Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.04.15 visose vietose

1. Nico_Moretti

9 taškai
  2. Aš neturiu ką į šį papeikimą atsakyti. Įrodymai viską kalba už mane
    6 taškai
  3. @Rokas @Marko_Escobar Pamažinkit VM transporto kiekį aikštelėje sumažės fps lagai tame miestelyje. Vistiek vienu metu neisilaiko 10 žmonių teises
    3 taškai
  4. Nusipirkau automobilį Infernus. Esu labai patenkintas savo naujaja mašina, aptarnavo labai greitai ir maloniai tas man labai patiko. Kaina perdaug nesikandžiojo. Ačiū tau labai @Michael_Pacano.Rekomanduoju visiems pirkti kol turit progą.
    2 taškai
  5. Karo prieš neaktyvius NT savininkus rezultatai! Praeitame pranešime minėjome, jog siekiame suteikti pilnavertišką žaidimą aktyviems žaidėjams. Todėl kovo 29-tą dieną patikrinome visų verslų ar namų savininkų aktyvumą per mėnesį, ir perėmėme 600 minučių per mėnesį nepražaidusių žaidėjų nekilnojamąjį turtą, kuris pasirodys aukcionuose. Rezultatai rodo, kad praktiškai visi neaktyvūs projekto žaidėjai iš kurių atimtas namas ar verslas per mėnesį pražaidė nuo 1 min iki 250 min intervale kuomet visi kiti aktyvūs pražaidė kur kas daugiau nei mūsų limitas, o ir vaizdas versluose tai įr
    2 taškai
  6. RUSSIAN modifikacijos. Nuotraukų talpyklas naudokite imgur.com, arba part.lt Visos prašomos modifikacijos bus įdedamos į asmeninę žinutę, o gautą modifikaciją ir esant juo patenkinti, palikti redaguotą pranešimą apie rekomendaciją. Modifikacijų ieškojimo darbo laikas, nuo 10 valandos ryto iki 4 nakties. Savaitgaliais nuo 2 valandos dienos iki 4 nakties. Už atsiskaitytas modifikacijas, susimokėti nuo 1 valandos iki 48 valandų laiko bėgyje. Už neatsiskaitytas modifikacijas, busite įrašomas į parduotuvių juodajį sąraša (kaip nepageidaujamas asmuo). Už modifikacijos laiko naudojim
    1 taškas
  7. Verslo 400m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Marko_Escobar) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (balandžio 8d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Energija Lygis: 4 Pradinė verslo kaina: 8.000.000 €. Verslo ID: 17 Tema užrakinama: 2018.04.15 20:00 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jū
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Earth_Ceejey 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ryan_Morison 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /padmins naudojimas 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/RQYpz 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/RQYpz
    1 taškas
  9. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dany_Malboro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justux_Love• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Tai buvo senokai , tikrai neturiu.• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/XrH4j
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Terrance_Velaquez.• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nuo_Nulio.• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Bandymas papirkti administratoriu, teigia jog turi ss kaip naujoka nusoviau, ikels jeigu nesumokesiu. (krc bandymas papirkt naudodamas santaza. :D)• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/fVU5J
    1 taškas
  12. Forever_Young

Labas rytas

Labas rytas
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Setth_Collins• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hard_Effect• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  14. ©Tomas

@Vycka_Flex

@Vycka_Flex
    1 taškas
  15. Labai ačiū Mariau už suteiktą šansą, esu labiau motyvuotas parodyti iš kokio molio esu drėbtas. Ačiū visiems
    1 taškas
  16. John_Cerry paliko atsiliepimą: Nusipirkau transporto priemonę "Landstalker" aptarnaujantis asmuo buvo labai malonus, bei pasišnekėjom ir automobilį pardavė šiek tiek pigiau. O pats automobilis pranoko visus lūkeščius, jis kaip tik toks kokio ieškojau. Tariu didelį AČIŪ Ernestui!
    1 taškas
  17. ©Tomas

@Rokas @Marko_Escobar

@Rokas @Marko_Escobar
    1 taškas
  18. Užblokavimo apeliacija netvarkinga
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.