Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.04.12 visose vietose
-
Su Šv. Velykomis! 2020
Xoquon_Torsin ir 23 kiti sureagavo į Rokas už temą
Su Šv. Velykomis! 2020 Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį /velykos GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis ir linki būti sveikiems. Ta proga serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui! Užduotis yra suskirstyta į septynias dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą visus rastus margučius žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tik24 taškai -
"GreenNight" naujienų portalo Nr.4
Tina ir 14 kiti sureagavo į Griffin_Lorenzas už temą
Įžanga Sveiki, GreenSide bendruomene. Po trumpos pertraukos, norime su kolega @Jim_Miller paskelbti ketvirtąjį velykinį naujienų portalo numerį. Įspūdžiai po trečiojo numerio yra gan geri, truputį mažiau sulaukėme jūsų sureagavimų bei komentarų, tačiau tai mus nestabdo, o motyvuoja kurti dar geresnius numerius. Nusprendėme padaryti mažą pertrauką, jog atsirastų daugiau idėjų, minčių bei galėtumėme sukurti kokybiškesnį turinį. Šis numeris būtų pasirodęs dar vėliau, tačiau susiklostė taip, jog šiandien yra Velykos, tad norėjome nustebinti savo skaitytojus. Taigi sveikiname visus su Šv. Vely15 taškai -
Noriu įspėti visus serverio žaidėjus dar kartą! Bet koks sukčiavimas šventinės užduot
Lynn_Stafford ir 12 kiti sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą
Noriu įspėti visus serverio žaidėjus dar kartą! Bet koks sukčiavimas šventinės užduoties metu bus prilygintas kaip serverio klaidų išnaudojimui ir už tai žaidėjas bus baudžiamas RCON užblokavimu ir visų registruotų vartotojų konfiskavimu. Galite slėptis ir meluoti, bet nuo bausmių nepabėgsit ir gautų pinigų nepaslėpsit.13 taškai -
@Flavio_Bavaro konkreciai pavarej
Izzy_Legit ir 5 kiti sureagavo į Kenshin_Yona už būsenos atnaujinimą
@Flavio_Bavaro konkreciai pavarej6 taškai -
Su Šv. Velykom ! 🐰
Adam_Frank ir 3 kiti sureagavo į Lelia Dipsis už būsenos atnaujinimą
Su Šv. Velykom !🐰4 taškai -
swkn visus su velyku pirmaja diena, siulau sia nuostabia akimirka praleisti laiko pri
Modestas_Fuzkin ir 2 kiti sureagavo į Lietuviskas_Zmogus už būsenos atnaujinimą
swkn visus su velyku pirmaja diena, siulau sia nuostabia akimirka praleisti laiko prie seimos, pabendrauti, dauzyti draugiskai kiausinius, o ne sampe keusus rinkti!3 taškai -
gereuse fortnait zaidejaj in eu @Izzy_Legit
Izzy_Legit ir kitas sureagavo į Kenshin_Yona už būsenos atnaujinimą
gereuse fortnait zaidejaj in eu @Izzy_Legit2 taškai -
Unban Deivis_Lithuanian
Bright_Wall ir kitas sureagavo į Deivis_Lithuanian už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Deivis_Lithuanian • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo:Ignas_Eox • Už ką buvote užblokuotas?:Buvo viskas tep, buvau "hateshoot" evente ar kaip ten jis vadinasi, žmogus rinkosi į ką šauti ir šovė į žmogų prie pat manęs aš iš instinkto atsitūpiau nes labai mėgstu csgo xd (net galit girdėt kad video csgo žiūrėjau ant kito monitoriaus xdd) ir tada Amanda_Candy - renginio vedėja labai supyko nelabai suprantu dėl ko ir į mane šovė, kadangi man nepatinka kai į mane šaudo visiškai be reikalo nes esu toks žmogus kuris mėgsta išsiaiškint tiesą ir ne2 taškai -
"GreenNight" naujienų portalo Nr.4
Weed_Gang sureagavo į Cloud_Mane už temą
Smagu kad atsiranda tokių motyvuotų žmonių atlikti naujienų portalą.Sekmytės1 taškas -
Tiesiog nuostabu buvo malonu klausytis ir skaityti. Linkiu toliau gerai bendradarbiauti!1 taškas
-
Matthew_Mercedes užtildė Buzzi_Davinci
Mersedez sureagavo į Dimitri_Loyal už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Matthew_Mercedes Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Buzzi_Davinci Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/fhiFObP Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/OX3rCK31 taškas -
Ignas_Eox užblokavo Hitlerio_Anukas, Deivis_Lithuanian
Amanda_Candy sureagavo į Ignas_Eox už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hitlerio_Anukas, Deivis_Lithuanian. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trukdymas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/0dd0ra https://streamable.com/seivbx1 taškas -
Neužilgo bus paskelbtas ketvirtasis numeris!
Lelia Dipsis sureagavo į Jim_Miller už būsenos atnaujinimą
Neužilgo bus paskelbtas ketvirtasis numeris!1 taškas -
@Greg_Solberg seni matei bajeri ?
Greg_Solberg sureagavo į Setth_Collins už būsenos atnaujinimą
@Greg_Solberg seni matei bajeri ?1 taškas -
Deimante, duok snapchata, ka zinau
Dainius_Callidi sureagavo į Edvis_Srekas už būsenos atnaujinimą
Deimante, duok snapchata, ka zinau1 taškas -
Tr. priemonės SULTAN aukcionas,
Malacy_Edwa sureagavo į Mantas už temą
Atlikti statymai Jeremy_Redwood 11 111 111€ Nathan_Novelli 11 111 111€ Aukciono nugalėtojas Jeremy_Redwood!1 taškas -
Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...
Danny_Bullet sureagavo į Mantas už temą
Kadangi buvau čia paminėtas, tai kaip ir turiu atsakyti ir aš. Didelę dalį šios sistemos gaujų prižiūrėtojas buvau aš, visos kalbos apie "Brawl" "GangWar" yra tiesiog juokingos, patys žaidėt ir viską matėt. Surengti elementariausius savaitinius "eventus" gaujoms buvo tiesiog neįmanoma, nes gaujos tiesiog neišsilaikydavo savaitės arba tiesiog jų nebūdavo. Kita medalio pusė apie "gangwarus" didžiausias lyderių noras būdavo eiti gangwarą iš gaujos uždarymo, ir tada kylą klausimas kam toks gangwaras naudingas? o gi visiškai niekam, tuomet ir vėl GP kalti, kad gaujų nėra ir t.t. Pati gaujų sistema1 taškas -
1 taškas
-
Dar vienas RCLN konvojus, 2020.03.29
Klay_Linkoln sureagavo į Denis_Xander už būsenos atnaujinimą
Dar vienas RCLN konvojus, 2020.03.291 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Parduodamas retas BF Injection!
And_Miami sureagavo į Kent_Mendez už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kent_Mendez Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Retas BF Injection. Mažai kelių matęs transportas, todėl rida nesiekia net 500km. Galimybė turėti net 2 spalvas ant šio transporto. Šiuo metu su MEGA ratais ir ne retomis spalvomis. Norima kaina už transportą: Orentacinė kaina 4,5 milijono. Esu linkęs į protingas derybas. Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/6aje1GS TRANSPORTAS PARDUOTAS, RAKINAME TEMĄ @Amanda_Candy @Gruzinas_Tortilla1 taškas -
[04.21] Demarcus Norwood avatarų galerija.
Jonas_Burkys sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
[#4] cities tematika by @Nedaz Nedaz1 taškas -
[#3] aesthetic tematika by @Lietuviskas_Zmogus1 taškas -
[#2] siberian huskies tematika by @Ignas_Eox1 taškas -
Pristatau Edgaras_Mix [atnaujinta]
Lionel_Revazz sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Su paikute, lol . Malonu susipažint, ftb įgaliotini1 taškas -
Unban Deivis_Lithuanian
Zakuske_Glorijai sureagavo į Ignas_Eox už temą
Neatblokuotas. Tema rakinama.0 taškai -
samp servų savininkai jaučiu ir išplatino tą virusą, vau kaip online'as pakilo.
Lemon_Madeit sureagavo į Micro_Cloth už būsenos atnaujinimą
samp servų savininkai jaučiu ir išplatino tą virusą, vau kaip online'as pakilo.0 taškai