Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emilisvn_Samp

Pagalbininkas

  • 623

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 39

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimai parašė Emilisvn_Samp

  1. NAUJIENOS DĖL GĖDOS STULPO!
    Dėl pastaruoju metu sulauktų intensyvių prašymų tiek iš pačių stulpe įrašytų, tiek iš kitų žaidėjų iš stulpo išsirašyti anksčiau laiko skelbiu apie galimybę įgyti amnestiją
    KAIP TAI VYKS?
    Visų pirma žaidėjas norintis amnestijos turi būti aktyvus serverio veikloje, palaikyti neutralią arba teigiamą reputaciją. Sekantis žingsnis - susitarti su vienu iš firmų vadovų ir susidaryti sutartį(sudarant ją dalyvauja žaidėjas, firmos vadovas ir DP). Jei stulpe esantis darbuotojas firmoje išdirba mėnesį ir vadovas neturi jokių pretenzijų dėl jo darbo, žaidėjas yra išrašomas iš stulpo be mokesčio. Jei mėnesio pradirbti jam nepavyksta, arba vadovas yra nebepatenkintas darbuotoju, jis yra išmetamas ir prabūtas laikas firmoje pridedamas prie stulpo termino.
    Šie pakeitimai aktualiausi yra dviems žmonėms, turintiems gėdos stulpo terminą, kurio apeiti nėra įmanoma, todėl jei labai norite įsitraukti į firmų veiklą, teks paplušėti, kad įrodytumėte, jog pasikeitėte. 😼

  2. 🚔 POLICIJOS DEPARTAMENTO VADOVO RINKIMAI PRATĘSIAMI
    Rinkimai pratęsiami iki kol bus surastas tinkamas pareigoms kandidatas. Jei esi pasiruošęs, tačiau dvejoji, paskubėk ir nepraleisk savo šanso!

     

  3. 🎄 NUOSTATŲ PASIKEITIMAI
    Event'o metu serverio žaidėjai nebus baudžiami važinėjant žole ar kita draudžiama važinėti teritorija, siekiant ieškoti dovanėlių. Taip pat, žaidėjai turi galimybę iš viso su savimi turėti ne daugiau nei 10vnt. bet kokio ginklo kulkų dovanėlės danguje balionų šaudymui. Už visus kitus atvejus žaidėjai bus baudžiami pagal numatytus nuostatus.
    Platesnė informacija pasiekiama 
    šioje temoje.

    Sėkmės dovanėlių paieškose bei jaukių švenčių! 🎁

  4. Kadangi per šią kadenciją į penktąjį gėdos stulpo lygį žaidėją rašau pirmą kartą, norėčiau tarti trumpą žodį viešai.

    Dėl ne per seniausiai įvykusio konflikto taksistų valdžioje į stulpą su griežčiausia bausme yra įrašomas Ugnius_Dead. Kodėl? Nors iš esmės už savo paskyrą yra atsakinga pati vadovė, tačiau kai sutrikdomas pačios firmos vadovės bei dalies firmos veikla, o taip pat nuo to priklauso ir dalies kitų serverio žaidėjų patirtys, visą atsakomybę sukrauti firmos vadovei yra tiesiog netikslinga, todėl už viską atsako TIK tai iniciavęs ir pakenkti firmos vadovams bei pačiai firmai bandęs žaidėjas.

    Šis pranešimas prisegamas prie įrašo į gėdos stulpą.

  5. Trečiasis DPU sezonas prasideda!
    Firmoms pailsėjus nuo serverio veiklų, pats metas padirbėti atsinaujinusiame DPU sezone. Kas naujo? Atsirado nauja veikla - DP iššūkiai, juos sudaro įvairios papildomos užduotys, kurias gali vykdyti kiekvienas firmos darbuotojas bei taip ne tik pamatyti savo vardą prie įvykdytos užduoties, bet ir uždirbti firmai tokenų. Taip pat nuo šiol DP vietovės yra kategorizuojamos kiekvienai firmai atskirai, tai reiškia, kad vienas vietoves pasiekti galės vienos firmos atstovai, kitas vietoves - kitos firmos atstovai.

    Prisijunk prie firmų „Discord“ serverio!
    w3xnJqG.png

    Daugiau informacijos:

     

  6. 🎃 NUOSTATŲ PASIKEITIMAI
    Event'o metu serverio žaidėjai nebus baudžiami važinėjant žole, siekiant ieškoti moliūgų. Už visus kitus atvejus žaidėjai bus baudžiami pagal numatytus nuostatus.
    Pasikeitimai galioja iki 
    11-07 00:00.
    Platesnė informacija pasiekiama 
    šioje temoje.

    Sėkmės prakeiksmų išsklaidymuose! 
    👻

  7. Antrasis DPU sezonas prasideda!
    Praėjus kiek daugiau nei pusei mėnesio, firmoms vėl laikas kibti ne tik į mokslus, bet ir į darbus. Kas naujo? Visas prieš tai tik vadovams naudojamas „Discord“ serveris nuo šiol pasiekiamas visiems firmų darbuotojams. Firmų vadovai nuo šiol čia gali kurtis savo firmų darbuotojams skirtas erdves, taip pat naudotis DPU sistemomis. Linkiu sėkmės visiems darbuotojams bei firmų vadovams!

    Prisijungimas prie firmų „Discord“ serverio!
    Nuoroda

    Daugiau informacijos DP užduočių temoje!

  8. Seniai matytas DPU sugrįžta!
    Po gerokai daugiau nei metų pertraukos skelbiamos perdarytos direktorių prižiūrėtojo užduotys. Mažai žaidėjų? Sistema pritaikyta užduočių vykdymui prie bet kokio skaičiaus darbuotojų. Svarbiausia kokybė, ne kiekybė! Kas atsinaujino? Nuo dabar užduotys bus vykdomos lygiais, vieną užduotį sudaro dvi darbo statistikos sub-užduotys. Sukurta premijų sistema, kurios dėka firmos kas savaitę pagal pasirodymą DPU gaus atitinkamas premijas. Taip pat sukurta tokenų sistema, kurios pagalba firmos galės susimažinti užduočių kiekį bei pasididinti premijas. Tokenus galima gauti suradus DP vietoves arba laimėjus administratorių renginius.
    Daugiau informacijos DP užduočių temoje!

     

  9. Havajai ieško naujų veidukų firmai! 🥥

     
  10. Havajai laukia Jūsų! 🌴

  11.  

    1. Vincenzo_Ferrari

      Vincenzo_Ferrari

      Nu vėl ieškai kas mane pakeistų...Lyg ir nieko nebepridirbau jau..🤣

    2. Jacques_Vandam

      Jacques_Vandam

      galiu per sita acc savo kitu nicku acc pildyt nors esu nds?

    3. Vincenzo_Ferrari

      Vincenzo_Ferrari

      negali, dabar kai pasakei irasys visus ...

  12. bpOFLoh.png

    Ir taip trys virai atšventė drk milijoninį jubiliejų.
    Dq @Beniux_Subas ir @Minde Marshell už sveikinimus!

    1. Tds_Kregzde

      Tds_Kregzde

      sweikas gal i taxi galesiu ta proga ok?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.