Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Naujas darbas - pienvežiai

Erikas_Nrg

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Erikas_Nrg
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti nauja darbą kuriame dasidėtu patobulinimu ir ukininkams. Visų pirmą reikėtu padaryti ukininkams atskira patalpa tvarta kuriame būtų išdeliotos karveles ir jas reikėtu pašerti, tada pamelžti ir nunešti pieną į sandelį, tada pienvežiai atvaževe pasiimtu tam tikra kiekį pieno ir nuvežtu į savo sandėlį kuriame tilptu tarkim 5000kg pieno, tenai reikėtu piena perdirbti, reiktu pasiimti pieno tam tikra tiekį, ir jį perdirbti, ten pavirinti, prafiltruoti ir galiausiai pagaminti kokį produkta tarkim sūri ir ties čia pasibaigtu. Arba dar galėtu išvežioti kažkur, bet dėl to dar reikėtu pagalvoti kur vežti.

Arba kitas variantas, padaryti taip jog tik būtų papildymas ukininkam, pridėti tvarta kuriame būtų karvutės, jas reikėtu pamelžti tada perdirbti jį vietoje ir su ta pačia mašina benson, pervežti į tam tikrą vietą. Kaip jums patogiau :)
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naujas darbas, būtų įdomiau patiems ukininkams, nes reikėtu iš grudu pašerti tas karves, žodžiu papildoma veikla ukininkams ir naujas darbas. Nesakau, kad tai išties naudingas pasiūlymas, tik sugalvojau ir pagalvojau pasiūlyti. Nuomones sakykit į komentarus. 

 

Redaguota Erikas_Nrg
Papildžiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.