Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.17 visose vietose
-
Apgavo "Ryan_Black"
Tomas_Quatros ir 11 kiti sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
taip *cenzūra*e tau ir reikia, dink *cenzūra* iš gs vashe, gi į kita projekta pizdinai tai ir pizdint geriau visam laikui. Tavęs čia niekas nelaukė scamerį tu jibanutas. Pats scamina žmonės o poto verkia čiurka. Ot gaidžiu gi yra gyvenime kaip tu. Eik nusižudyk *cenzūra* daune geriau. Tada būs ir tau ir mum geriau. Arba tu mėgsti kada tave per gala daro urode tu jibanas. *cenzūra* eik nusižudyk dar karta tada. EL TORO NEPASUDUODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar *cenzūra* laikina pranesima mano scameris jibanas. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyt12 taškai -
Anketa tvarkinga.10 taškai
-
Unban Arnas_Ice
Jeremy Santos ir 4 kiti sureagavo į Pakalniuks_Alfa už temą
Sveiki. buvo toks reikalas mane pagavo policija Smoke_Piktas ir parase 30 lygio as sakau susimokesiu bauda ofise arba tau sako neleisiu pasodino i kalejma todel as ji lban uz apgaudinejimus ir paskuj Ronce_Run mane Lban uz Admin privilegiju piktnauziavimu Nors as pats admin Taigi noreciau unban nes manau as nekaltas as sakiau susimokesiu o jis sake neleisiu Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);5 taškai -
[2/5 Special for GS] Turginiai automobiliai
Gravedigger ir 3 kiti sureagavo į Eimantas_Otero už temą
Sveiki, Greenside žaidėjai, pristatau antrąją dalį iš penkių transporto, skirto Greenside severiui. Šį kartą tai bus turguje parduodamų automobilių modifikacijos Pakeisti visi automobiliai kurie yra parduodami, kokybė svyruoja nuo LQ iki HQ, nes kai kurių modelių tiesiog nepavyko rasti LQ. Pakankamai laiko praėjo jau nuo praeito įkėlimo, bet nelabai buvo laiko sutvarkyti viską, per šią savaitę planuoju sukelti visas likusias dalis jei tik laikas leis. Nuorodos į kitas dalis: • Pirmoji dalis - http://greenside.lt/index.php?/topic/42223-15-special-for-gs-darbo-transportas4 taškai -
4 taškai
-
xander cbug
Lauris Drift ir 3 kiti sureagavo į Maiklas_Corleone už temą
uzsimerkes nuimciau ir dar jackuj armora nuimciau. vnz nuemejes3000 as.4 taškai -
xander cbug
Ernis Pokemon ir 3 kiti sureagavo į Roncė už temą
fu video tai sumontuotas nekažka... akys vemia...4 taškai -
Konkursas iš tdėžių ir SUPER GT!
Martis_Deaglaz ir 2 kiti sureagavo į Aleksas_Mint už temą
Nieko nelaukdamas ir paskelbęs vieno konkurso pabaigą skelbiu kito konkurso pradžią! Prizai dalyvaujantiems. 1vt - 3 tdėžes arba BONUS žaidimas 2vt - 2 tdėžes 3vt - 1 tdėže Norint dalyvaut į komentarus parašot savo V_P ir skaičių nuo 1 iki 80. Konkurso laimėtojus išrinksiu 01.19d arba surinkus 80 dalyvių. BONUS žaidimas : 1 vietos laimėtojui pasirinkus BONUS žaidimą vietoj 3-jų tdėžių šis pasirinks vieną iš dviejų variantų - skaičius mažesnis už 20, skaičius didesnis už 20, pasirinkus pvz pirmą variantą per random.org ridensiu skaičius nuo 0 iki 40, jei iškris maž3 taškai -
Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett
Skrajojantis_Olandas ir 2 kiti sureagavo į Dvl Gang už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: žudo sienas arba cyt ( gerai isiziurejus gali pastebet ir dar antistuna ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : pirms antrs pastaba pirmokams, ziureti 0.25 arba 0.5 greiciu xdd kur slepsimes nuo audros jeigu benetis visas sienas issaudys iks d juoko puota aj cia dar prie visko, 0.5 greiciu tipa sauda i zmogu poto i kareivi "siaip" :DDDD cia jau tocnai, no atmaz gali vairuo3 taškai -
Ronce_Run l.užblokavo Arnas_Ice
Ernis Pokemon ir 2 kiti sureagavo į Roncė už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ronce Run • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Arnas Ice • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Free Ban, piknaudžiavimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/LJvcI3 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
Giedrius_Hells ir 2 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
gif signatures (cars) 3 taškai -
Benetis_Vane ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/032 taškai -
7srd grafikos parduotuvė, darbus atliekame už serverio valiuta, jų kaina priklauso nuo kokybės, sunkumo, idėjos bei laiko iššvaistymo. Avansinis mokestis 2000eur. serverio valiutos pervesta į mano (Pofka_Srd) banko sąskaitą. Neturint bent 30'000eur. serverio valiutos, galite darbų neužsisakinėti, esu brangininkas. <šypt> Avansinis mokestis negrįžta, nors ir jūsų darbas nebuvo atliktas pagal jūsų kriterijus/norus, todėl gerai pagalvokite ar verta išleisti tuos 2'000eur. ir ar pasitikite mano gabumais jus nustebinti. Atliekami darbai, firmų/asmeniniai logotipai, parašai, profilio nuotrau2 taškai
-
xander cbug
And Morello ir kitas sureagavo į Denis_Xander už temą
sveiki visi, čia rodau savo lieva cbug, pirmą kartą kažką darau su sony vegasų, tai nebauskit pls2 taškai -
Apgavo "Ryan_Black"
Ryan_Black ir kitas sureagavo į Dioba_Launch už temą
Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dioba_Launch 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: "Ryan_Black" 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Žodžiu mes susitarėm su juo kad jis man pakels ridą ant nrg jis sutiko viskas ok {Įrodymai http://imgur.com/a/Vdu5R} ir dabar žiūriu nrg jau pas visai kitą asmenį kažkokį Martin_Busato {Įrodymai http://www.part.lt/perziura/ca12082221275bbe7bc8bc8b492b129d361.png }2 taškai -
2 taškai
-
[0.1.6.5] Darbinių tr. priemonių garažai
James_Terrence ir kitas sureagavo į Aaron_Exchase už temą
Pasiūlymas yra gan normalus ir apgalvojus yra tikrai vertingas šiame serveryje. Nes dabar transportų gaisrininkų, išviso yra mažai reikia laukti kol atsiras, arba atsijungs arba kol žmogui susprogs transportas, taip pat kalbant ir apie picerijos darbą. Tiesiai šviesiai sakau aš už, už šį pasiūlymą. Daugiau lauksime tokių pasiūlymų, įvairių.2 taškai -
Pokemono avatarų galerija [10.26]
Gajeel_Redfox ir kitas sureagavo į Ernis Pokemon už temą
Džeko užsakymų Arianna Grande2 taškai -
1 taškas
-
Laba visiems, nežinau kurio paros metų jus skaitote, nežinau ar jums išvis aktualu tai ką skaitote, tačiau aš grįžau ir šiandien - sukursiu nauja pamoką, pamoka kuri pravers kiekvienam iš jūsų. Daugumai kyla klausimų, kaip gi pagreitinti kompiuterį jeigu jis medis, kaip atsilaisvinti vietos jeigu mano SSD yra pilnut pilnutėlis arba šiaip per daug bereikalingai užimtos vietos, na ir daugelis kitų klausimų. Šiandien jums pabandysiu padėti išspręsti šias problemas, todėl mažiau tuščiažodžiaukim ir pradėkim darbą. 1. Pirmieji žingsniai, papraščiausi visiems puikiai žinomi bet nepraščiausi.... Pi1 taškas
-
[1/5 Special for GS] Darbo transportas.
Tadas'Chill sureagavo į Eimantas_Otero už temą
Sveiki, Greenside žaidėjai, šiandien pristatau pirmąją dalį iš penkių, LQ-HQ transporto, skirto būtent GS serveriui. Nėra nei vienu automobiliu daugiau negu serveryje. Naa yra, bet tai bus Bonus(penktoji) dalis, kuri keis transportą, kurio serveryje net nėra. Tiesa, yra likę ir keli automobiliai, kurie nėra pakeisti, jiems tinkamų modifikacijų rasti, deja, bet nepavyko. Automobiliai prasideda nuo LQ modelių iki iš GTA V konvertuotų MQ/HQ modelių. Norėjau viską rinkti vien tik LQ, bet koją pakišo modifikacijų nebūvimas tam tikriems SA automobiliams. Nuorodos į kitas dalis: •1 taškas -
Audi/Bmw Fanams. <3
Inner_Peace sureagavo į Forever_Young už temą
Automobilių avatarčikai, audi/bmw su pritaikytu didžiu šitam forumui.1 taškas -
Cleme_Tean atsiliepimas
Bam_Bam sureagavo į Cleme Tean už temą
Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos s1 taškas -
Atsiliepimas iš Johnny_Mangano.
spagėtis sureagavo į Johnny Mangano už temą
Sveiki, Pradėkime nuo gerų dalykų. Serveryje ekonomika yra gera (nėra daug milijonierių), o tai leidžia suprasti, kad pinigus nėra taip lengva gauti/užsidirbti, kaip kituose serveriuose. Patys žaidėjai (dauguma) yra normalūs, nesitranko su gaisrinėm, neapgaudinėja, neįžeidinėja pastoviai. Aišku yra tų naujokų gaisrininkų, kurie pastoviai trankosi specialiai, bet dažniausiai tik jie. Blogi dalykai. Gaisrininkai gauna tokias dideles mašinas ir dažnai nemoka elgtis su jomis, nes darbas be pakvietimo ir su tomis mašinomis gali trankytis, bet koks bedarbis, o jokios apsaugos be /padmins nėra. O k1 taškas -
1 taškas
-
John_Escobar užblokavo Jony_Morreti
John_Escobar sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa tvarkinga.1 taškas -
1 taškas
-
Best_Puffy užblokavo Geranimo_Danger
Andrius_Goo sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Best_Puffy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Geranimo_Danger • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai [TARPININKAVIMAS] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Best_Puffy užtildė Denis_Xander
Denis_Xander sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Best_Puffy 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Denis_Xander 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : blogas /vc [Ar pasakysi kad čia irgi ne skelbimas a vycka?] 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/c7728c80b915073577ed7c9bed0113c0911.jpg 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/perziura/c7728c80b915073577ed7c9bed0113c0911.jpg1 taškas -
[0.1.6.5] Darbinių tr. priemonių garažai
Venc_Loo sureagavo į Scott Lucas už temą
Sutinku dėl to ką pasiūlėt. Tr. priemonių yra mažai ypač darbams be pakvietimų, o garažuose būtų galima juos įkelti ir žaidėjai ramiai sau dirbtu.1 taškas -
Valis_Kent užblokavo Patarejas_Dejas
Mame_Zuka sureagavo į Valis_Kent už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Valis_Kent • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Patarejas_Dejasd • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/RKgKjqCkrNA1 taškas -
Pokemono avatarų galerija [10.26]
Adrian_Moreno sureagavo į Absolut_Eddward už temą
padaryk su narcos veikejais avataru, mldc butum. Uzmeciau laiku pora, ir kelk daugiau o ne po 10 avataru1 taškas -
Matt_Escobar sureagavo į Kuba_Bako už temą
ka cia metai isp nori kad mano klasiokai tave su renimacija supazindintu, bet beled benetis taip pasielgtu cytinti nu baisu neturiu ka parasyti neturiu komentaru......... AI TURIU BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN BAN PRIIMTA PRIIMTA PRIIMTA ANKETA TVARKINGA BAN BAN NA JEI NORITE MANO TIKROS NUOMONES SPAUSKITE SPOILER Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
S'Russo Galerija.
Hot_Anonymous sureagavo į Russo už temą
Pacany, hello from Russia. Putin with us pacany #Moscow#Rajon#Vse#Dela1 taškas -
Sveikutis, kartu gimtadienius švesim, tik aš porą metelių didesnį1 taškas
-
Jonas_Rhyno sureagavo į Dwayne Bond už temą
mr beneto kulkos kreivai moka vaikščiot http://prntscr.com/dvyzsn1 taškas -
Jonas_Rhyno sureagavo į Lukas Front už temą
Beneti, pats taip žmogų buvai užbaninęs http://greenside.lt/index.php?/topic/9449-matthew-bennett-banned-evaldas-kingas/ "Šaudau į kaktusą pataikau į žmogų" Dabar gi tas pats "Šaudau į sieną, pataikau į žmogų" CY@ nerd1 taškas -
1 taškas
-
Tommy_Gallardo sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.051 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
San Fierro NATO base
Pofka_Srd sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: M_P 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: Pora d. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: 4. Komentaras apie darbą?: Armija/NATO bazė. Dėkoju Mantviui už pagalbą. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:1 taškas -
Atranka į taksi direktoriaus pareigas,
Lukas_Damian sureagavo į Rokas už temą
Atranka į taksi direktoriaus pareigas, 2016.12.03 (nuo) - 2016.12.07 (iki) Rinkimų mechanika: Pirmoji rinkimų dalis tai dalyvių anketos, kurias DP išanalizuoja labai smulkmeniškai jeigu anketa yra kokybiška. Stipri anketa, su ryškia firmos koncepcija, unikaliomis įdėjomis, ir visa kita - sudarys stiprią konkursinę poziciją. Antroji rinkimų dalis tai ne tiek susijusi su pačiais rinkimais. Čia DP domisi galimu kandidatu, jo aktyvumas ir veikla forume bei žaidime, ar net ankstesniuose serveriuose, jo reputacija visuomenėje, galimai truputį pasiklausant liaudies balso, bet taip pat nevengia1 taškas -
Prisistatau Falanji_Friux
Falanji sureagavo į Karolis_Bite už temą
Sveikas, sėkmės tau projekte! Jei reikės pagalbos būtinai kreipkis!1 taškas -
Sveikas kroksai malonu susipažinti, juokingas toks esi visai mldc1 taškas
-
Falanji sureagavo į Ernestas'Honda už temą
Vien iš to kiek parašei manoti esi mldc pacanas ir tikrai esi fotogeniškas Sėkėmes serveryje ir tikrame gyvenime1 taškas -
Falanji sureagavo į Atsarginis.lt už temą
Welcome in our project GreenSide.lt good lock to you here!1 taškas -
greenside.lt forumo avatarai
Lemon_Madeit sureagavo į Pofka_Srd už temą
pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą1 taškas -
1 taškas
-
greenside.lt forumo avatarai
Lemon_Madeit sureagavo į Pofka_Srd už temą
antrieji greenside avatarai avataro pavyzdį pamatyti galite mano avatarą1 taškas