Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Apgavo Domas_Dede

Paulius_Burrito

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Burrito
2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Domas_Dede
3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Buvome sutarę keistis produkcija, aš iš jo paimu 3000 technologijų produkcijos, o jis paims 3000 mano maisto produkcijos, pirmiausia jam siūliau paimti mano produkciją, kadangi neturėjau reikiamo balanso verslo fonde, kad galėčiau paimti jo produkciją, įsidėjau į verslo foną reikiamą kiekį pinigų ir jau norėjau pirkti ir pamačiau, kad jis kol paėmiau pinigus, pakeitė produkcijos kainą vietoj 20e už vietą į 25e ir už vienetą ir jis mane ragino kuo skubiau paimti, turbūt dėl to, kad nepamatyčiau kainos už vienetą, todėl jam parašiau, kad jis parašė per didelę kainą, ir man vėl neužtenka pinigų, kad paimčiau jo produkciją. Tuomet jis pakeitė produkcijos kainą į 20e už vienetą, aš jo produkciją paėmiau, o deja jis pradėjo rodyti savo ragus ir daryti nesąmones, po ilgio pokalbio su juo, jis vėl bandė mane apgauti ir iš manęs nupirko 1000 maisto produkcijos, pamatęs tai, jį vėl pradėjau raginti paimti dar 2000 produkcijos, kitaip užpildysiu anketą forume, jog jis mane apgavo. Taip ir nesulaukiau jo paimtų likusių 2000 maisto produkcijos, bandydamas jam vėl rašyti, jis atsijungė. NUOTRAUKOSE MATOSI DAUG ĮVAIRIOS INFORMACIJOS, VISI SUSITARIMAI, PIRKIMAI IR T.T PRIDEDU LOG'US NUO PAT SUSITARIMO PRADŽIOS, JOG BŪTŲ DAR DAUGIAU INFORMACIJOS, GAL KAŽKĄ NETYČIA BŪSIU PRALEIDĘS.

@Rokas Noriu jog šis pilietis nupirktų iš manęs likusią susitartą dalį produkcijos (2000 maisto), arba padarytų tai, ką nuspręsi tu.
4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): Lapkričio 6d. 13:20
5. Įrodymai (būtina): 

https://imgur.com/a/R3AcDma

EDIT 17:00 Sutikau šį asmenį žaidime. - Domas_Dede atsisako išsiaiškinti taikiai ir tikina, jog nebeturi verslo. https://www.part.lt/perziura/67cc20f42a6723cca3d4427294fe868067.png

Išskleisti paslėptą turinį

Domas_Dede atlygino nuostolius, smagu, jog susiprato. @Rokas Gali rakinti temą.

b6fc3363ab9a4cb7539bdb94c1a3acbe472.png

Redaguota Paulius_Burrito

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.