Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.01.14 visose vietose
-
La Puerta Family - Cringe
Maksas Ameno. ir 4 kiti sureagavo į David_Winship už temą
Labai cringe video, bet nesvarbu. P.S. Dar kartą kartoju, kad gaujos nariai yra pavaldūs tik man.5 taškai -
NEMOKAMA MODIFIKACIJŲ KRAUTUVĖLĖ
Lynn_Stafford ir 2 kiti sureagavo į Zmogus_Esu už temą
Modifikacijų krautuvėlė - Tai vieta kur galėsite nemokai ir laisvai užsisakinėti savo norimas modifikacijas Taisyklės ir informacija Modifikacijas ieškome ir pristatome nemokamai Paskelbti pilnai užpildžius anketą, kitaip modifikacijos nebus ieškomos. Jūsų vaizdo medžiagose negali matytis kito projekto reklama Draudžiama ieškoti nelegalių programų žaidimo palengvinimui Laikytis bendrų forumo taisyklių Modifikacijas pristatome per 48 valandas Neskubinti krautuvėlės darbuotojų ieškoti modifikacijas Pažeidus šias taisykles modifikacijos neb3 taškai -
Marlboro_Armani Užtildė Master_Pice
Its_Vendeto ir kitas sureagavo į Marlboro_Armani už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Marlboro_Armani 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Master_Pice 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/z5v8hWw 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/tGzDpk52 taškai -
laikinam, @Steve Stanley pritari?
Setth_Collins ir kitas sureagavo į Dainius_Callidi už būsenos atnaujinimą
laikinam, @Steve Stanley pritari?2 taškai -
Prisistatau Mafijos_Dyleris
Sveikas Mafredukas Malonu susipažinti ir linkiu sėkmės serveryje2 taškai -
Parduodami išskirtiniai skinai
Už 293 id skiną siūlau 60 tūkstančius2 taškai -
Prašau užblokuoti Balck_Man
David_Winship sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas sėkmingai užblokuotas. Turite pretenzijų kreipkitės į skype greensidelt.pagalba arba privačia žinute forume @Rokas1 taškas -
ka gs, matau eris mediku drk
Kevin_Stevenson sureagavo į Vycka_Rycka už būsenos atnaujinimą
ka gs, matau eris mediku drk1 taškas -
Galerija pildosi, bendraminčių daugėja, kviečiu smagiai praleisti vakarus motociklų e
Edvis Gaming sureagavo į Michael_Pacano už būsenos atnaujinimą
Galerija pildosi, bendraminčių daugėja, kviečiu smagiai praleisti vakarus motociklų entuziastus! -1 taškas -
NEMOKAMA MODIFIKACIJŲ KRAUTUVĖLĖ
Its_Vendeto sureagavo į Marlboro_Armani už temą
Vardas_Pavardė: Marlboro_Armani Jūsų ieškoma modifikacija: Gun Modas Modifikacijos vaizdinė medžiaga: Nereikia svarbu ,kad realistiškai atrodytu (Auto-Instal) Ar reikės pagalbos įsirašyti modifikaciją?: Nemanau1 taškas -
Dovydas_Weed užtildė Roki_Reider
Dovydas_Weed sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užtildymo apeliacija patvirtinta.1 taškas -
Lukas_Amg užblokavo Pablo_Greenas
Dovydas_Weed sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta.1 taškas -
Unban Tomas_Bielka
Tomas_Bielka sureagavo į Mafijos Senelis už temą
PRAŠYMAS ATBLOKUOTI – PATVIRTINTAS! Administratorius, kuris Jus nubaudė, nepateikė tvarkingos užblokavimo apeliacijos, todėl buvote sėkmingai atblokuotas. Tema rakinama.1 taškas -
Neapsisprendziu kam pasipirsti. Dua Lipai ar Shakirai, gal galite padeti?
Pofka_Srd sureagavo į Edvis_Srekas už būsenos atnaujinimą
Neapsisprendziu kam pasipirsti. Dua Lipai ar Shakirai, gal galite padeti?1 taškas -
La Puerta Family - Cringe
Kevin_Costner sureagavo į Setth_Collins už temą
Baisulinis video 2x7 kai ėjom, o dar kai LV zoną ėmėm su šita Angeliukų daina po greitosios šviesom + rep1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Jackie_Sweet
Onyx_Smoker sureagavo į js už temą
Anketos šablonas(anketos stiliumi): Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jackie_Sweet. Jūsų tikrasis vardas: Danas. Jūsų amžius: 15 metų. Iš kokio miesto esate?: Panevėžys Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu kovingas, aktyvus, tvirtas, draugiškas, vadovaujantis. Laisvalaikio hobis(-iai): Vienas iš pagrindinių mano hobių yra futbolas. Futbolą lankau 8 - erius metus, stengiuosi kuo labiau tobulėti kaip žaidėjas, kaip asmenybė. Ką esu pasiekęs futbole, man neleidžia sustoti tai daryti. Galiu drąsiai teigti, kad futbolas yra su manim kaip ir nuo gimimo, kadangi vaikystėje d1 taškas -
[0.1.8.7] VIP atnaujinimas
Algu_Tis sureagavo į Street_Nmz. už temą
Sutikčiau su šia idėja, kadangi VIP narystė yra šiek tiek nuskriausta, dėl tokių dalyku, o tai yra reikalinga,taipogi VIP narystei būtų kaip privalumas, tik vienas minusas - padaryti jog ne kas 30 minučių, o kas 15-20minučių.1 taškas -
[0.1.8.7] VIP atnaujinimas
Mayor_Heinman sureagavo į Algu_Tis už temą
Tikrai už, nes be admino tikrai sunku parsigaut į darbovietę jeigu nėra taksistų, kurie peiimtų iškvietimą.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
PARDUODU SKINUS IR AKSESUARA!
Titas_Titurnikas sureagavo į Nedaz Nedaz už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedaz_Nedaz2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas): Skinai - "Karate Teacher 203 ID mažiau retas" "Normal ped 98 ID mažiau retas " Aksesuaras - "WatchType2 labai retas"3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): Skinų nuotraukos - "Karate Teacher: "Normal ped: Aksesuaro nuotrauka - "WatchType2: 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Kainos galite siūlyti ir galime derėti.5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Susisiekite forume arba žaidime (/0 taškai -
0 taškai