Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Keli pasiūlymai serveriui

Mygtuko_Spaudimas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Mygtuko_Spaudimas.
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1.Pasiūlymas - su pinigais be info lentele padaryti kad info lentelei rodytu turimus pingius su taškai pvz Rokas turi 5.000.000€ bei dar su pinigais padaryti taip kad būtų galima duoti pinigus parašius /duoti Rokas_Admin 100k.

2.pasiūlymas kad atsirastu draugu/priešu sąrašas į kuri galima būti susidėti savo draugus bei priešus.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pirmas pasiūlymas būtų žymiai lengviau siūlyti paslaugas bei duoti pinigus greičiau bei aiškiau suprast kiek žaidėjas turi pinigų rankose, banke, uždarbį.

Antrasis ko gero pats naudingiausias būtu kadangi dauguma serverio žaidėju spawnina bei rašo viskšas medienas į sms o telefono nenori išsijungti. o su /draugai susidėti savo serverio draugus ar pažystamus ir rodytu kada jie prsijungia atsijungia.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Kiekvienas mokame susiskaičiuoti nulius sumoje įrašydami sumą parduodant automobilį ar pan., o jeigu tau tai problema - paprašyk tėvų pagalbos.

2. “Draugų ir priešų sąrašas”, skaitau, ir atrodo, kad pasiūlymą rašo darželinukas. Maksimaliai ką galima padaryti, /telefonas komandoje pridėti papildomą skiltį “Nepageidaujamų kontaktų sąrašas”, kuriame būtų 3-5 laisvi slot’ai, kuriuose galima įrašyti žaidėjo Vardą_Pavardę, su kuriuo nenorima bendrauti. Žaidėjui esant aprašytame sąraše, telefonu su kontaktu susisiekti būtų neįmanoma, bandydamas parašyti žinutę/paskambinti jis gautų pranešimą “Esate Vardas_Pavardė nepageidaujamų kontaktų sąraše, todėl su juo susisiekti negalite.”, o susisiekti bandant žaidėjui, kurio telefono sąraše yra kitas asmuo, pasirodytų pranešimas “Žaidėjas Vardas_Pavardė yra Jūsų nepageidaujamų kontaktų sąraše, todėl su juo susisiekti negalite.”

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Be to, kad skaitydamas šią rašliavą gavau keturis insultus, turiu pasakyti, kad šios idėjos yra.... pasakykime, silpnokos. Pirmosios išvis nesuprantu, neslėpsiu. Pinigus /duoti ir taip jau seniausiai eina, tai gal geriau serveryje pažaisk daugiau nei 20 minučių ir tada rašyk pasiūlymus. Antroji idėja yra tuščia ir beprasmė, be to, tavo argumentavimo taip pat suprasti neina.

Prieš

Redaguota Bevardisz_Raidas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.