Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.14 visose vietose
-
Sveikatos apsaugos ministerija: naujasis medikų direktorius
Giedrius_Hells ir 16 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Skirtingai nei atrankoje į Surenos gaujos lyderį, šiuose rinkimuose buvo net devynis kartus daugiau kandidatų į pareigas, jei konkrečiau – 18. Kadangi šiuo metu nemažai laiko turiu skirti mokslams, o kiekvieną atrankos kandidatą išanalizuoti tikrai užtruktų nemažai laiko, nusprendžiau, jog šįkart apsieisime be kiekvieno kandidato analizės. Iš 18 kandidatų atrinkau 4, kurių kandidatūros buvo vertos dėmesio: Misteris_Pro, Ernestas_Paklausk, Vainius_Boykaa ir Ronce_Run. Geriausią rašto darbą man pateikė Misteris_Pro, tačiau jis direktoriumi netampa, kadangi pateikti gero laiško neužtenka, ma17 taškai -
Prisistatau Alanas_Micky
Thomas_Hagen ir 5 kiti sureagavo į Don_Versace už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alanas_Micky • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Alanas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1999-05-26 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reik tas turi, arba kam reikės parašys į AŽ. • Apibūdinkite savo charakterį: Pasakyt galiu tik tiek kad sunkus mano charakteris, esu užsispyrusi asmenybė,dažnai nejaučiu ribų.. Ir tiesiog pabendrausit nuspresit patys. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Dziudo... • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš6 taškai -
Unban Alanas_Micky
Trayce ir 5 kiti sureagavo į Don_Versace už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alanas_Micky • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Matthew_Bennett • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/059ab662d9af9819e2da7a1b0d70688f503.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/img/0e28109eceb2eefb4edc93e79e9bf514100.png6 taškai -
Matthew_Bennett užblokavo Alanas_Micky
Frankis_Buggatiz ir 5 kiti sureagavo į Don_Versace už temą
Kur tu čia ta Aima matai.. Jeigu tavo reakcija ant tiek suletėjus yra tai tu nebegerk to stabdžiu skysčio.6 taškai -
Anketa netvarkinga.5 taškai
-
4 taškai
-
[D.U.K] Ką daryti? Forumas rašo jog per didelis paveiksliuko dydis?
Lukas_Starter ir 3 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
Labas, manau šis dalykas kiekvienam aktualus, vienam ar kitam forume kartais neleidžia užšidėti avataru būtent dėl jų didžio, jie būna per maži arba per dideli esmė ta jog viska jau įmanoma sutvarkyti pats esu išbandęs ir viskas ko puikiausiai veikia. Pirmiausiai tai raskite nuotrauka kuria norite užšidėti ant avataro, ją atsisiuskite į kompiuterį. tuomet einame į šia svetainę OPTIMIZER (SPAUSTI ČIA) Tuomet kaip atsivers tinklalapis paspauskite mygtuką ,, pasirinkti failą " ir pasirenkat ta avatara kuri norėtumet užšidėti, tada pasirinkę paspauskite du kartus ant jo ir eikite žemyn. Quality4 taškai -
Emigruoju Arnoldis_Arnoldis
Hugo_Gilera ir 3 kiti sureagavo į Arnoldis_Arnoldis už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnoldis_Arnoldis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Įš draugų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sakė čia geresnė sistema,ir idomiau žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Darr kolkas nedirbau nei vienam da4 taškai -
4 taškai
-
3 taškai
-
[0.1.6.5]Anti-Cheat sistemos pagerinimas
Hugo_Gilera ir kitas sureagavo į Denzel'Ultimate už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Denzel_Ultimate • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pagerinkit anti-cheat sistemą, nes dabar vėlai prisijungiau ir vienas čytas daro ką nori, mėto visus į orą ir adminai nesugeba su juo susitvarkyt. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Neprivers žaidėjų palikt serverį. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):2 taškai -
Matthew_Bennett užblokavo Hungaro_Bnx
Tiesiog_Robertas ir kitas sureagavo į Mantas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Hungaro_Bnx • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Piknaudžiavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/42491-unban-spalvotas-cinamonas/#entry240366 http://greenside.lt/index.php?/topic/42488-unban-best-puffy/#entry2403622 taškai -
[ DISKUSIJA ] SNAPCHAT
jason frost ir kitas sureagavo į Lil_Uzi už temą
Vasara turejau snape sampo chebros,tai minde siusdavo kai klasiokams batus valo prie vasara. Bet sampe draugu neieskau,perejau ant pgr. snapo acc2 taškai -
S'Russo Galerija.
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Russo už temą
Daugiau nuomonių rebiatos, nes kamurke pridarys.2 taškai -
S'Russo Galerija.
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Russo už temą
Mano sekretorius buvo atleistas, dabar visus klausimus dėl privačiu modifikacijų rašykit man i a.ž.2 taškai -
S'Russo Galerija.
Ricardas_Pirmasis sureagavo į Russo už temą
Салам Пацанам! Manau daugelis žinote kas toks esu ir kuo užsiimu. Šioje galerijoje galėsite pamatyti mano darbus, bei įvertinti juos. Pagrinde darbus kuriuos čia galėsite pamatyt, bus susiję su gta žaidimu. Įmanomos ir privačios modifikacijos pagal užsakymą. Dėl šito klausimo, rašom i a.ž Daugiau nuotraukų galėsite pamatyti čia: https://www.flickr.com/photos/147068640@N03/ 2017/01/11.1 taškas -
1 taškas
-
Sausio 13-oji Nepriklausomybės Diena
Domas_Rimu sureagavo į Take_Risks už temą
Sausio 13-oji - Norėčiau, jog visi šio forumo nariai perskaitytų, bei išsireikštų ką reiškia jiems šita diena? Man Nepriklausomybės diena, tai kažkas liūdno ir labai įsimintinas įsimintino. Vakar vakare atsigules lovoje gulėjau ir galvojau, o ka kitiems tai reiškia? Ka jie jaučia viduje, ar ne liūdna? Ar nėra smagu? Aš asmeniškai jaučiuosi gerai iš vienos pusės, bet iš kitos tikrai blogai, tiek jaunų žmonių mirė pasiaukodami LIETUVAI. Tad šitie žmonės verti pagerbimo, kad aukojosi ir didžiausias ačiū Vytautui Lansbergiui kuris nuteikė žmones išeiti į gatves ir stovėti už šalį ! Norėči1 taškas -
Apgavo Paulius_Rokc
Valis_Kent sureagavo į Mame_Zuka už temą
Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mame_Zuka 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Paulius_Rokc 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Pardavinėjau savo Bullet ir šis žaidėjas man pasiūlė mainyt bullet su 1k ridos į sultaną. Aš sutikau su jo pasiūlimu, jis ir aš prisižadėjome vienas kitam, aš jam atidaviau mašina pirmas, po to jis turėjo man, bet nedavė, o tiesiog sėda ir nuvažiavo, po to rašias sms jis atrašydavo "pala" arba nieko. Po to atsijungė, štai nuotraukos ir video. http://imgur.com/a/XXYqm1 taškas -
Parduodami ginklai
Wolking_Dead sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Dvi spalvos, balta ir žalia. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/8gPOW 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 200-220k. PARDUOTA. Liko ginklai. Parduodami GINKLAI [shotgun,Deagle]. Kainos: SG: 30/kulka, DGL: 30/kulka. • Perkant daugiau negu 500 kulkų1 taškas -
UNBAN Spalvotas_Cinamonas
Tony_Machalk sureagavo į Spalvotas_Cinamonas už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Spalvotas_Cinamonas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Hungaras_bnx • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/7Icyx • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/6nAfr1 taškas -
Logi_Call užblokavo Igor_Vernik
Rokas_Tero sureagavo į Logi_Call už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Logi_Call • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Igor_Vernik • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas Fixinasi su Sobeit • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Nico_Moretti sureagavo į -Kenny` už temą
Na, rinkimų apžvalga iš tiesų patraukli. Kalbu apie patį analizės turinį. Visi kandidatai argumentuoti pakankamai užtektinai, viskas išsakyta kas norėta, kiekvienas žinos savo padarytas klaidas bei turės didesnį pliusą kituose bandymuose, žinodami savo problemas šiuose rinkimuose. Kalbant apie naująjį medicinos vadovą, tikiuosi šis žmogus įves stiprias reformas medicinos firmoje, medikų savivalė išnyks ir jų aukščiausias darbuotojų prioritetas bus žaidėjų gyvybė. Sveikinu, linkiu visokeriopos sėkmės bei visapusiškos stiprybės. Sėkmės!1 taškas -
Logi_Call užblokavo Igor_Vernik
dgf sureagavo į Igor"Vernik už temą
Ko taip greit nukirpai gala ponas gal chat išlindo susitaisiau mašina? Nu bet netikėjau, kad dar tokiu *cenzūra*laižiu yra.1 taškas -
Prisistatau Alanas_Micky
Don_Versace sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
Zdarova seni, dabar cia kartu pradesim zaisti. Linkiu viso gero. ateik i medikus ir susizaisim :DD1 taškas -
1 taškas
-
Mrs Nobody sureagavo į Misteris Pro už temą
Geeerulės bandiūūgos, gražiai pasidarbavai, Tadūlka #RKS1 taškas -
Roncė sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
First. Sekmes. Imsim vaistineliu is taves1 taškas -
Grazole sureagavo į Kenshin_Yona už temą
Ronce visalaik dominuoja ir dominuos. svkn1 taškas -
Jack_Ferdinando banned Dama_Tuzu
Lil_Uzi sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa netvarkinga. #Būtina pateikti užblokavimo anketą per 1 valandą, nuo to laiko, kai žaidėjas yra užblokuojamas.1 taškas -
[0.1.6.5]Anti-Cheat sistemos pagerinimas
Denzel'Ultimate sureagavo į Dede_Linex už temą
Kur tau čia linksmą, manau pats ir tuomet čytini jai tau taip linksma žiūrėti kaip kiti iš nieko gauna kicką ir dar lieka be mašinos. Sakau už idėjai, manau sumažes serverio trugdžių t.y čyterių.1 taškas -
Apgavo Jack_Honey
Andrius_Goo sureagavo į Mouse_Strong už temą
Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mouse_Strong 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Honey 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Žaidžiau kauliuka daviau Jack sultan ir 300k tas žmogus 400k aš laimejau atidave man mašina o pinigus nedave sau paime ir atsijunge nors visa atsakomybė paime sakie kad neapgaus manau turi buti nubaustas nes sau pliusa pasidare jis savininkas gali logus pažiureti pora kartu ne apgavo bet va kaip yra apgavo galvojau patikimas yra IRODYMAI KAIP SULTAN DAVIAU Arba jis d1 taškas -
Emigruoju Alanas_Micky
fuckas sureagavo į Don_Versace už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alanas_Micky Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Gana senai, tiek kad buvau pristabdes žaidimą. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Neskaičiuoju, bet ilgai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senas, ir šiaip daug savų čia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne visas, bet dauguma. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : K1 taškas -
1 taškas
-
Silkiaus Grojaraštis!
Silke_Makintosius sureagavo į Viscountess_Qss už temą
Dėkoju, peržvelgsiu ką ten turi naujo ir negirdėto dar man.1 taškas -
Konkursas iš minecraft legalios paskyros.
spagėtis sureagavo į Modestas Mlg už temą
Modestas_Mlg 6 (mekstu minekraft)1 taškas -
Ponas_Narkomanas sureagavo į Mame_Zuka už temą
Ši diena man nelieka užmiršta, nes kaip gi bebūtų buvo žmonių kurie aukojosi dėl savo laikų ir ateinančių kartų gerovės, kiekvieną Sausio 13 dieną vis susimastau kaip, kas ir kodėl taip nutiko.1 taškas -
Prisistatau Orange_Nike
Ponas_Narkomanas sureagavo į Mame_Zuka už temą
Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidžiant1 taškas -
spagėtis sureagavo į Modestas Mlg už temą
Buciau turejes kaip BANetis dgl ir taip nelagintu buciau sucbugines nu tai bet tai kad lietuva kiausiniai cia uzsidirbt tai kaip nusisi kt1 taškas -
1 taškas
-
S'Russo Galerija.
Hot_Anonymous sureagavo į Russo už temą
Bam, Hugo sakę p*zda b* konkrečiai atrodo.1 taškas -
Matthew Bennett užblokavo Rokas_Torres
Ever_Never sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matthew Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rokas Torres • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: piktnaudžiavimą admin komandomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/jiP9r1 taškas -
C-bug
Ernis Pokemon sureagavo į Edga_Bmw už temą
mlg gereu varo negu tu nenori ieist bet zukas geresnis XDDD o zinot kas Kezos eventus laimi Džeremy Santos hehe1 taškas -
Parduodamas PGR namukas
Demarcus_Norwood sureagavo į Misteris Pro už temą
Įdomus esi "Namelis pilnai įrengtas,yra kalėdinė eglutė dar nenupuošta,garažas ir beterijos kolektorius yra." Tai kodėl, leisk paklaust, neparodei vidaus, į kurį didžioji dalis ir koncentruojasi ?1 taškas -
cristiano capelli l.užblokavo kevin porter
Ever_Never sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano Capelli • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kevin Porter • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimą admin komandomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/ci75g1 taškas -
Emigruoju Ema_And
Tomukas_Tomas sureagavo į Ema_And už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ema_And Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016/12/02 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : mėnesį Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : iš draugų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : nes SA-MP serveris yra geresnis Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip, nesunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : medkirčiuose, picerijoje, fermoje, naftos platformoje. Pleningiausias - ferm1 taškas -
Padėkit su ENB
Pablo Bandit sureagavo į Edga_Bmw už temą
Pasakyčiau aš išvis ENB nebematau. Paskutinis pasiūlymas uninstall ir įsirašyk naują, man irgi su ENB tas pats bet vanduo geltonas.1 taškas -
Apie pasiekimus,
Tautvidas_Krisci sureagavo į Rokas už temą
Apie pasiekimus, 2016, birželio 17d. Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.1 taškas -
Jūsų gerbiamiausias žaidėjas?
Pablo Bandit sureagavo į Edga_Bmw už temą
Code_Demo Cristian_Toreno Mantas_Verone Nicky_Target Jarek_Quattro Teddy_Wudson Matthew_Bennet Denis_Xander Donatas_Tušinukas Egidijus_Keza. Šaunuoliai pacaniukai gerbiu.1 taškas