Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jizzy_Black

Narys

  • 345

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Jizzy_Black

  1. Sveiki. Kuriuos domina atranka į taksistų firmą, prašau jūsų gražiai. Pažiūrėkite ką pildote, kokie yra reikalavimai, ir paaukokite bent 5 ar 10 minučių laiko paskaityti bent informaciją. Ačiū už jūsų laiką. Be to, tie kurie jau esate užpildę, duodu galimybę pasitaisyti ir pakoreguoti savo anketas, ištaisyti klaidas ir pakeisti atsakymus jeigu to jūsų akimis reikia.

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Teks priprast, 70% anketų būna kažkokios iš kosmoso, ne kartą teko ir pasijuokt ir pasukt galvą norint suprast ką kandidatas parašė xd

    2. (Peržiūrėti 2 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  2. turit gal kas a4 b7 2.0tdi mechaną kaulą parduot

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Galiu nupirkti Jūsų nereikalingą automobilį didžiausia rinkos kaina išvežimui i Ukrainą.

    2. (Peržiūrėti 3 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Tylos minute pagerbkime vėl tuščia tapusią taksi direktoriaus ložę, na, o dabar, nusišluostę ašaras taksiukai, mielai laukiame Jūsų anketų užtikrintoje ir stabilioje firmoje - mechanikuose! 🤠 Savo kandidatūrą galite pateikti paspaudę ant po tekstu pateiktos nuorodos ✌️

    https://greenside.lt/forumas/topic/98558-nuolatinė-atranka-į-„golden-tires“-mechanikų-komandą/page/2/?tab=comments#comment-478069

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Ne, jaukiame. Mūsų firma jauki. Išvis nesikabinėk, svarbu ne kiek klaidų padarei,  o koks žmogus esi.

       

    2. (Peržiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Sveikinu visus, su pinigų taškymo švente

     

    P.S Kalėdų senelis neegzistuoja.

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Užtat turime legendą Mafijos_Senelį!

  5. Mechanikai atsinaujino! Kviečiu apsilankyti perkurtame forume bei susipažinti su naujomis sistemomis 👌

    https://greenside.lt/forumas/forum/22-mechanikai/

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Buvau pamiršęs pavadinimą, tik žinojau, kad jie auksiniai, tai taip ir gavosi….

    2. (Peržiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Sveiki projekto savininkai. Turiu Jums trumpą pasiūlymą. Temos nenoriu kurti, tikiuosi užteks ir čia: gal grįžtam prie 0.1.8.7 serverio versijos? Nors ir visi verkė dėl atnaujinimo, bet kažkaip smagiau buvo nei dabar su 40 žaidėjų. Ką manot? 

  7.  

    Sveiki, išreikšiu savo, kaip žaidėjo, nuomonę. Pradėkime nuo to, kad grąžinkite gaujas, grąžinkite seną greensid'ą, vaikinai nebeturi už ką  valgyti duonos, nebeturi prieglaudos, stogo virš galvos, po kuriuo galėtume gyventi ir džiaugtis kiekviena diena serveryje. Jūs pagalvokite ką padarėte, beširdžiai.. Serveris miršta ir jūs tai matot, jūs nepritrauksite naujų žaidejų, nes dauguma žmonių nebežaidžia sa-mp ir praradote nemažą dalį žmonių, kurie žaisdavo kiaurą parą ir palaikė judesį serveryje. Aš suprantu, kad serverio vadovas nekenčia gaujų, bet čia žaidimas žmogau, o ne realybė. Būk tu paprastesnis ir grąžink tai, nes dauguma žmonių tik ir atėjo dėl gaujų sistemos, o seni laikai iš vis best.. Visi liūdėjo kaip tai pasikeitė, bet ir toliau pliekdavo. Nevertinome ką turėjome, o dabar turime stoteles ir dviračius už pusantro tūkstančio. Privilegijų atžvilgiu iš vis krentu nuo kėdės ant kiek jos bevertės, update'as vertės net neturi, gražu pasižiūreti  kaip pakeitė miestas ir darbai, bet visa kita yra tiesiog pasityčiojimas iš žaidejų, just pinigų  plovimas, tikrai dėl to yra liūdna matyti tokį greenside.. Tikriausiai nebematysime senojo, priežasties kodėl rašau nėra, nes žinau, kad dauguma jūsų yra totalūs  ''bahurai'' ir marozai, kurie tiesiog klounada, o ne žmonės ir tai yra sad.. Dėl to galit pilt tą hate'ą į komentarus, nes jūsų gyvenimas ir taip sunkus. Na, ir  kaip pasakytu baltalietuvis: ir iki kito karto !

    Linkėjimai draugams, su visais kuriais užaugau!

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Paprastai sakant, visiems neįtiksi, vieniems atnaujinimas patiko, kitiems patiko iš dalies, o tretiems - nepatiko visai. Kiekvienais metais atėjus pavasariui serveriuose žaidėjų skaičius ženkliai krenta, vargu, ar tai reiškia serverio žlugimą, tiesiog žmonės atranda prasmingesnės ir įdomesnės veiklos. Pritariu tau tik dėl to, jog be gaujų šiuo metu prarandame dalį žaidėjų, tačiau logiška, kad po tiek laukimo, po didelio serverio atsinaujinimo nesinorėjo palikti senos gaujų sistemos. Iš kitos pusės, mano spėjimu administracija nenorėjo dar ilgiau vilkinti laiko neįkeldami atnaujinimo dėl nebaigtos gaujų ar kitos sistemos, o galbūt tiesiog nenorėjo visko parodyti tuo pat metu, jog žaidėjai galėtų palaipsniui įprasti prie pasikeitimų ir naujovių. Dėl gaujų abejonių man nekyla, kada jos bus - tik laiko klausimas.

    2. (Peržiūrėti 7 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Man normaliai rodė viską, kai iš kontoros išėjau, arba dėl pingo nerodė Burrito ir palindau po juo, nepamenu

  8. Dar padarykit, kad jungiantis į serverį reikėtų sumokėt 5 eurus, kaip už paslaugą, kad galėčiau pažaisti :D šitam nuostabiame serveryje. Juokinga matyt kurią linkme eina šitas serveris sadge.(Rašau, kol dar yra žodžio laisvė 🤣)

    Happy Feel The Bern GIF by Bernie Sanders

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Geriau jau sumokėti tuos 5 eurus, nei žaisti su tokiais nemąstančiais žmogeliukais, kaip Tu.

      Kiekvienas SA:MP projektas turi perkamas privilegijas (nesvarbu tai vadinasi vip, administratoriaus ar premium nario statusas), kiekvieno serverio savininkai stengiasi, jog paslaugas įsigyti būtų verta, nes tai yra vienintelis serverio pelno šaltinis. Džiugu, kad Greenside komanda realius pinigus žaidimui leidžiantiems žmonėms suteikia atitinkamas privilegijas ir už paties serverio ribų, ties tuo nematau nieko blogo. Nepirkdamas net menkiausių paslaugų už kreditus gali pilnavertiškai žaisti serveryje, dirbti frakcijose, pirkti verslus, nekilnojamą turtą, transportą, taip pat ir forume gali daryti viską, ko gali prireikti, tad koks tikslas verkti?

      Aš pats nesu tas, kuris 100 procentų pritaria būsenų atnaujinimų pasiekiamumui tik Premium nariams, tačiau visiškai nesureikšminčiau ir nenuliūsčiau, jei ateityje būtų nuspręsta tai padaryti, galbūt atvirkščiai, tai būtų į naudą ir matytume mažiau kvailų komentarų ir išsireiškimų.

    2. (Peržiūrėti 7 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  9. Kaip tą nakties stilių forume nusistatyt ? Ar tokio gal išvis nėra?:D

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Pačioje forumo apačioje, dešinėje pusėje yra žodis „stilius“, paspausk ant jo ir pasirink norimą versiją.

  10. mano audi 100 c4 modo updeitas po 2 mėnesių :D

     

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Sakei, kad čia bulka, o modifikaciją susikūrei ceškės, aš esu pasimetęs.

    2. (Peržiūrėti 5 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  11. Laba diena,

    Kyla klausimas iš kur gauti naujokui didelį kiekį pinigų? Sakykim noriu verslauti, ir kokie visi įmanomi būdai serveryje, kurių pagalba galėčiau gauti daugiau pinigų (aplamai pinigų), nei tik vykdant pasiekimus.? Labai noriu išgirsti Jūsų protingą nuomonę, AČIŪ.

  12. kas girdėta apie atnaujinimus? Kada pasirodys?

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Ryt, poryt, šiom dienom.

  13. Kaip manot, ar policininkų galimybė įsiveržti į užrakintus verslus ir namus yra gera idėja?

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Another idea: Sekimo komanda veikia ne pagal žaidėjo ID, o įvedus tr.pr valstybinį numerį, bėglys persėda, o sekimas lieka kitos, jau paliktos transporto priemonės.

    2. (Peržiūrėti 9 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  14. Kaip manot, ar policininkų galimybė įsiveržti į užrakintus verslus ir namus yra gera idėja?

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Aktuali diskusija, ypač iš Pronio pusės, tad įsiterpsiu ir aš. Pritariu, kad nuo PD šiai dienai pabėgt neįmanoma, suprantu, jog norima, kad serveryje nedominuotų nusikalstama veikla, todėl pareigūnai turi visas galimybes tą sustabdyti, sekimo komandos, blokados, spygliai, galimybė šaudyti nuo stogų, viso to “dėka” pabėgimas nuo teisėsaugos yra neįmanomas. Suprantu, kad tai GRP serveris ir eilė žmonių pradės man aiškinti skirtumus tarp RP ir GRP stilių ir kodėl mano pasiūlymas (gal labiau pamąstymas, keisti nieko nesiūliau, tik įdomi kitų nuomonė), tačiau ar tikrai didžiajai daliai žaidėjų tai tinka ir patinka? Man, pareigūno vietoje daug įdomiau dalyvauti gaudynėse su minimaliais apribojimais, pvz: /sekti komandos apribojimas, ją naudoti tam pačiam žaidėjui būtų galima tik su pertraukomis, jeigu panaudojus /sekti per 30 minučių pareigūnui nepavyksta sugauti bėglio, antrą kartą sekimą pradėti jis gali tik po valandos, to dėka pareigūnai galėtų pradėti lavinti savo vairavimo įgūdžius, pradėtų dirbti komandiškai ir galvotų įvairias taktikas, kaip bėglį pagauti be galimybės kiekvieną jo žingsnį ir važiavimo kryptį matyti minimap’e. Dėl šaudymo, padaryti taip, jog šaudymas nuo tr.pr. stogo nei žaidėjui, nei jo transportui nedarytų žalos ir kaip alternatyvą suteikti pareigūnams galimybę naudoti drive-by, pareigūnai galėtų pradėti dirbti ekipažais, o ne po vieną, vienas jų - vairuotojas, kito tikslas - peršauti padangas ar kitaip sustabdyti pažeidėją.
       

      What do you think about that?

    2. (Peržiūrėti 9 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  15. Konkursas. Sugalvok linksmą šio vaizdelio istoriją, parašyk ją komentaruose ir laimėk 700 kreditų!

    bhuAycw.png

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Dabartinė situacija prie tualetinio popieriaus ir kruopų lentynų prekybos centruose sa:mp grafikomis.

    2. (Peržiūrėti 14 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  16. 2 sav rinks medikų drk nauja? wtf

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Kaip Lietuvių liaudies išmintis byloja - ilgai laukęs dar palauksi.

    2. (Peržiūrėti 4 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  17. Paspauskite nepatinka mygtuką.

     

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Žodį seksas pakeičiam į limuzinas - boom naujas hitas. Jam kūrybinės krizės nebus niekada

    2. (Peržiūrėti 5 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.