Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas /ismest Komanda.

Jeremy_Nuevo

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy_Nuevo
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žaidėjas nužudės žmogų arba yra nusipirkės narkotines medžiagas galės išmesti Nark/Ginklus su tam skirta komanda, kad galėtu atsikratyti įrodymais kai yra ieškomas Policijos.  išmetus daiktą atsirastu nark/gun modelis ir laikmatis kada pradings. Išmesti "Daiktą" bus įmanoma tik miestelio ribose, arba pagrindiniuose miesteliuose, išmestus daiktus galės matyti tik Pareigūnai ir žaidėjas kuris išmetė.

( GINKLAS ) SITUACIJOS PAVYZDYS:   Žaidėjas nužudęs žmogų ir nukentėjusysis pasidarės įrodymus, kad jį nužudė su ginklu nusunčia policijos darbuotojui. Tada Žaidėjas turi proga atsikratyti įrodymais išmesdamas ginklą. Pareigūnas pagavęs Žaidėja patikrina ir mato, kad neturi to ginklo kurio buvo nužudytas nukentėjusysis. Tada pareigūnas gali nuvažiuoti į nusikaltimo vietą (arba kažkaip magišku būdu sistema pasakytu kur gali būti išmestas įrodymas, pvž Montgomery miestelis t.t)  ir surasti išmestus įrodymus per tam skirtą laiką, suradus tada gali dėti tam skirtus įtarimus.

( NARK ) Išmetus narkotines medžiagas nerodytu žaidėjo vardo, pareigūnas suradęs pats turės nuvažiuoti iki FBI arba PD pastato ir turės ištirti pirštu antspaudus. Suradus savininką galės jį nubausti.

 

4f57f5f4cd47a31c89c65159ac142814232.jpg

 

(žinau, kad /tvaldymas>>bagazine egzistuoja, bet įvairiomis situacijomis kai nuosavo transporto nėra /ismest komanda būtų naudinga).


3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastu kažkas naujo policijos darbui, ir paprasti žaidėjai galėtu lengviau išvengti kalėjimo minučių.

Ačiū, kad skaitėt mano rašliavą. Bus smagu skaityti jūsų nuomonęs.
 

Redaguota Jeremy_Nuevo

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.