Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.11 visose vietose

1. Noriu jus supažindinti su naujai atsiradusiu čytu sa-mp žaidime, kuris aktyvuojamas paspaudus C raidę, siųstis jums nieko net nereikia. Privalumas tas, kad gali tikrinti jūsų kompiuterį ir nieko neras (bairis, nea???). Jeigu taip atsitiktu, kad neveikia, užtenka parsisiųsti ped.ifp ar rifle.ifp, tai net pagyvins jūsų žaidimą!!! PIRMIAUSIA KĄ JUMS REIKIA PADARYTI ! Prisijungti į serverį greenside.lt (galimybe gauti ban ir būti neatblokuotam, todėl manęs nekaltinkit jog pasiūliau jums tai!) SEKANTIS DALYKAS KĄ JUMS REIKIA PADARYTI ! Nusipirkti iš gaujos narių AK47 ir tada jau atsitūpus su
    11 taškai
  2. mikčiojimas kai loši sampą irgi traktuojamas kaip čytas, susimastykit.
    9 taškai
  3. Ištikro hujovai, bet vis geriau nei nieko
    6 taškai
  4. Nereikėjo tų gaujų čia. Visi ramiai žaidė ir be jų. #nevisiemsuprasti
    5 taškai
  5. Čytas plinta labai greitai kaip ir bbbanečio aimas
    5 taškai
  6. Labas draugai, keičiam truputi dydi ir norėčiau jūsų nuomonės. Ar liekam prie 150x250 ar šokam ant 200x200 ar darom abieju tipu avatarus? Pakomentuokite, ačiū. @Egidijus_Frost @Martynas_Zzm @Ignaz'Lucchese (200x200 Ignai nes 250x250 lievai) @Jeremy_Redwood@Deivis_Fuksas Jeigu jums patinka šis atnaujinimas paspauskit #patinka (tai parodo jog jus vertinate mano darbą ir įgaunu motyvacijos daryti toliau) #LUXURYLIFE #AUKŠTA KLASĖ. 05.11
    4 taškai
  7. Valeras iscorija igarscintai, galbut sica siarija bus pratesca EDIT: JIAIGU PACIKA NIGAILEKIT LAIK P.S. IESKAU MERGICES SKINA TURINCI ZAIDZEJA, KATRAS NARIECU NUSIFILMOTI MANA VIDOSE KUR BUS PARODICA VALERAS MEILES ISTORIJA SU SVETA
    3 taškai
  8. Nėra parašyta, nėra parašyta... Šia fraze girdžiu nuolat. Mažiau verkimų, pripažinkit savo padarytas klaidas ir daugiau jų nekartokit. Beje, jei policijos pareigūnas liepia tau nulipti, tai ir privalai vykdyti.
    3 taškai
  9. Nesate patenkinti projektu? NEŽAISKITE JAME. Turite nuomonę kurią norite išreikšti? TAM SKIRTI ATSILIEPIMAI APIE PROJEKTĄ. Už viešus, nesusijusius su esama problema pasisakymus koks prastas yra mūsų projektas bausime forumo užblokavimu. JEIGU NESATE PATENKINTI PRIŽIŪRĖTOJO DARBU TAM YRA SKIRTAS PRIŽIŪRĖTOJO PAPEIKIMAS. AČIŪ KAD PERSKAITĖTE!!!
    3 taškai
  10. Dede Algis

3 taškai
  11. Džoni, maniau įspėjau tave, kad šaudyti atsitūpus negalima.. Bet žinai, kaip ten sakoma: "forbidden fruit is the sweetest".
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomcikas_Apple. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aim. Atkreipkite dėmesį, kaip jis šauna į Jeremy, o kulka skrenda tiesiai į mane. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  13. greensaidas,tik cia gali banint uz taikinuka
    2 taškai
  14. Labiausiai nemėgstu rinkti PD firmos vadovo, niekuomet nežinai – ar po direktoriaus rinkimų teks dirbti su rimtu žmogumi, kuris susitvarkys pats, ar eksperimentuot su nelabai aiškia persona, iš kurios galima tikėtis visko. Pastaraisiais direktoriais nusivilti neteko, šiuos priskirčiau prie pirmos kategorijos, tačiau atvejų, kai PD firmos vadovo kėdėje sėdėjo „eksperimentas“, taip pat netruko. Šiuose rinkimuose sulaukiau 6 kandidatūrų, bet į antrąjį atrankos etapą pateko tik du kandidatai, likusiųjų 4 likimai tokie: vienas pasiklausęs mano labai protingo patarimo atšaukė savo kandidatūrą, kitas
    2 taškai
  15. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Absoliute_Death Kam bus naudojamas kanalas?: Kanalas bus naudjomas chill times, pakalbėti su draugais, pasiklaustyti muzikos, pašnekėti su manimi per streamus mano. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip, susipažinau.
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Evaldas_Tds • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Cleme_Tean • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šaudo su darbinę aprangą , surakina , deda /ita už tai , kad lipu ant mašinos stogo , nors nėra niekur parašyta jog draudžiama ant mašinos būt , (kalbu apie kitų žaidėjų tr, priemonių) . • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
    1 taškas
  17. 1 taškas
  18. elitinis los santos vagos gaujinis http://prntscr.com/f6qgnm
    1 taškas
  19. Sveiki, HumbleBundle dovanoja DUNGEONS 2 žaidimą Steam platformai. Galite jį pasiimti čia: https://www.humblebundle.com/store/dungeons-2
    1 taškas
  20. Naudokime smegenis, o ne *cenzūra*ę.
    1 taškas
  21. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mindaugas_Parkour 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Euras_Pitas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v ne tam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  22. Reiks parsisiūst, galėsiu dab'int ir man taikinukas nedidės
    1 taškas
  23. Rokas

1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John _ Extazy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Vsio_Harasho • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : galit gal baigt įrodymus keitinėt atsibodo jau vis kitus video dėt.. Įrodymai kurie buvo įkelti senesni nei 24h tad tos vietos nufilmuotos nebeturiu perdaug vietos užimė vaizdo įrašai.
    1 taškas
  25. John''Extazy

HA modpack v2

Pora ss tingėjau apdirbinėt, visus failiukus išsikėliau nes ieškojau kas buginasi, tai tik pagrindas ENB ir pora mano modų. ;>
    1 taškas
  26. Priverčiau Karolį pakeisti nuomonę išspręsdamas sudoku.
    1 taškas
  27. SVEIKI , kada naujoas vidijo , svkn utuberi
    1 taškas
  28. 2017.02.03 01:27 Grįžtam prie senu įpročiu. 40 nauju avataru. Būtų malonu jeigu patiko kad paspaustumėt ,, PATINKA " ir parašytumet šale įvertinimo kokios temos norėtumet sekančios ar pratęst šita. GENRE: RANDOM
    1 taškas
  29. Atsiliepimas apie GreenSide.lt projektą, Viskas prasidėjo du tūkstančiai penkioliktųjų metų sausio kažkurią dieną. Tuo metu dar apie tokį projektą net nebuvau girdėjęs, o pagalvoti kad kažkada kažkur išvysiu kažką panašaus nebuvo nei mažiausios vilties. Laikui bėgant aš skaičiau, domėjausi įprastu sa-mp pasaulio gyvenimu, kūrybiniu procesu ir po kurio laiko aš išvydau tai ko niekada nesu matęs, tai kas nuo pat pradžių mano akiratį išplėtė visu šimtu procentų ir dar daugiau, tai kas skatino mane ir toliau ieškoti savęs, radau viską ko visada norėjau iš lietuviškųjų sa-mp projektų !
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.