Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.24 visose vietose

1. Nebuvo ką veikti tai va
    4 taškai
  2. Eligijus.

Husky

Sveiki, vertinam šį darbą. Atsiprašau dėl kokybės.
    3 taškai
  3. Šis darbelis buvo kuriamas atsižvelgiant į praeitą mano „Crysis 3 signature“. Noriu kuo daugiau argumentuotos kritikos, tačiau tai nereiškia, kad kritikuoti turite viską, tiek blogus, tiek gerus dalykus. Noriu, kad kritikuotumėte tik įžvelgę darbe kažką blogo, ir žinodami, kaip tai galima pakeisti į gerąją pusę.
    3 taškai
  4. Sveiki, pastarąsias dienas intensyviai dirbau prie šio dizaino. Mintis kilo šį dizainą sukurti, kai pradėjau žaisti Rust Experimental žaidimą, kai sugalvojau serverį kurti, kai supratau, kad reikia susikurti jau ir dizainą. Kol kas čia atejau ne serverio pareklamuoti (iš tiesų, net nėra dar ką reklamuoti, nors vis tiek, kad nekiltų įtarimų užtušavau pavadinimą), bet pasidalinti savo nauju darbu. Smagu piešti sau pačiam, bent gali žinoti, kad nedulkės, o tikrai bus panaudotas. Labai laukiu komentarų, simpatiją darbui galite išreikšti paspausdami mygtuką „Appreciate this“ Behance projekte.
    3 taškai
  5. ______________________________________________________________________________________________________________ Sveiki ! Nusprendžiau padaryti ,,giveAway" iš Sultan automobilio ! Sultan nuotraukos: Nuotraukos. ______________________________________________________________________________________________________________ Ką jums reikės padaryti, kad gautumėte šį automobilį ? • Užpildyti anketą. [Pateikta žemiau] • Paspausti "Patinka" nėra būtiną, bet manau, kad jums tikrai bus negaila paspausti _____________________________________________
    3 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Franklin_Martinez • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas paprastas tiesiog pakeisti spalvas nuo vip chato ir nuo vip skelbimo. Galėtu būti kažkas panašaus kaip parodyta apačioj nes akys kartais apsigauną. Pavyzdis [VIP CHAT] Franklin_Martinez: /v •Mechanikai• sugėdo mašina ar baigėsi elektrą? /kviesti > Mechanikus Vip Narys [Franklin_Martinez] sako : /v •Mechanikai• sugėdo mašina ar baigėsi elektrą? /kviesti > Mechanikus • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sūprantu kad tai mažą problema ir tiesiog reikia atkreipti dėmesi, bet
    3 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Cleme_Tean • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~800k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:Interjeras buvo pradetas kurti 26 liepos iki 16 rugpjucio. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:
    3 taškai
  8. Vaidas Martini

mano cbug video

dekui litai uz tavo gerus igudzius siame reikale, greitu metu pasirodis drift vidijo
    3 taškai
  9. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vaidas_Martini ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultanų ridos +1k ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/dE9S2 ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: pilkas sultan 400 - 450k, žalias sultan 450k , žalias club 35k, rudas cheetah 150 - 170k ◘ Papildoma informacija: http://imgur.com/a/4C3LG
    3 taškai
  10. Vaidas Martini

Random Snap #2

krč belekas
    3 taškai
  11. Sveiki! Turiu iškarto nuliūdinti, tačiau temos pavadinimas yra melagingas, tačiau manau, jog perskaitę šį blog'ą praturtėsite morališkai. Tikiuosi forumo ir serverio administracija nesupyks apie tai ką kalbėsiu, nors manau tai irgi jų moralės reikalas. Pirmiausia, noriu prisistatyti: esu Linas iš Vilniaus, dabar jau Karoliniškių m.r., man 21-eri, esu studentas, antrame kurse studijuoju transporto inžinerija, turiu mergina, gyvenu normalų gyvenimą, tačiau ne taip ir senai viskas buvo visiškai kitaip... Čia atėjau pasipasakoti kokiu žmogumu mane pavertė kompiuteris, bei būtent San Andras Multipl
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėti tokį dalyką, kad administratoriams ir vipams neleistų naudoti taisymo ir gydymo komandų, kai prieš tai į juos buvo šauta. Komandos apribojimai galėtų trūkti ~10-15sec. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atlaisvintų papeikimų temas, kai administratoriai gydosi per susišaudymus ir palengvintų prižiūrėtojams darbą, nes viena problema būtų mažiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikit
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Ferdinando • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : John_English • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ? : Aimas,iš viso šovė 5 kulkas ir jas visas pataikė iš eilės. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=iqPjNKX4BT4&app=desktop
    2 taškai
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Povilas_Wooxy • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:700k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 5 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: [Namo id : 191,kad realiai pamatyti interjėrą.] NUOTRAUKOS:
    2 taškai
  15. 2 taškai
  16. Nežinau, man tai negražu, labai paprasta, su tais text bar'ais (username; password) bandei kažką kitokio padaryti, bet nekažką atrodo, čia maždaug kairėj pusėj užrašas, o dešinėj pusėj įrašyt reik? Vien iš pritaikymo pusės galvok, tekstas netilps į tą dešinį laukelį, jei bus toks pats dydis kaip ir to kairėj. Tada username ir password tekstų padėtis kažkokia keista, čia irgi kažkas įmantraus bandyta (vienas viršuje, kitas apačioje), man taip pat negražiai atrodo, ir dar jei mano akys neklysta - ne toks pats tarpas yra tarp apatinio baro viršaus ir teksto ir tarp viršutinio baro apačios ir teks
    2 taškai
  17. V6 Parašiukai, kaip ir buvau žadėjęs. Užteks šiam kartui.
    2 taškai
  18. Pusbrolis_Antanas

ATNAUJINIMAS 3 PATIKO IR NORI DAUGIAU ? ŽINAI KĄ SPAUSTI KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA
    2 taškai
  19. jo dar padarom kad į mokyklą reiktų eiti nes reikia kad būtų panašiau į ryl laifa
    2 taškai
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadas_Chill • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~500-550k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Kažkur apie 13 dienų. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:
    2 taškai
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vaidas_Martini • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Labai daug • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Na nežinau, bet užtrukau • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    2 taškai
  22. Vaidas Martini

GiveAway Car!

Kokį žaidėją paveši su nauja mašina: Jack_Ferdinando parašyti: NORIU.
    2 taškai
  23. Patiko ir nori daugiau ? žinai ką spausti ne glušius esi gi.
    1 taškas
  24. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Washington 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: HUD 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Internete. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: ------- 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www.mediafire.com/download/l7em6fxmaz53zxe/GTA_IV_HUD.zip
    1 taškas
  25. Tagi sugalvojau dar pakurt kokių avatarų, dauguma avatarų gali būti matyti, kadangi nėra iš ko rinktis.
    1 taškas
  26. R.Pierce.

MTA Racing.

Sveiki. Noriu pasidalinti savo kūryba, kuria užsiiminėju jau seniai. Kitiems tiesiog nuobodu šiuos video žiūrėt, nes paprasčiausiai save filmuoju važiuojanti, o kitiems visai įdomu. Savo kanale keliu vaizdo įrašus, kurie, mano nuomone, yra geri, t.y perfect važiavimas ir geras užfiksuotas laikas tam tikroje trasoje. Numesiu savo patį geriausią video, ant kurio turiu daugiausiai peržiūrų. Noriu išgirsti keletą nuomonių, ačiū iš anksto. Ir dar vieną -
    1 taškas
  27. Gedis_God

Emigruoju Gedis_God

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gedis_God Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.08.24 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4 Metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Draugas Pasake ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes cia tikroviskesnis ir geresnis serveris Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip,nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dar kolkas neteko Ar buvo sudėtinga rasti elektronik
    1 taškas
  28. Realybėj tėvai neleidžia gert, tai virtualiam gyvenime prisigersiu xD Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  29. 20 metų bet toks ĮŽEIDIMAI... malonu.... :DD Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
    1 taškas
  30. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Rage_Assassin 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Johnny_Mangano 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/OgrfQ 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/OgrfQ
    1 taškas
  31. Žemo IQ žmonėms, taisyklingas lietuvių kalbos stilius - neįkandamas. Tikriausiai turėjau parašyti be kablelių, sukeist vietomis žodžius, o tada galbūt būtum kažką ir supratęs. Paskaityk dar kartą, jei nesupratai.( sr nejisizejsk ;]) <-- [Čia jei nesupratai ką atsakiau į tavo komentarą.]
    1 taškas
  32. Steve  Stanley

Leo Avatarai

Šioks toks update tikiuosi šitie kažkuom patiks
    1 taškas
  33. [Darbas] [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti serverio valiuta. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] Atsiskaityta.
    1 taškas
  34. And_Miami

Apgavo Alvydas_Bmw

1) Jūsų Vardas_Pavardė:And_Miami 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė:Alvydas_Bmw 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas:2016-06-16 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga):Nu žodžiu gavau /sms servyje nuo Alvydas_Bmw jis prisistatė kad esas Alvydas_Audine kuri as gan gerai pažystu,pradėjo skūstis, kad va tipo gryžo žaisti,bet iš jo viska atėmė, namus, pinigus ir pnš sako gali paskolinti 5milijonus ant pasiekimo,nu išpirmo nelabai norėjau duoti bet jis ten trynėsi prie manes gal savaite nu ir galvoju dzin duosiu,daviau ir atsijungė. http:/
    1 taškas
  35. Akys dega nuo tokių avatarų ir nuo tokių free posterių. Sunku pasižiūrėt youtubej tutorialą?
    1 taškas
  36. 1 taškas
  37. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dede_Lifanovas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 24/08/2016 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Draugas pagalbininkas. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senas. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, bet manau turite padaryti kad galetum pasirinkti ar nori ją daryti. nes kaikuriem nepatinka. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir n
    1 taškas
  38. Iš nuotraukų modifikacija tai tobulą, išbandysiu, labai dėkui!
    1 taškas
  39. 2016.08.23 Atrankos rezultatai, Minde_Johnson. Apibendrinimas, ​Kaip ir minėjau, ieškojome DPP/GPP, todėl pernelyg daug dėmesio į neraštingas anketas neįdėjome. Rinkomės iš poros asmenų, kurie tiek mano, tiek Mariaus nuožiūra buvo tinkami eiti DPP pareigas. Kiekvienam iš jų davėme po užduotį. Abu kandidatai galutiniame rezultate sprendimą priėmė panašų, tik vienas galbūt užduotį išpildė geriau, o kitas blogiau, todėl taip ir nulėmė mūsų pasirinkimą. Su GPP buvo šiek tiek sudėtingiau, nes rimtų kandidatų pritrūko, todėl toliau pasitikėsime Kapelio sugebėjimais einant šias pareigas, o jei pa
    1 taškas
  40. Gražus HUD, be to samp ENB ir kiti tavo modai sužavėjo mane!!! Belekai Osum!
    1 taškas
  41. "BEIEŠKANT ŽVAIGŽDĖS AŠ PAMEČIAU MĖNULĮ..." Štai tokios antraštės vedini pasiektumėte šį mano straipsnį iš kokio lietuviško dienraščio. Ir kodėl aš čia prabilau.. Ir ką toji antraštė simbolizuoja.. Projekte esu asmuo visuomenės ir savininkų tarpininkas, todėl jaučiu pareigą jog čia ir mano žodis reikalingas, atstovauti savo publiką. Dar visai nesenai atsirado vilties projekte žaisti visai kitaip nei ligi šiol - visi lygūs, vienodų galimybių. Ir užsidegus tai launcherio gyvybei - ši iškart užgeso. O dar tas absurdiškas praeitos dienos straipsnis jog "esame per silpni" ir tralala taip
    1 taškas
  42. Esu už vien dėl to, kad dabar iš verslo neina daug užsidirbti, bet tavo idėja biskį pakeisčiau gal nebūtinai po 20 į serveryje sakyčiau jeigu taip administracija nenori, kad mes užsidirbtumėme tegul tada bent leidžia už 15 parduoti į serverį, nes dabar aš sėdžiu su 20k maisto produkcijos idėjas į pardavimą, bet niekas neperka ir ką daryti parduoti po 5 ar 10 ir uždirbti nieko?..
    1 taškas
  43. *cenzūra* matau kad ntr ka veikt ,bet vietoj to vienaakio turi but linchiukas, prie ko cia as jeigu as tik vergas pas *cenzūra* Va kur realybe:
    1 taškas
  44. Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01​ • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:
    1 taškas
  45. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 225
    1 taškas
  46. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na dabar serveryje yra Pinjata kuri atsiranda kas 2h (atrodo) ir ją reikia sušaudyti. Manau reikėtų padaryti dar vieną dalyką kaip iš lėktuvo išmestas krepšys su pinigais ar kažkas kito. Tas krepšys bus išmetamas iš lėktuvo betkurioje GTA pasaulio vietoje ir jaigu tu jį rasi ,tai kitas krepšys bus išmestas po kelių valandų (mano nuomone). Aišku bus 1 užuomena kuri padės surasti krepšį ,bet ne taip lengvai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai ilgiau nejaus ruti
    1 taškas
  47. Registracija: Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) :Donatas_Tusinukas Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? :+ Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) :Vip ,admin ar tune dežių nusipirksiu
    1 taškas
  48. Dabar yra renkamas GSPD direktorius del to nera ju daug
    1 taškas
  49. ŽADU IR TOLIAU MAPINTI TOKIŲ STILIŲ VILAS/NAMUS,jeigu patiko like (: [1] NAMAS/VILA https://www.youtube.com/watch?v=W9KdHwutmZQ&feature=youtu.be DAUGIAU NUOTRAUKŲ ČIA http://imgur.com/W28ax9Z,46nJJ5H,bSoYnCb,r66i10E,LYwIqus,jXArzs1,PAs6v9l,aOpOh5I,2FUGWnG,pkX02wF,gXndSTx,UzXs2wL,O6nSgR6,XwG8so8,SK0IUAF,yK6Etjs,VXkRG7H,VITaBs1,QG5z6PA,fBfrYow,s9q1JR6,ZuyJ4vK,vcHmE2y,wOIS6lU,yWRpRp9,ImCcqRH,KALfzUc,sbOhyG5,oZG2cKc,WqSJb8D,jPyB8Gh,cAx2wJq,SCquCyy,qZ0xXPS,5gRBc6c,uWedf7p,CuVL6Fq,ZxfaiHd,xFviqgX,hf43LAE,Uo5eNIZ,KCmUzoR,ipB*cenzūra*hs,OP9Y2P9,RKwQ4dH,Cjv0hL8,UZHV1MA,2z9cuD1,ItDXNFg,Ym
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.