Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Satisfactory ( PC )

David_Frost

Rekomenduojamas pranešimas

Laba visiems.

 

Yra dabar visai įdomus žaidimas.
Visai fainas, tema apie produkcija, kur viskas vyksta su produkcijos gamybą, naudojant mašinas ir visą kitą. Žaidimas nėra šiaip kad pasijungsi ir pachilinsi.
Žaidimą įeina: ( Logistika, šiek tiek matematikos, ir projektavimo, supratimo .) Žaidimas yra toks kad visados turėsi ką veikti net ir jei žaisi visą dieną, kadangi pražaidęs esu šį žaidimą 300+ valandų, ir turiu pasakyti kad vis dar neišmėginau viso žaidimo pilnai.

 

- Žaidimo eiga -

 

Žaidimas vyksta kai pasirenki kurioje nori pradėti planetoje. Tai gali būtį miškai, dykumos ir kitą. Paskui nusileidi su kapsule i pasirinkta planeta. Tada ir prasideda viskas. Žaidime esi kaip kosmines stoties darbuotojas, kurio darbas yra išnaudoti visus galimus planetos resursus, pagaminti produkcijai kuria paskui siunti i kosmine stoti naudojant ( Space Elevator - Kosmoso liftą ). Jei įdomu kaip  atrodo tai tiesiog ilgas stiebas su apskritimo žiedu kuris pakyla iki kosmoso stoties. Su kiekvienų tokiu pristatymu resursu atrakinami tier leveliai, kuria suteikia žaidėjui nauju būdų plėsti savo produkcija. Iš viso yra 8 tier leveliai. Kiekvienas turi po keletą atnaujinimu kurie atrakina vis kažką tai gali būtį naujų produkcijų gamyba, kaip aliuminis, dalykai susiję su elektra ir panašiai. Kol kas žaisti galima iki 4 žaidėjų. Bet turiu pasakyti su draugais aišku geriau žaisti, kadangi veiklos iki kaklo, kad dažnai neina suspėti visko pasidaryti. Kaip pavyzdžiui: gali būtį situacija reikia būtent šio resurso savo gamybai atlikti, bet tas resursas yra per toli, tad jau reikia traukinių stoties, savo greitam resursu transportavimui. Reiškia reikia nutiesti ir bėgius ir panašiai, tai užtrunka laiko. Ir panašiai taip žaidimas eina, ko negali partempti iš resursu naudoji, sunkiuosius automobilius, dronus, arba traukinius. Žemiau pamatysite naujausio atnaujinimo filmuką. Žaidimas kol kas yra tik ant Pc Epic games, ir Steam.

 

 

Žaidimo sisteminiai reikalavimai

 

 

Minimalus: Requires a 64-bit processor and operating system OS Windows 7 or later (64-Bit) Processor i5-3570k 3.4 GHz Quad-Core Memory 8 GB RAM Graphics GTX 760 2GB Network Broadband Internet connection Storage 20 GB available space Additional Notes The game is in early access and the minimum requirements may change.

Rekomenduojami: Requires a 64-bit processor and operating system OS Windows 7 or later (64-Bit) Processor TBD Memory TBD Graphics TBD Network TBD Storage TBD Additional Notes The game is in early access and the recommended requirements will be added soon

 

- Pagrindinis filmukas -

 

-3 Atnaujinimo filmukas-

 

-4 atnaujinimo filmukas ( NAUJAUSIAS ATNAUJINIMAS)-

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.