Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Savarankiškas kokaino pardavimas baruose

Trilitre_Slyva

Rekomenduojamas pranešimas

Parašė (redaguota)

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Trilitre_Slyva.
• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau abiejuose serverio barų interjeruose padaryti pickupą, kur būtų galima savarankiškai parduoti kokainą barui. Baro lyderiui užlipus ant šio pickupo: leistų nustatyti supirkimo kainą už vnt, pasiimti nupirktą kokainą, įdėti/paimti pinigų į fondą ir iš fondo, kurie būtų išmokami kokaino pardavėjui, kuris jį parduos bare. Matyti paskutinių 10-15 pardavėjų išrašą. Ne baro atstovui užlipus ant pickupo leisti parduoti savo turimą kokaino kiekį už nustatytą baro lyderio supirkimo kainą ir gauti pinigus į savo kišenę, kurie bus išmokėti iš fondo.
• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Barai galės konkuruoti dėl kokaino ir jo supirkimo kainos. Nereikės gaudyti baro lyderių, atstovų, kad būtų galima parduoti jiems kokainą. Žaidėjai bus suinteresuoti ilgiau praleisti laiko serveryje, kurie aktyviai užsiima augalų skynimu ir kokaino gamyba. Kodėl? Nes galės betkada nuvažiuoti ir pasiimti savo uždarbį, o gautas uždarbis motyvuoja dirbti daugiau ir sunkiau. Barai bus suinteresuoti palaikyti pajamas, visada turėti pinigų ir jų uždirbinėti, kad galėtų sėkmingai supirkinėti kokainą iš fonde įdėtų pinigų. Kokaino pardavimas per /kokainas turi būti paliktas, tačiau reikia ir priedo šios prekės pardavimo sistemai, kuris ir bus pickupai. Ši idėja yra unikali, serveriui tikrai naudinga. Tikiuosi jūsų visu pritarimo, galbūt kokių nors minčių ir papildymų, priedų šiai idėjai komentaruose.

Priedas: * Artėja veiksmas, lyderiams nereikės sukti galvos, ieškotis nusipirkti kokaino, galės pasiimti iš pickupo ir važiuoti dalyvauti veiksme.

* Lyderis galės nustatyti kainą (manau pigesnę), kad baro nariai iš to pickupo surinktų atsargų galėtų dasipirkti kokaino ir dalyvauti veiksme. Arba nustatyti limitą, kiek vienas baro narys per 24val gali pasiimti vnt nemokamai. Taip nereikės jo dalinti kiekvienam atskirai, o visi pribėgs ir pasirūpins atsargomis. Taip pat pridėti įšrašus, kad nebūtų piknaudžiavimo iš narių.

* Barų nariams tiek savo ar kitame baro pickupe neleisti pardavinėti kokaino, kad nebūtų piknaudžiavimo (pasiima ir parduoda). Arba pasiimto kokaino neleisti pardavinėti, o būtų galima tik suvartoti. Pvž narių pasiimtas, nesuvartotas kokainas po 24val dingsta arba yra gražinamas į sandėlį.

Redaguota Trilitre_Slyva

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Suprantu, kad iš jūsų, žaidėjų pusės ši idėja yra naudinga. Tačiau kad žaidimas būtų įdomus, jis turi turėti iššūkių. Viskas kas padėta ant lėkštutės, dažniausiai tampa nuobodi rutina. Todėl viskas negali būti orientuota tik į jus, tam esame mes, jog įvertintumėme visas aplinkybes.

Kad ir ši idėja, ji visiškai prieštarauja tam, ko siekiame mes. O mes siekiame kad baruose būtų žaidėjai, kurie žaidžia serveryje. Mums nereikia žaidėjų, kurie prisijungia tik veiklos metu. Ši idėja tik dar labiau padidintų minėtą problemą.

Idėja pildoma nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.