Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Emilijus_Escobar ir Kle_Bonas

Mige_Lis

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mige_Lis

Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Direktorius Emilijus_Escobar ir pavaduotojas Kle_Bonas.

Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Free starai bei nepagarbus direktoriaus elgesys. https://imgur.com/a/EyTpe2G čia matote kaip man dėjo starus už keiksmažodžius ir "afk" kai buvau išėjęs nuo kompiuterio. Norėčiau gauti įrodymus - vaizdinę medžiagą kodėl taip buvau nuteistas. Dabar apie kitą atvėjį su pavaduotoju, kai nutrenkė su PD tr. priemone ir surakino už nieką bei gavau 20star'ų už NON-RP, taipogi norėčiau pažiūrėti kur tai dariau ( https://imgur.com/a/mxsdy9n). Ir Galui noriu palikti šiuos screenshot'us pažiūrėti Direktorių prižiūrėtojui, kaip direktorius kultūringai bendrauja su žmonėmis. Lauksiu įrodymų. Geros dienos. https://imgur.com/a/oD2KAWc

Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Visi įrodymai yra viršuje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, ačiū už tavo papeikimą. Tai pirmasis variantas: Free starai, bet taip nėra starus gavai už Keiksmažodžius ir Tyčinis AFK.  ("afk" kai buvau išėjęs nuo kompiuterio) Tu buvai surakintas būnant ne AFK ir surakintas buvai nes įžeidei direktorių, tau buvo pasiūlyta susimokėti bauda, tu jos nemokėjai ir išėjai į AFK pagal bendrus teisėsaugos nuostatus praėjus 60sec kai surakintas žaidėjas yra AFK galime bausti už Tyčini AFK. Įrodymai kaip tu ilgiau nei 60sec AFK o kitus įrodymus kaip buvai surakintas ir už ką įkels gerbiamas direktorius:  https://youtu.be/NehnmAyDF-o

Antras variantas dėl gauto įtarimo NON-RP, nesuprantu ar tau dėmesio stoka ar tiesiog draugų ieškai!? Pats pro mane pravažiavai ir tiesiai į vadinama naujokų spawna, ten traktuojama kaip NON-RP. Įrodymai: https://youtu.be/dKadqGfm9n4

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Del Antrų įrodymų sutinku, buvo mano klaida, bet pirmi įrodymai nėra pilni, nes nėra parodyta kaip dėjo starus ir kaip prasidėjo visas surakinimas, prašau įkelti pilną video medžiagą. Taip pat noriu paprašyti direktoriaus pasiteisinimo dėl discord'o žinučių. Dėkoju.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ponas prašyčiau bereikalo nerašyti, pilnai paskaityk kas parašyta. Cituoju: Įrodymai kaip tu ilgiau nei 60sec AFK o kitus įrodymus kaip buvai surakintas ir už ką įkels gerbiamas direktorius:

Redaguota Kle_Bonas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, vakaras ačiū už tavo netikėta papeikima. Tai visų pirma tai nebuvo ''free starai''. Štai įrodymai kad įžeidei pravažiuojantis pro manę,  https://i.imgur.com/Su9jIHI.png tada tavę gaudžiau kol galiausiai surakinau ir leidau, savo naujam darbuotojui uždėti /ita. Beje pridursiu, ''Taip pat noriu paprašyti direktoriaus pasiteisinimo dėl discord'o žinučių. Dėkoju''. Nereikia bėgti nuo savo veiksmų apsimesti nekaltu, avinėliu. :) Štai: https://imgur.com/a/mZydGcd) Čia, video kaip buvai surakintas ir nubaustas. https://youtu.be/FzpgykMQGfs.    

Gero vakaro.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Važiavau su draugu pro šalį ir juokavom vienas su kitu, ne tau buvo skirtas šis įžeidimas. O dėl žinučių tai kelk viską, o ne tik mano žinutes. Dabar atrodo, kad tik aš blogai viską dariau šiuo atveju, kai tu mane keikei daugiau.(Mažiau editink foto:) )

Gero vakaro.

Redaguota Mige_Lis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ponas Kle_Bonas

Esu serveryje septynias dienas ir visų taisyklių neįgaliu išmokti per trumpą laiką. Galėjo bent įspėti, nes to nežinojau.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras. Pradėsiu nuo kaltinimų dėl pritaikytų įtarimų aptarimo. Apžiūrėjęs peikiamųjų(@Emilijus_Escobar ir @Kle_Bonas) pateiktus įrodymus neturiu prie ko prikibti, policininkai savo darbą atliko pagal šiuo metu veikiančias nuostatas ir jokių pažeidimų iš jų pusės nematau. Kiek plačiau norėčiau aptarti paviešintus pokalbius. Ignoruojant tai, kad viskas vyko privačiame pokalbyje, kaltos yra abi pusės. Peržvelgęs pilną pokalbį iš peikiamojo pusės matosi akivaizdžios provokacijos, dėl kurių firmos direktorius nesusilaikė. Nėra ką kalbėti apie pokalbyje vyravusius asmenumus, iš kurių atrodo, kad abu esate mažiau ar daugiau pažįstami. Bendravimas, kurį mačiau iš direktoriaus pusės nėra toleruotinas, todėl direktorius perspėjamas ateičiai dėl bendravimo su serverio žaidėjais bei savo firmos atstovavimo.

Peikiantysis(@Mige_Lis) gali susisiekti su manimi asmeniškai, jei nori papildyti savo pateiktus įrodymus ir/ar kaltinimus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.