Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.06 in Pranešimai
-
Peikiu fūrų drk.
Atsarginis.lt ir 27 kiti sureagavo į Rokas už temą
Direktorius bus nubaustas. Tema rakinama.28 taškai -
Banečio blogas
Gruzinas_Tortilla ir 25 kiti sureagavo į Mantas už temą
Blem , kažkaip Katunskytės blogas manę įkvepė parašyti savo , daugelis galvos Banetis rašo bloga vtf? nuo kada. Pirmas žingsnis samp'e Kaip ir daugelis žaidėjų kurie jau šiek tiek turi patirties samp'e , taip ir aš pradėjau samp'a žaisti nuo 2011 metų , pirma savo projekte prisiminti tikrai yra sunku grp-life kažkas panašaus , na man kaip naujokui , visos tos sistemos atrodė osum. Ten gavau ir pirmas pareigas t.y direktorių pagrobėju. Daugelis klaus kas čia per darbas? Paaiškinsiu trumpai darbas turėjo savo transporta ir keleta komandų t.y /suristi /istempti , tas darbas užsiimdavo re26 taškai -
Katkaus blogas
Tomas_Quatros ir 15 kiti sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Sveiki, vieną lietingą vakarą sugalvojau, jog noriu kažką parašyt, pasidalint. Noriu su jumis pasidalinti savo istorija, t.y. ką nuveikiau šiame žaidime, kaip jame atsiradau ir ką jame atradau Šiek tiek apie mane Žaidimo vardas atitinka mano realų vardą, taigi kas norit pasi*cenzūra*avot ar sužinot kaip atrodau, susiraskit mane fb. Šiuo metu man 17, esu iš Tauragės, mokysiuosi 11 klasėje, kaip ir visi nemėgstu mokslų, bet žinau, kad jie reikalingi ir lavina protą. Mėgstu žaist ir žiūrėt krepšinį, esu Žalgirio fanas. Gimiau lygiai tą dieną, kai Žalgiris tapo eurolygos čempionai16 taškai -
Peikiu fūrų drk.
Razor ir 12 kiti sureagavo į Pacany'Edvis už temą
DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pacany_Edvis/Black_Nike • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Aivaras_Vercceti , tiksliai nežiniau kas yra šios darbovietes direktorius/atstovas. • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Fūristų. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neaktyvus , nesutvarko forume savo skilčių , manau reiktu keisti direktoriu , nes daugelis kas nori į ši darba taipogi ir aš. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Neaktyvumo , bei nesusitvarko su pareigomis , bei nepadaro forūmė skilčių. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi va13 taškai -
Blogas - Apie Meile
J'Skinny ir 4 kiti sureagavo į Frank_Wild už temą
Sveiki. Šiame bloge pakalbėsim apie meile seile Manau daug kas jau žino kas tas žodis meilė. Ji labai sunki ir begalo stipri Stipri ? Kaip ?? Nežinau kaip , bet per tuos 21-erius metus mylėjau tik kelias mergaites. Pirma įsimylėjau savo geriausia drauge , bet tais laikais buvau toks maroziukas tai nelabai patikau jai tik dėl to.. Dabar kiek mačiau nuotraukuose turi vaikina ir gyvena laimingai. Ir dėl jos labai džiaugiuosi , nes kai ji draugavo su mano draugu ji nebuvo tokia laiminga kaip dabar. Gal ir buvo bet pats kaltas kad nerodė dėmesio. Antra mergina kuria įsimy5 taškai -
Giveway Tahoma.
Hikaro_Masati ir 4 kiti sureagavo į Rudy_Fernandez už temą
Sveiki, nusprendžiau padaryti savo 2-ą giveway ir šįkart iš kitos transporto priemonės tai Tahoma. Tahoma išvaizda: Transporto priemonės informacija: Norint bandyti laimėti šį prizą, turėsite parašyti savo Vardą_Parvardę žaidime, spausti PATINKA mygtuko nebūtina, o nugalėtojas bus renkamas šiandien 22valandą.5 taškai -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Goblinas_Goblinas . ir 4 kiti sureagavo į Mafijos Senelis už temą
GIVEAWAY „INFERNUS“ Labas! Taigi nusprendžiau atiduoti vieną iš savo automobilių - „Infernus“. Automobilis bus atiduotas vienam iš dalyvių šį šeštadienį t.y 2016.08.06 Automobilio išvaizda ir informacija Ką jums reikės padaryti norint laimėti šį automobilį? Šioje temoje, komentaruose parašyti šį tekstą - „Aš Vardas_Pavardė, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Pavyzdys: „Aš Mafijos_Senelis, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Kaip bus renkamas nugalėtojas? Naujas „Infernus“ automobilio savininkas bus išrinktas random.org svetainės pagalba.5 taškai -
Dxtory filmavimo programa.
Mantas Shelby ir 3 kiti sureagavo į Pacany'Edvis už temą
Linkas iš kur siustis . https://thepiratebay.org/torrent/10598250/Dxtory_2.0.126_Stable_Full_Cracked[A4]jkai atsisiusite ir jungsite jums paprašys toki ducumenta įdet tai tam iš kur instaliavot toki ducumenta įmetat ir turit crackinta suprasit manau. Čia šiokia tokia pamoka : Užmeskit +rep Dekui , bei Geranimo_Danger kuris man padejo surasti šia programa. Siuskites per torrent , ir spauskit magnetuka . Programa yra mokama , bet čia bus nemokamai .4 taškai -
[V.11] 弐 LUCCHESE AVATARAI!
Domas_Exus ir 3 kiti sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl. Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų! Pažadu kiti avatarai bus įvairesni! Narys įspėtas dėl forumo skilties taisyklių nesilaikymo: • Turint daug GFX darbų ir norint jais dalintis viską kelti į vieną temą, o ne kurti atskiras temas su kiekvienu avatarų/parašų atnaujinimu; • Draudžiama prašyti reputacijos taškų už naujų avatarų kolekciją (kitai avatarų daliai) ar atsiskaitinėti r4 taškai -
Blogas - Apie Meile
J'Skinny ir 2 kiti sureagavo į Pablo Bandit už temą
Puikus visą perskaičiau galvoju ir aš apie meilę pakurt nes aš kaip ir tu labai jautrios sielos esu romantikas didžiulis pats kuriu poemas eiles.3 taškai -
Olimpinio krepšinio totalizatorius!
Kevin_Levrone ir kitas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Kadangi jau už kelių dienų artėja olimpinis krepšinio turnyras, sugalvojau įnešti šiek tiek intrigos ir į serverį. Visiem linkiu gero bet'inimo ir įsiskaitykite į visas reikalaujamas taisykles. Viskas ką reikia žinoti prieš pastatant pinigus: Statyti galima likus valandai iki varžybų. Visi vėliau atlikti statymai nebus užskaitomi. Minimali statymo suma - 10000 eurų. Maksimali - 50000 eurų. Totalizatoriaus eigoje statymų sumos gali keistis. Pastatymo eiga: Užregistruojate savo statymus šioje temoje, tada ieškote manęs žaidime ar TeamSpeak'e ir turite paduoti statomą sumą. Jeigu ji nebus pad2 taškai -
greenside.lt šiek tiek rimtesni prikolai. (3)
Demarcus_Norwood ir kitas sureagavo į Mrs Nobody už temą
Sveiki po kelių savaičių, mėnesių ir vėl prikolai Smagaus https://www.youtube.com/watch?v=HHrBdRh83r4&feature=youtu.be2 taškai -
Banečio blogas
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Mike_Cis už temą
sw turiu klausima. ziurejai vakar rio atidaryma?2 taškai -
Sukurk savo svajonių namą!
Freddy_Williams ir kitas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Teddy_Wudson. • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~400k. • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Visas dienas, kiek buvau SA-MP online nuo atnaujinimo, įrenginėjau interjerą. 4 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: AČIŪ UŽ PAGALBĄ VISIEMS, KURIE VERTINO INTERJERĄ IR PASAKĖ KLAIDAS, PADĖJO SU PORA TEXTŪRŲ AR OBJEKTŲ: Cristiano_Capelli, Tadas_Chill, Mantvis_Daedo, Dwayne_Bond, Karolis_Sudoku, Matthew_Bennett. Galbūt kažką praleidau, susisiekit, pridėsiu.2 taškai -
Baltasis_Sniuras ir kitas sureagavo į Mantvis Daedo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !2 taškai -
[ J'Juske ] Army
Jason_Lois ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);2 taškai -
[J'Juske] Degalinė
Nežinau gal per 1 diena neskubėdamas maždaug. Objektu nei daug nei mažai 245 Ochh ačiū nuomonė tikrai verta dėmesio, bet dėl to dugno nesibugina, galbūt video aš nelabai parodžiau to, bet tikrai nesibugina galėčiau asmeniškai parodyti perfilmavus tą vieta. Kioskas matau su šituo tikrai sutinku visi deda, bet man reikėjo užpildyti tą šoną dėl degalinės ženklo. Oi ne projektu nenoriu. Man labiau patinka šiaip mappinti jau.2 taškai -
[J'Juske] Degalinė
O čia tikrai geras pastebėjimas šito, net nepatikrinau ačiū reiks pasižiūrėti Aš tau galiu duoti ID šio objekto kur sakai medine, mes tada ir pasižiūrėsim ar tikrai medinė Galbūt tiksliau būtų išreikšta, kad ten metalo juostuos yra , daug kiosku čia tik viena matau ir jeigu galvoji, kad kažkur projekte bus šis darbas, tai tikrai ne. Tad nematau bėdos dėl kiosko. Ačiū dėl nuomonės vėl ir vėl, nes matau, kad ir vėl ką nors parašysi2 taškai -
[J'Juske] Degalinė
Žmogus nespėjas dar viso darbo pasižiūrėti, kaip reikiant jau išsako nuomonė. Na aš ją vis tiek gerbiu kokia jį yra. Medinės tvoros ? Sorry, bet tokiu nėra., Kioskas, paprasta smulkmena kurį paįvairina visa darbą. Nueik į dabartinės degalinės pamatysi gražiai nurodytas linijas, arba stačiakampio formos pagrindus2 taškai -
[0.1.6.4.] Gaujų enforcer? :) Sounds g00d
Tony_Nolasco sureagavo į Orange'Mst už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Orange_Mst • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Visi žinome jog policijos pareigūnai turi mašina, enforcer. Iš kurios gali laisvai pasiimti ginklu prie užgrobiamo pastato, pvz. Baldų parduotuvės užgrobimo metu išsiperka iš ligoninės ir vėl staigiai gali rushinti pasiemę ginklu iš enforcerio, todėl siūlyčiau truputi aplyginti šias galimybes ir gaujiniam padaryti panašų transportą į kurį jie isidėtu ginklu, tam tikrą kiekį ir galėtu iš jo pasiimti, taip būtų šiek tiek išlyginta ši dalis tarp grobimu ir galbūt grobimus matytumėte vis dažnia1 taškas -
Apgavo Rokas_Tremer
Edva_Might sureagavo į Hikaro_Masati už temą
1) Jūsų Vardas_Pavardė: Streett_Workout 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Rokas_Treimer 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 2016/08/06 18:40 kažkur 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Nu buvom geri draugai viskas ok buvo paskui sake žaidžiam kauliuką ant prikolo sako jei tu laimėsi man atidosi pinigus o jei aš tau atidosiu nu gerai sužaidem pralaimėjau aš jis atidave paskui papraše 9k ir sake žaisim iš 18k ok galvoju viskas ok bus paskui pralaimėjau ir turėjo atidoti jis man nes taip buvo pats sakes pradžioj bet paskui pradė1 taškas -
Apgavo Paul_Gomez
Paul Gomez sureagavo į Alegro`Clifford už temą
Susitarėm iki antradienio, tikiuosi laikysis savo žodžio. http://prntscr.com/c2ef0z1 taškas -
Peikiu fūrų drk.
Anthony_Stark sureagavo į Gaben už temą
vsio prigavo tave aivarai, daugiau skirk laiko firmai.. o ne suda malk1 taškas -
Sukurk 3d Automobilį
Baronas_Lietuvos sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Nu čia tokį aftamabilį padariau1 taškas -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Taigi, sulaukiau net 114 dalyvių ir iš jų išrinkau vieną kuris tapo nauju „Infernus“ automobilio savininku. Sveikinu, susiek per 24 valandas, kitaip bus renkamas kitas nugalėtojas.1 taškas -
Teddy_Wudson banned Gvidas_Žemaitis
Tishawn_Wilson sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Žemaitis. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktų pirkimas už kreditus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/e47d180e757bd83c777e6ca30025607b320.png1 taškas -
[0.1.6.5] Pakeisti gaisrininkų darbą!
Baronas_Lietuvos sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Jei toks darbas būtų, čia turėtų būti rp serveris ir žaisti mąstantys žmonės, o ne, kad pakenkti vienas kitam kaip dabar daro daugiau nei puse serverio žaidėjų ir jie net nemasto su galva. Ypač tie, kurie yra naujokai ir sampą žaidžią pirmus kartus. Galvoji jog taip ir vyktų viskas? Avariją ir lauki kol atvyks tavęs ištraukti iš apsivertusio automobilio, galų gale darbą dirbtų iki 10 žmonių, iš kurių puse tik važinėtų su mašina, todėl čia būtų tik apsunkinimas. Žmonės, jei rašote idėjas, pagalvokite ir apie tą dalį kuri vyksta ir iš blogosios pusės.1 taškas -
Katkaus blogas
Arvydas_Katkus sureagavo į Jamal Washington už temą
Nu skaičiau tikrai su šypsena veide, malonu jog atsirandą tokių poetų, be to laukiam nauju video.1 taškas -
Apgavo Tomas_Svilpa
Vycka_Flex sureagavo į Zizas_Papan už temą
1) Jūsų Vardas_Pavardė: Zizas_Papan 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Tomas_Svilpa 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 2016/07/30 22:27val. 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Zaidem kauliukai su tarpininku tarpininkas Buvo kaip supratau jo draugas The_Nolaifers zaidem is mano 190k ir jo sultano man laimejus zaidima tarpininkas atidave jam viska as likau be nieko keletas SS http://imgur.com/a/WNS58Tikuosiu gaus Rcon.1 taškas -
Sugalvok naują slapyvardį, ir laimėk!
Graffiti. sureagavo į Karolis_Karka už temą
Kornel_Graffiti Wei_Kornelijus Street_Graffiti1 taškas -
1 taškas
-
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Dovydas_Pro sureagavo į Pablo Bandit už temą
Aš Pablo_Bandit ,noriu laimėti „Infernus“ automobilį.1 taškas -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Owen_Rutherford sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
Aš Jeremy_Redwood, noriu laimėti „Infernus“ automobilį1 taškas -
Prašau užtildyti Tony_Machal
Aurimas Aerox sureagavo į Pablo Bandit už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Pablo_Bandit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Tony_Machal 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :įžeidinėjimai,pravažiavau pro jį o jis pradėjo įžeidinėti 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :1 taškas -
Deividas'Garning sureagavo į John_Juske už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:1 taškas -
Mtc_Jonas sureagavo į Gordon_Specter už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 2251 taškas -
Freez_Armani Ban Simis_Greenside
Pablo Bandit sureagavo į Freez_Armani už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Freez_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Simis_Greenside • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=uG_7tpeiSiA&feature=youtu.be1 taškas -
Ramus_Twin sureagavo į Dwayne Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dwayne_Bond • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150'000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 1 dieną. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Nuotraukos su Logo - http://imgur.com/a/84lBc1 taškas -
Apgavo Ignaz_Lucchese
m' Menininkas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Sveikas, iš tavo pusės aš tave apgavau, bet iš manosios, - ne. Mes nebuvom susitarę tikslios kainos lūšnos pardavimui, todėl pasiūliau už 770k, buvo tavo sprendimas rinktis ar ne, tu pats nupirkai, o dabar ieškai kaltų. Tikriausiai galvojai jog jos tiek bus vertos, o po to sužinojai jog visiškai mažiau, vienu žodžiu pats kaltas . P.S Tavo video neįrodo jog aš kažką apgavau, tiesiog parodo lūšnos pardavimo procesą, o aiškių įrodymų su mano „apgavimu“ neturi.1 taškas -
Apgavo Explosive_Speed
Vycka_Flex sureagavo į Rokas už temą
Apgavikas užblokuotas RCON ban'u, pinigai grąžinti nebus. Tema rakinama.1 taškas -
CS:GO fragai
Mantvis Daedo sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
helou evribodi, keletas šiandienos fragiokų ;>1 taškas -
Rokis_Roxas užtildė Falanji_Friux
Frankis_Buggatiz sureagavo į Rokis_Roxas už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Rokis_Roxas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Falanji_Friux 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/vA3V1qQ 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/WRUcvEP1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas
Mindaugas :* sureagavo į Edgaras. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Misha_Fomin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pirmas mano pasiūlymo punktas būtų, pakeisti gaisrininkų darbo pavadinimą į "Gelbėtojai". Taip pat padaryti šį darbą su pakvietimų, tačiau reikėtu patobulinti gaisrų sistemą bei visa kita.. Tai padaryti tokia sistemą kad kai užsidegtų namas, ir namo įsiliepsnojimo procentas peržengtų 50%, tai užsidegtų namų interjeras, tai nusipirkti baldai ir kt. Atvykus į gaisro vietą, gelbėtojai iškart turėtu užgesinti exterjera, kai exterjeras būtų užgesintas, reikėtu panaudoti komanda - /taranuoti (pavadinimą1 taškas -
DPD Kurjeriai: istorija kartojasi
Freez_Armani sureagavo į Pablo Bandit už temą
Sveikinu naują direktorių sėkmės firmoje pasirodyk kaip praeityje bei paimk Edvi i pavaduotojus1 taškas -
Surenos, action!
Mantvis Daedo sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
eik baze atsigrobk antidrunke tu :DD1 taškas -
[ J'Juske ] Dangoraižis
Jason_Lois sureagavo į John_Juske už temą
Šviesos mėlynos ir raudonos išimtos Naujas darbas1 taškas -
Ignaz_Lucchese laikinai užblokavo Orange_Nike
Martis_Deaglaz sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Orange_Nike. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžiavimas admin komandomis, DM evente mane nužudė su /kill komanda, jog vyko eventas, galite paklausti pačio Gruzino. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[ J'Juske ] Army
Egidijus_Uzas sureagavo į John_Juske už temą
Žinok ką ką bet tavo ir dar vieno žmogaus nuomoniu labiausiai laukiau1 taškas -
GreenSide.lt - Policijos pristatymas
Ernis Pokemon sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Nu gražu, gražu ! Patiko video. Bent nenuobodžiai atrodė, gerai, kad paklausiai ir įdėjai su veiksmais video ir aišku dar mano skinai matosi1 taškas