Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

EcoBlog #1 ''Prisistatymas''

Lynch_Bar

Rekomenduojamas pranešimas

EcoBlog #1 ''Prisistatymas''6C83UloD27laf4tifFr6PcMkLPAKozL7azxmstM9POOyV-adnoI7SXDZIkplmdn11lmLtutLUEu113HLsrrjRKPAsVmPrCIfmDHtsnWQbBhTquGa1w

Taigi sveiki visi! Prisiskaitęs nemažai žaidėjų ‘’Blogų’’ kuriuose jie pasakoja kitiems žaidėjams įvairias temas jų Bloguose , sugalvojau sukurti ‘’blogą’’ ir aš! Šitame savo pirmajame ‘’Bloge’’  noriu jums artimiau pristatyti save, papasakosiu ši bei ta.  Labai daug neišsiplėsiu tad skaitydami šį mano ‘’blogą’’ užtruksite vos keletą minutėlių. Pasiimkite kažką užkasti, atsigerti jau  turite? Gerai, šaunu! tada nieko nelaukia ir galime pradėti.   

Esu vardu Lukas, gyvenantis seniausiame Vokietijos mieste ar žinote kas tai per miestas, kokiu pavadinimu jis pavadintas? Taip tai ‘’Trier’’, šiame mieste gyvenu jau  trejus metus ir man čia patinka! Senos tematikos pastatai, nepriekaištingai  gražūs vaizdai, draugiški žmonės. Ganėtinai netrumpas laikas taip?  Gyventi į svetima šaly, Vokietija išvykau kai man buvo 14 metu. Paklausite, o kiek metu tau yra dabar? Šiuo metu man yra 17 metu ir vis dar mokausi, mokausi  ‘’Trier bbsw’’ mokykloje. Kalbant apie mane kaip asmenybe tai esu labai draugiškas, rimtas, nuoširdus, motyvacijos ar energijos nestingstantis žmogus. Mėgstu viską atlikti savomis rankomis, nedideliu tempu bet kruopščiai. Su manimi bendrauti, susikalbėti visiškai nėra sunku. Labai vertinu draugiškumą ir pačia draugyste, nesvarbu būčiau mokykloje, darbe ar vakarėlyje visada išlieku žvalaus proto. Laisvalaikį praleidžiu užsiimdamas kokia nors įdomia veikla lauke su draugais, leisdamas laiką su mergina, arba būdamas namuose  prie kompiuterio. Tai pat esu sportuojantis, užsiimu gatvės gimnastika. Tiesa dėl paskelbto karantino šiuo metu skersinio teko atsisakyti ir sportuoti namų sąlygomis.   

 

‘’San Andreas Multiplayer’’ arba visiems geriau žinoma kaip ‘’Samp’’ žaidimą pradėjau žaisti jau labai, labai seniai. Atvirai pasakius net nepamenu kada tas buvo, galbūt 2015 rudenį.  Esu išbandęs  tikrai nemažai šio žaidimo lietuviškų serveriu, o pačiame ‘’GreenSide.lt’’ projekte atsiradau ganėtinai neseniai. Pati mano žaidimo paskyra sukurta dar 2019 metais bet žaisti pradėjau vos prieš kelias savaites. Jau turiu sukaupęs (30.000+) žaidimo patirties taškų ir spėjau susipažinti su keliais šio serverio darbais.  Turiu pripažinti serveryje esantys žmonės ir pačios sistemos man paliko susidomėjimą, aiškiau tariant patiko! Tad manau prie šio projekto ir pasiliksiu. 

 

 

Manau šiame ‘’bloge’’ tiek! Palaukit, palaukit nepabėkite dar! Dabar noriu jūsų visų parašyti. Jeigu norite kad nenustočiau ir toliau kurčiau ‘’blogus’’ pasiūlykite temų kitiems ''blogams''. Apie kurias galėtume visi kartu padiskutuoti, gal norite kokių pamokų ar pagalbos, o gal tiesiog istorijų ar nuotykių pasakojimu?  Pasidalinkite savo nuomonėmis bei pasiūlymais apačioje komentarų skiltyje. 

 

Dėkoju kas skaitėte mano šį ganėtinai trumpą ‘’blogą’’, o dabar tariu jums iki kito karto! 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.