Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.06 in Pranešimai

1. Rokas

Peikiu fūrų drk.

Direktorius bus nubaustas. Tema rakinama.
    28 taškai
  2. Blem , kažkaip Katunskytės blogas manę įkvepė parašyti savo , daugelis galvos Banetis rašo bloga vtf? nuo kada. Pirmas žingsnis samp'e Kaip ir daugelis žaidėjų kurie jau šiek tiek turi patirties samp'e , taip ir aš pradėjau samp'a žaisti nuo 2011 metų , pirma savo projekte prisiminti tikrai yra sunku grp-life kažkas panašaus , na man kaip naujokui , visos tos sistemos atrodė osum. Ten gavau ir pirmas pareigas t.y direktorių pagrobėju. Daugelis klaus kas čia per darbas? Paaiškinsiu trumpai darbas turėjo savo transporta ir keleta komandų t.y /suristi /istempti , tas darbas užsiimdavo re
    26 taškai
  3. Sveiki, vieną lietingą vakarą sugalvojau, jog noriu kažką parašyt, pasidalint. Noriu su jumis pasidalinti savo istorija, t.y. ką nuveikiau šiame žaidime, kaip jame atsiradau ir ką jame atradau Šiek tiek apie mane Žaidimo vardas atitinka mano realų vardą, taigi kas norit pasi*cenzūra*avot ar sužinot kaip atrodau, susiraskit mane fb. Šiuo metu man 17, esu iš Tauragės, mokysiuosi 11 klasėje, kaip ir visi nemėgstu mokslų, bet žinau, kad jie reikalingi ir lavina protą. Mėgstu žaist ir žiūrėt krepšinį, esu Žalgirio fanas. Gimiau lygiai tą dieną, kai Žalgiris tapo eurolygos čempionai
    16 taškai
  4. Pacany'Edvis

Peikiu fūrų drk.

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pacany_Edvis/Black_Nike • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Aivaras_Vercceti , tiksliai nežiniau kas yra šios darbovietes direktorius/atstovas. • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Fūristų. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neaktyvus , nesutvarko forume savo skilčių , manau reiktu keisti direktoriu , nes daugelis kas nori į ši darba taipogi ir aš. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Neaktyvumo , bei nesusitvarko su pareigomis , bei nepadaro forūmė skilčių. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi va
    13 taškai
  5. Frank_Wild

Blogas - Apie Meile

Sveiki. Šiame bloge pakalbėsim apie meile seile Manau daug kas jau žino kas tas žodis meilė. Ji labai sunki ir begalo stipri Stipri ? Kaip ?? Nežinau kaip , bet per tuos 21-erius metus mylėjau tik kelias mergaites. Pirma įsimylėjau savo geriausia drauge , bet tais laikais buvau toks maroziukas tai nelabai patikau jai tik dėl to.. Dabar kiek mačiau nuotraukuose turi vaikina ir gyvena laimingai. Ir dėl jos labai džiaugiuosi , nes kai ji draugavo su mano draugu ji nebuvo tokia laiminga kaip dabar. Gal ir buvo bet pats kaltas kad nerodė dėmesio. Antra mergina kuria įsimy
    5 taškai
  6. Sveiki, nusprendžiau padaryti savo 2-ą giveway ir šįkart iš kitos transporto priemonės tai Tahoma. Tahoma išvaizda: Transporto priemonės informacija: Norint bandyti laimėti šį prizą, turėsite parašyti savo Vardą_Parvardę žaidime, spausti PATINKA mygtuko nebūtina, o nugalėtojas bus renkamas šiandien 22valandą.
    5 taškai
  7. GIVEAWAY „INFERNUS“ Labas! Taigi nusprendžiau atiduoti vieną iš savo automobilių - „Infernus“. Automobilis bus atiduotas vienam iš dalyvių šį šeštadienį t.y 2016.08.06 Automobilio išvaizda ir informacija Ką jums reikės padaryti norint laimėti šį automobilį? Šioje temoje, komentaruose parašyti šį tekstą - „Aš Vardas_Pavardė, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Pavyzdys: „Aš Mafijos_Senelis, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Kaip bus renkamas nugalėtojas? Naujas „Infernus“ automobilio savininkas bus išrinktas random.org svetainės pagalba.
    5 taškai
  8. Linkas iš kur siustis . https://thepiratebay.org/torrent/10598250/Dxtory_2.0.126_Stable_Full_Cracked[A4]jkai atsisiusite ir jungsite jums paprašys toki ducumenta įdet tai tam iš kur instaliavot toki ducumenta įmetat ir turit crackinta suprasit manau. Čia šiokia tokia pamoka : Užmeskit +rep Dekui , bei Geranimo_Danger kuris man padejo surasti šia programa. Siuskites per torrent , ir spauskit magnetuka . Programa yra mokama , bet čia bus nemokamai .
    4 taškai
  9. Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl. Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų! Pažadu kiti avatarai bus įvairesni! Narys įspėtas dėl forumo skilties taisyklių nesilaikymo: • Turint daug GFX darbų ir norint jais dalintis viską kelti į vieną temą, o ne kurti atskiras temas su kiekvienu avatarų/parašų atnaujinimu; • Draudžiama prašyti reputacijos taškų už naujų avatarų kolekciją (kitai avatarų daliai) ar atsiskaitinėti r
    4 taškai
  10. Puikus visą perskaičiau galvoju ir aš apie meilę pakurt nes aš kaip ir tu labai jautrios sielos esu romantikas didžiulis pats kuriu poemas eiles.
    3 taškai
  11. Kadangi jau už kelių dienų artėja olimpinis krepšinio turnyras, sugalvojau įnešti šiek tiek intrigos ir į serverį. Visiem linkiu gero bet'inimo ir įsiskaitykite į visas reikalaujamas taisykles. Viskas ką reikia žinoti prieš pastatant pinigus: Statyti galima likus valandai iki varžybų. Visi vėliau atlikti statymai nebus užskaitomi. Minimali statymo suma - 10000 eurų. Maksimali - 50000 eurų. Totalizatoriaus eigoje statymų sumos gali keistis. Pastatymo eiga: Užregistruojate savo statymus šioje temoje, tada ieškote manęs žaidime ar TeamSpeak'e ir turite paduoti statomą sumą. Jeigu ji nebus pad
    2 taškai
  12. Sveiki po kelių savaičių, mėnesių ir vėl prikolai Smagaus https://www.youtube.com/watch?v=HHrBdRh83r4&feature=youtu.be
    2 taškai
  13. Mike_Cis

Banečio blogas

sw turiu klausima. ziurejai vakar rio atidaryma?
    2 taškai
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Teddy_Wudson. • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~400k. • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Visas dienas, kiek buvau SA-MP online nuo atnaujinimo, įrenginėjau interjerą. 4 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: AČIŪ UŽ PAGALBĄ VISIEMS, KURIE VERTINO INTERJERĄ IR PASAKĖ KLAIDAS, PADĖJO SU PORA TEXTŪRŲ AR OBJEKTŲ: Cristiano_Capelli, Tadas_Chill, Mantvis_Daedo, Dwayne_Bond, Karolis_Sudoku, Matthew_Bennett. Galbūt kažką praleidau, susisiekit, pridėsiu.
    2 taškai
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !
    2 taškai
  16. John_Juske

[ J'Juske ] Army

Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);
    2 taškai
  17. John_Juske

[J'Juske] Degalinė

Nežinau gal per 1 diena neskubėdamas maždaug. Objektu nei daug nei mažai 245 Ochh ačiū nuomonė tikrai verta dėmesio, bet dėl to dugno nesibugina, galbūt video aš nelabai parodžiau to, bet tikrai nesibugina galėčiau asmeniškai parodyti perfilmavus tą vieta. Kioskas matau su šituo tikrai sutinku visi deda, bet man reikėjo užpildyti tą šoną dėl degalinės ženklo. Oi ne projektu nenoriu. Man labiau patinka šiaip mappinti jau.
    2 taškai
  18. John_Juske

[J'Juske] Degalinė

O čia tikrai geras pastebėjimas šito, net nepatikrinau ačiū reiks pasižiūrėti Aš tau galiu duoti ID šio objekto kur sakai medine, mes tada ir pasižiūrėsim ar tikrai medinė Galbūt tiksliau būtų išreikšta, kad ten metalo juostuos yra , daug kiosku čia tik viena matau ir jeigu galvoji, kad kažkur projekte bus šis darbas, tai tikrai ne. Tad nematau bėdos dėl kiosko. Ačiū dėl nuomonės vėl ir vėl, nes matau, kad ir vėl ką nors parašysi
    2 taškai
  19. John_Juske

[J'Juske] Degalinė

Žmogus nespėjas dar viso darbo pasižiūrėti, kaip reikiant jau išsako nuomonė. Na aš ją vis tiek gerbiu kokia jį yra. Medinės tvoros ? Sorry, bet tokiu nėra., Kioskas, paprasta smulkmena kurį paįvairina visa darbą. Nueik į dabartinės degalinės pamatysi gražiai nurodytas linijas, arba stačiakampio formos pagrindus
    2 taškai
  20. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Orange_Mst • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Visi žinome jog policijos pareigūnai turi mašina, enforcer. Iš kurios gali laisvai pasiimti ginklu prie užgrobiamo pastato, pvz. Baldų parduotuvės užgrobimo metu išsiperka iš ligoninės ir vėl staigiai gali rushinti pasiemę ginklu iš enforcerio, todėl siūlyčiau truputi aplyginti šias galimybes ir gaujiniam padaryti panašų transportą į kurį jie isidėtu ginklu, tam tikrą kiekį ir galėtu iš jo pasiimti, taip būtų šiek tiek išlyginta ši dalis tarp grobimu ir galbūt grobimus matytumėte vis dažnia
    1 taškas
  21. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Streett_Workout 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Rokas_Treimer 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 2016/08/06 18:40 kažkur 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Nu buvom geri draugai viskas ok buvo paskui sake žaidžiam kauliuką ant prikolo sako jei tu laimėsi man atidosi pinigus o jei aš tau atidosiu nu gerai sužaidem pralaimėjau aš jis atidave paskui papraše 9k ir sake žaisim iš 18k ok galvoju viskas ok bus paskui pralaimėjau ir turėjo atidoti jis man nes taip buvo pats sakes pradžioj bet paskui pradė
    1 taškas
  22. Susitarėm iki antradienio, tikiuosi laikysis savo žodžio. http://prntscr.com/c2ef0z
    1 taškas
  23. Gaben

Peikiu fūrų drk.

vsio prigavo tave aivarai, daugiau skirk laiko firmai.. o ne suda malk
    1 taškas
  24. Nu čia tokį aftamabilį padariau
    1 taškas
  25. Taigi, sulaukiau net 114 dalyvių ir iš jų išrinkau vieną kuris tapo nauju „Infernus“ automobilio savininku. Sveikinu, susiek per 24 valandas, kitaip bus renkamas kitas nugalėtojas.
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Žemaitis. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktų pirkimas už kreditus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/e47d180e757bd83c777e6ca30025607b320.png
    1 taškas
  27. Jei toks darbas būtų, čia turėtų būti rp serveris ir žaisti mąstantys žmonės, o ne, kad pakenkti vienas kitam kaip dabar daro daugiau nei puse serverio žaidėjų ir jie net nemasto su galva. Ypač tie, kurie yra naujokai ir sampą žaidžią pirmus kartus. Galvoji jog taip ir vyktų viskas? Avariją ir lauki kol atvyks tavęs ištraukti iš apsivertusio automobilio, galų gale darbą dirbtų iki 10 žmonių, iš kurių puse tik važinėtų su mašina, todėl čia būtų tik apsunkinimas. Žmonės, jei rašote idėjas, pagalvokite ir apie tą dalį kuri vyksta ir iš blogosios pusės.
    1 taškas
  28. Nu skaičiau tikrai su šypsena veide, malonu jog atsirandą tokių poetų, be to laukiam nauju video.
    1 taškas
  29. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Zizas_Papan 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Tomas_Svilpa 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 2016/07/30 22:27val. 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Zaidem kauliukai su tarpininku tarpininkas Buvo kaip supratau jo draugas The_Nolaifers zaidem is mano 190k ir jo sultano man laimejus zaidima tarpininkas atidave jam viska as likau be nieko keletas SS http://imgur.com/a/WNS58Tikuosiu gaus Rcon.
    1 taškas
  30. Kornel_Graffiti Wei_Kornelijus Street_Graffiti
    1 taškas
  31. Aš Pablo_Bandit ,noriu laimėti „Infernus“ automobilį.
    1 taškas
  32. Aš Jeremy_Redwood, noriu laimėti „Infernus“ automobilį
    1 taškas
  33. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Pablo_Bandit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Tony_Machal 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :įžeidinėjimai,pravažiavau pro jį o jis pradėjo įžeidinėti 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :
    1 taškas
  34. Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01​ • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 225
    1 taškas
  36. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Freez_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Simis_Greenside • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=uG_7tpeiSiA&feature=youtu.be
    1 taškas
  37. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dwayne_Bond • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150'000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 1 dieną. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: ​ Nuotraukos su Logo - http://imgur.com/a/84lBc
    1 taškas
  38. Sveikas, iš tavo pusės aš tave apgavau, bet iš manosios, - ne. Mes nebuvom susitarę tikslios kainos lūšnos pardavimui, todėl pasiūliau už 770k, buvo tavo sprendimas rinktis ar ne, tu pats nupirkai, o dabar ieškai kaltų. Tikriausiai galvojai jog jos tiek bus vertos, o po to sužinojai jog visiškai mažiau, vienu žodžiu pats kaltas . P.S Tavo video neįrodo jog aš kažką apgavau, tiesiog parodo lūšnos pardavimo procesą, o aiškių įrodymų su mano „apgavimu“ neturi.
    1 taškas
  39. Rokas

Apgavo Explosive_Speed

Apgavikas užblokuotas RCON ban'u, pinigai grąžinti nebus. Tema rakinama.
    1 taškas
  40. helou evribodi, keletas šiandienos fragiokų ;>
    1 taškas
  41. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Rokis_Roxas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Falanji_Friux 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/vA3V1qQ 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/WRUcvEP
    1 taškas
  42. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Misha_Fomin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pirmas mano pasiūlymo punktas būtų, pakeisti gaisrininkų darbo pavadinimą į "Gelbėtojai". Taip pat padaryti šį darbą su pakvietimų, tačiau reikėtu patobulinti gaisrų sistemą bei visa kita.. Tai padaryti tokia sistemą kad kai užsidegtų namas, ir namo įsiliepsnojimo procentas peržengtų 50%, tai užsidegtų namų interjeras, tai nusipirkti baldai ir kt. Atvykus į gaisro vietą, gelbėtojai iškart turėtu užgesinti exterjera, kai exterjeras būtų užgesintas, reikėtu panaudoti komanda - /taranuoti (pavadinimą
    1 taškas
  43. Sveikinu naują direktorių sėkmės firmoje pasirodyk kaip praeityje bei paimk Edvi i pavaduotojus
    1 taškas
  44. eik baze atsigrobk antidrunke tu :DD
    1 taškas
  45. Šviesos mėlynos ir raudonos išimtos Naujas darbas
    1 taškas
  46. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Orange_Nike. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžiavimas admin komandomis, DM evente mane nužudė su /kill komanda, jog vyko eventas, galite paklausti pačio Gruzino. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  47. Žinok ką ką bet tavo ir dar vieno žmogaus nuomoniu labiausiai laukiau
    1 taškas
  48. Nu gražu, gražu ! Patiko video. Bent nenuobodžiai atrodė, gerai, kad paklausiai ir įdėjai su veiksmais video ir aišku dar mano skinai matosi
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.