad mokėtum gerai reprezentuoti savo firmą. Kalbant apie tavo rangų idėją su /dl koordinatėmis, kilo šiek tiek dvejonių, kadangi visą sistemą, kaip supratau iš aprašymo, statai būtent ant minėtų koordinačių ieškojimą. Tiesa, kažkam tai gali atrodyti įdomu, bet tikrai daugeliui tokia užduotis atbaido, kadangi žiūrėjimas į skaičiukus labai dažnai įtempia ir neleidžia gerai atsipalaiduoti, kadangi skaičiukų sekimas labai vargina. Žinoma, to tikrai nėra būtina atsisakyti, tiesiog norėtųsi platesnio užimtumo. Labai šaunu, kad po praeito karto bandai išlįsti iš statistikos rėmų, tačiau šį kartą pasirodė, kad sulindai į kitus. Bet kandidatūra labai pagirtina, ačiū už dalyvavimą.

image.png

GALUTINIS SPRENDIMAS,

Labai džiaugiuosi kandidatų pasikaustymu, matosi, kad buvo gerai pasiruošta. Tačiau, kaip visada direktoriaus pareigos skirtos tik vienam. Analizuojant ir vertinant laiškus labiausiai pasižymėjo viena kandidatūra. Tikiuosi žmogus daugiau neprisidarys problemų ir nepadarys nesąmonių dėl kurių tektų prarasti pareigas ir visą savo sukauptą darbą paleisti šuniui ant uodegos. O kandidatams likusiems už laimėjimo barjero linkiu nenusiminti, kadangi visi buvote labai geri varžovai.

Naujasis direktorius @Boss_Like

peter-griffin.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.