Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Medikai gavo tikrą direktorių!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Taip, skiltis vadinasi "atrankos", todėl čia skelbsiu tiek pačias atrankas, tiek jų analizes. Kartais parašysiu kas už ką nušalinamas, kodėl paskiriamas naujas be atrankos, arba atvejus kai direktoriai pasikeičia savo firmomis. 

 

Taigi, čia vienas iš tų kartų.... Su Dainiz_Soprano susitinkam jau antrą kartą... pirmąjį kartą lyg ir viskas normaliai buvo, kol nepradėjo žadėti dėl būsimo aktyvumo, dėl įvairiausių priežasčių kodėl jis tokiu negali būti ir t.t. Dabar kai Dainiz vėl direktorius - stebėjau jį, tikėjau, kad jis gali pavaryti 'ot dušy', bet... ir vėl neaktyvumas... tas atvejis kai pavaduotojas dirba daugiau nei direktorius. Na, visuomenės labiausiai kritikuojamas David_Smith ir tai palaikė su manim ryšį, padėjo kažkiek tobulinti  PD firmą ar pačius nuostatus, o Dainiz - visad be reakcijos.

Taigi, šiuo žmogumi praradęs viltį jį nušalinu ir direktorių perleidžiu asmeniui, kuris per visą tą laiką nudirbo visus darbus už diretorių, tai - Pofka_Srd, kurį taip pat esu matęs iš anksčiau, ir dar nebuvo atvejo, kad apviltų. Manau kiekvienas medikų firmos darbuotojas nė nemirktelėjęs pasakytų kuris direktorius yra tikras ir aktyviausias. Na, nepyk Dainiau, bet man kaip patyrusiam DP nekompetetinga turėti direktorių komandoje žmogų, kuris nesistengia su firma. Taigi, šilčiausi sveikinimai naujam direktoriui!

 

Čia iškarpa iš skype pokalbių chato su Pofka:
IX9bVVi.png

 

Ir dar pranešu - dirbantiems medikų firmoje - iš jos nepabėkit, Pofka turi galimybę palikti senus darbuotojus firmoje, visų neišmes.

O norintiems patekti į medikų gretas - atranka jau šiandien, kurioje jis galės priimt net 30 naujų darbuotojų!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.