Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.12 visose vietose
-
PizzaBoy night work | GreenSide.lt
Rokas ir 7 kiti sureagavo į Minde_Johnson už temą
Sveiki! Taigi besėdėdamas naktį prie kompiuterio ir neturėdamas ką veikti, sugalvojau susukti video apie picerininkų naktinį darbą . Iš tiesų jis nėra labai ilgas, o ir iškarpų, įdomių ir plačiai apibūdinančių patį darbą kol kas nėra. Ateičiai turiu nemažai planų ką galėčiau sukurti būtent greenside.lt serveryje savo asmeninėms žinioms gilinti, tačiau kol kas dalinuosi tuo ką turiu.8 taškai -
Mes tai padarėm!!!! http://prntscr.com/fum78o
Derek_Escobar ir 4 kiti sureagavo į Get_Paid už būsenos atnaujinimą
Mes tai padarėm!!!! http://prntscr.com/fum78o5 taškai -
[1.8.1] Gaisrininkų pasiūlymas
Rekt_Supreme ir kitas sureagavo į Edgaras Mix už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pats pasiūlymas yra susijęs su gaisrininkų tr.priemonę, kadangi šiuo metu jie yra " canceriai " serverio, kurie nuolatos daužo be priežasties kitus žaidėjus. Siūlau padaryti, jog jei gaisrininkas atsitrenku dideliu greičiu į kitą žaidėja, jį tiesiog išspirtu iš mašinos, kaip pavyzdžiui jeigu nėra gaisrinei vandens ir bandai purkšti tave serveris iškart išspiria iš tr.priemonės. Tai čia būtų irgi kažkas tokio. Arba, jei atsitrenkia nuo 70-140 greičiu mašina dingsta ir reikėtų2 taškai -
[1.8.1] Trumpinam xp į gaujas
Endrew_Stiller ir kitas sureagavo į Stephen_Lawson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Stephen_Lawson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Trumpai aiškiai, mažinam xp kad galėtume eit į gaujas padarom kokį 10k xp ir fsvio spakainiai kariausim daugiau žmonių bus ir karų bus įdomiau. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau karų, daugiau veiksmo. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):2 taškai -
Leidinys "Varpas" Nr. 2
Matas_Ltu ir kitas sureagavo į Vincas_Kudirka už temą
LAIKRAŠTIS "Varpas" Autoriaus žodis: Dėkoju visiems už palaikymą, darbus tęsiu toliau. Šiandiena nutiko tiek daug įvykių, kad tiesiog nesusilaikiau neišleidęs antrojo "Varpas" numerio. Nusprendžiau, kad "šviežias" naujienas bus maloniausia skaityti. Serveryje pardavinėjamos ne vien tik mašinos, ginklai, dėžės, bet ir... EL TORO Legenda. Šiandiena vienas žmogus užsiminė apie seniau gyvavusią grupuotę "El Toro", tad prisiminkime ją. Vienas iš pirmųjų iniciatorių buvo Zdarova_Marius, visuomenėje pasireiškęs kaip psichopatas žudantis visus iš eilės. Kaska2 taškai -
Padekit su samp
Egidijus_Frost sureagavo į Nico'Rosberg už temą
Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nico_Rosberg 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kad padetumet issprest problema su directx 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Neveikia samp , rodo kad turi būti directx 9 versija arba aukštesnė. Kadangi naudoju win10x tai nera pritaikyta directx 9 versijai. Turiu Directx 12 , nesuprantu kodel neveikia. https://prnt.sc/fux78v1 taškas -
[1.8.1] Ūkininkų grūdų iškrovimo punktas
Mantys_Samperiss sureagavo į San_Xenon už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: San_Xenon • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Paprasčiausiai reikėtų padaryti patogesnį privažiavimą tiek ūkininkų kombainam, tiek furgonam, kadangi ten yra pakankamai sunku užvažiuoti su kombainu arba furgonu, ypač kai tai nori padaryti keli žmonės. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ūkininkams būtų lengviau dirbti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Emigruoju Alytus_Dodger
Stefan_Carter sureagavo į Alytus_Dodger už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Alytus_Dodger Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-11. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1-2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai parekomendavo pazaisti. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Norejau isbandyti pazaist kitam samp serveryje. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivygdziau visas apmokymu misijas, ir jos buvo lengvos. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai1 taškas -
Minde_Johnson sureagavo į Nike_Silvеr už temą
Tikrai puikus darbas, sekmės tobulėjant Minde1 taškas -
Gal desine ranka pasiimt gaujoj? Su savo pro cbugu "" Rimtu Kentu "" gauja prikelciau
Ema_And sureagavo į Edgaras Mix už būsenos atnaujinimą
Gal desine ranka pasiimt gaujoj? Su savo pro cbugu "" Rimtu Kentu "" gauja prikelciau. Capeliai visokie bijos1 taškas -
Goffredo_Luciano sureagavo į Minde_Johnson už temą
Labai ačiū visiems už nuomones! Taip, kai kurie iš jūsų teisūs - turiu kur tobulėti, bet niekas nesakė jog kažkas gyvenime gimsta visiškai tobulas ir idealiai mokantis kiekvieną pasirinktą dalyką. Per savo tuos ilgus metus kuomet žaidžiu vieną ar kitą žaidimą, esu išbandęs daugybę sričių, o ir visur stengiausi įdėti visą save, kas kartą tobulėti, tad niekada nesakau, kad nuleisiu rankas, tačiau atsižvelgiant į užimtumo ir realaus gyvenimo judėjimo santykį - aš esu pasirengęs dar ir toliau eksperimentuoti, dirbti kad tobulėčiau . Manau visi supranta tiek ir aš suvokiu, kad tai tik žaidimas, be1 taškas -
Vycka_Flex [Egidijus_Emirates] laikinai užblokavo Eimis_Hope [933]
Don_Patrono sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eimis_Hope • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/JGL2b1 taškas -
Juan_Arroyo sureagavo į Haku_Rinha už temą
Netikėtas žmogutis pamatytas, netikėjau vėl tave pamatyti, gražiai sukurta, sėkmės tobulėjant !1 taškas -
Ema_And sureagavo į Maikl_Tomson už temą
Aš už Sakai patraukt į šona ? gal pats į kelkrašti pasuk ? O ne nunešinėk kitus. Gal dėl pinigu kiek ir per žiauriai, bet galėtu dėtis starai.1 taškas -
Paulius_Micro sureagavo į Jimmy_West už temą
Čia tau ne realybė, namas nesudegs, kad ir kiek laiko tu jo neužgesinsi.1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į Richard`Orion už temą
Tikrai šaunūs darbeliai, o ypač nustebino gif. formato parašai. Dėkui, būtinai keletą pasivogsiu!1 taškas -
Emigruoju Stefan_Carter
Hugo_Weed sureagavo į Stefan_Carter už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Stefan_Carter Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-12 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :Norėjau pabandyti kažką naujo nauja aplinka Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Esu įvykdęs apmokymus nėra sunkus Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nepradėjau dirbt1 taškas -
1 taškas
-
Passatas_Karamelinis sureagavo į Tankistas Benas už temą
Labai gražu. Sėkmės toliau tobulėjant1 taškas -
Peikiu Get_Paid
Kadetas_Kappa sureagavo į Get_Paid už temą
VIP taisyklių nepažeidžiau, dėl žudynių reikia kreiptis į PD, o ne forume verkt. Sėkmės.1 taškas -
1 taškas
-
Earth_Ceejey Užblokavo Kazys_Grinius [4]
Enjoy_Kenas sureagavo į Cause už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kazys_Grinius • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: [Serverio klaidų naudojimas] kaip bega nuo teisesaugos su ESC • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Stebekit 21sek ir 1,261 taškas -
1 taškas
-
CSGO AWP ACE ?!?
Absoliute_Death sureagavo į Lukas_Zviestrs už temą
Mano nuomone tai to edito yra tikrai per daug. Viskas mirga marga1 taškas -
Sveiki sekėjai, su jumis aš ir mano kolega @Evaldas_Trike , šiandien gaudom bėglius s
Evaldas_Trike sureagavo į Altiriks_Men už būsenos atnaujinimą
Sveiki sekėjai, su jumis aš ir mano kolega @Evaldas_Trike , šiandien gaudom bėglius su naujuoju ,dvejais ratais varomu SULTAN Sekit mane for more1 taškas -
Pasiūlymas gaujoms (0.1.8.1)
Nedaz Nedaz sureagavo į 21 Hooni už temą
Jeigu gražintu seną sistemą butu motyvaciją kadangi Nortenos bei Surenos lyderis buvo kaip postas panašiai kaip direktorius tik gaujų srityje , ten buvo visalaikinis veiksmas tai prieš teisėsauga tai prieš gaujas , niekada nebūdavo veiksmo trukumu , o dabar reikia gaut oficialuma kad galimą kovot prieš teisėsauga , gaujų bazių kiek girdėjau kiek ten 9 ? išvis gaujų tik trys , zonose per stogus užsilipk ir beveik nenušausi , kai buvo vienas sandelis buvo daug geriau kadangi niekur tu nebūtum aukštai užsilipęs ir visi šaudytusi apačioje , bėgimas nuo mentų ir t.t . UŽ1 taškas -
Laikraštis "Varpas" Nr. 1
Barking Cow sureagavo į Vincas_Kudirka už temą
LAIKRAŠTIS "Varpas" Autoriaus žodis: po senosios laikraščio versijos "Varpas"(leista nuo 1889-1905m.), nusprendžiau atsinaujinti ir įsilieti į modernius laikus. Kadangi Nepriklausoma Lietuva pasiekta, laikraščio turinys keisis. Rašysiu apie šių laikų aktualijas, pasiremdamas tikrais faktais. Tai bus nepriklausomas leidinys, kurio turiniui neturės įtakos jokios politinės srovės. Vienus savo žiniomis pradžiuginsime, o kitus nuliūdinsime. O dabar mielieji, skaitykite žemiau. Darbo Birža: "jau senai kas bedirbo naftos platformoje" Žurnalistas Vincas_Kudirka nusprendė apsilank1 taškas -
Atranka į globalius forumo moderatorius,
David_Winship sureagavo į Rokas už temą
Atrankos į globalius forumo moderatorius rezultatai, Pasirinkimų buvo nemažai, todėl nemažai laiko skyrėme kandidatų stebėjimui. Rinkomės tik tuos, kurie yra aktyvus projekte ir vis dar jaučia malonumą žaisdami pas mus, nors pareigos ir nėra susijusios su serveriu. Tikimės, jog šie pasirinkimai mūsų nenuvils ir ateityje šie žaidėjai bus pavyzdys kitiems, kurie norės patekti į projekto komandą. Naujieji komandos nariai ir globalūs forumo moderatoriai: Jeremy_Redwood ir Arnas_Haiva Su didžiuliu dėkingumu visiems dalyviams, Greenside administracija.1 taškas -
Kaip taisyklingai užpildyti į direktorių.
Anthony_Stark sureagavo į Terry_Snow už temą
Tikriausiai būsiu liaudies priešas, bet... Kaip tik bent man man atrodo, kad pirmas pildymo variantas (Sveiki, aš esu Mikolas..) yra geresnis, kadangi mano supratimu CV anketos esmė yra Andriui suvokti su kokiu asmeniu jis turi reikalą ir kaip sugeba save perteikti anketoje, tad kaip tik prisistatymas ir gražus perėjimas prie charakterio savybių yra geriau, nei vos pasisveikinus, net neprisistačius, pulti vardinti savo tas savybes, kurios ir tai gali būti nutolusios nuo realybės. " Nesugebu tiesiog tylėt, daug čiaušku galbūt tai kam kam pasirodys minusas, kai kam pliusas bet m1 taškas -
@Skrajojantis_Olandas kaip suprasti?
Kajuto Tasuke sureagavo į `Ryanas už būsenos atnaujinimą
@Skrajojantis_Olandas kaip suprasti?1 taškas -
labas rytas @Kevin_Connor
Kajuto Tasuke sureagavo į `Ryanas už būsenos atnaujinimą
labas rytas @Kevin_Connor1 taškas -
1 taškas
-
Naujasis greenside.lt webdizainas // Daumantas
Juan_Hurerra sureagavo į Lukas Front už temą
kai piso per akis balta spalva... sulietuvinkit xd1 taškas -
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
JEIGU DYDIS EPR DIDELIS EINAM ČIA 2017.01.18 avatarai. #legendos #gangstashit #mafia #money1 taškas -
Giedrius_Hells sureagavo į Forever_Young už temą
gif signatures (cars) 1 taškas -
King_Criminal sureagavo į Forever_Young už temą
PARAŠAI 01.13 00:29 Palepinkim audi ir bmw fanus.1 taškas -
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 150X150 (NATURE)1 taškas -
Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)1 taškas -
Tommy_Gallardo sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.051 taškas -
AVATARAI 2017/01/04 (150X250) (Jeigu neleidžia forumas užšidėti, parašykite į pm sumažinsiu) FORUMAS BLOKUOJA AVATARUS, NEĮSIVAIZDUOJU DĖL KOKIOS PRIEŽASTIES TODĖL ĮKĖLIAU ČIA - http://imgur.com/BnErdoD / http://i.imgur.com/UUQ1hhr.png / http://i.imgur.com/BuUzNFM.png1 taškas