Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pinjatos naktį, kontrabandos sandėlių laikas, baro ginklų sandėliai, cbug arena.

Penktokas_Tomis

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Penktokas_Tomis
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1. Pinjatos:

 Niekam ne paslaptis, kad šiuo metu vykstantis "Summer Event" pritraukė daugelio dėmesį. Serverio žaidėjai skirtingais būdais stengiasi gauti kuo daugiau XP. Vienas iš būdų ir yra pinjatos, tačiau jos spavninasi tik tam tikrame laiko tarpe, dėl ko žaidėjai žaidžiantys naktį negali įnešti šio, kad ir mažo pliuso į savo XP taupyklę. Suprantu, kad jeigu pinjatos būtų prieinamos ir nakties metu, tai nebūtų sąžininga dieną žaidžiančiųjų atžvilgiu, todėl mano pasiūlymas būtu toks: ne visai išimti pinjatas nakties metu, o tarkim sumažinti jų kiekį, arba spavno laiko tarpą. Mano manymu tai bus sąžininga abiejų pusių atžvilgiu.

2. Kontrabandos sandėlių laikas:

Šiuo momentu jis yra visiškai atsitiktinis (nuo 14,00 iki 21,00), dėl ko barų nariai ne visada spėja ar gali sudalyvauti veikloje. Minusas tame, jog kontrabandos sandėlio apiplėšimas gali prasidėti ir tada, kai baras vykdo kitą veiklą (didžiojo banko apiplėšimas ir t. t.). Todėl mano manymu būtu išties gerai grąžinti senąją "Zonų" sistemą, t. y. įvesti fiksuotą kontrabandos sandėlio apiplėšimo laiką. Tokiu būdu tiek barų nariai, tiek PD darbuotojai galės planuotis savo laiką ir kitas veiklas.

3. "CBUG" Arena:

Atsiradus kokainui, mūsų serverio gangsteriai ėmė demonstruoti savo šaudymo gebėjimus su deagle ginklu (turiu omenyje cbug). Niekas nėra tobulas, todėl dauguma iš mūsų manau norėtu pasitreniruoti, o gal ir išmokti šio šaudymo stiliaus. Serveryje, deja, neturime tokios galimybės, dėl ko žmonės renkasi kitus "DM" serverius ir nepraleidžia tiek daug laiko projekte, o ateina tik "ant veiksmo". Todėl siūlau jau esačioje "Death match zonoje" pridėti porą arenų, kur bus leidžiamas "cbug". Tai, mano nuomone, būtų puikus laisvalaikio praleidimas projekte, kartu su draugais.

4. Barų ginklų sandėliai: 

Iš smulkesnių pastebėjimų, būtu gerai įvesti galimybę paimtus iš baro sandėlio ginklus padėti atgal.


3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:

Manau mano pateikti pasiūlymai padėtų tiek naujiems, tiek seniemas žaidėjams geriau suprasti barų sistemą, bei tiesiog linksmai praleisti laiką projekte.

 

 

giphy.gif
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.