Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.21 in Pranešimai

1. Rokas

Apie launcherį,

Apie launcherį, Kaip turbūt jau ir pastebėjote į serverį galite jungtis nenaudojant launcherio, nes jis paprasčiausiai buvo išjungtas. Kodėl? Priežastis paprasta, atsiranda gudresnių, kurie randa spragų, todėl mūsų launcheris buvo "atnaujintas" to protingesnio žmogaus. Atnaujintas launcheris leido jungtis į serverį su bet kokiu turiniu esančiu jūsų GTA SA direktorijoje. Žargoniškai kalbant launcheris buvo "nulaužtas" ir perkoduotas. Žmogus, kuris "nulaužė" ir perkodavo negali būti kaltinamas, galime tik jam padėkoti, jog viskas buvo paviešinta viešai, nes jei jo atnaujinta programėlė b
    14 taškai
  2. Jeigu keliausim į stulpą, keliausim abudu, mažuti :* (direktorių vertimas) + ir naparniką Tadą_Nba į stulpą už kooperuotą vertimą. Išmestas buvai už tokį prikolą: http://www.part.lt/img/55b873e49190cd09f69c837be498f0ca373.png Dėl viso kito prisiimu atsakomybę ir suprantu kas gręsia. Galiu patarti tik tiek - negerkit prie pc.
    12 taškai
  3. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : White_Boss • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_Patriot • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: GSPD • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Na netempsiu gumos ir pradėsiu. Pirmoji priežastis kodėl peikiu direktoriu yra: Neatsakingas požiūris į savo pareigas. Įrodymai Pamačius nuotraukas, matome, kad direktorius visiškai nekontroliuoja savo veiksmų. Pasiskaičius Direktorių kodeksą pačioje pradžioje matome punktą kuriame teigiama. Cituoju ,,1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomyb
    5 taškai
  4. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Western • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: tai mano pasiūlymas tikrai sudomins visus verslininkus ir ne tik pradedam,buvo verslai po 20 galėjai parduoti į servery buvo gerai uždirbdavai dar biški be susidėvėjimo sutvarkymo + susidėvėjimas tai gauni į diena biški o dabar turi verslą tai dabar ką čia niekas neperka toks produkcijos po 20eur nei po 15eur ką čia gali pasakyti kad neperka po 15eur,o i servery parduoti nenoriu po 5eur už vnt tai siūliau sugražinti pardavimą i servery po 20 jūs sakysit kad ekonomika t,t prieš ta atnauji
    4 taškai
  5. Juodo sultano dalybos (giveaway). Reikalavimai: Dalyvauti tik iš vienos paskyros Parašyti komentaruose savo Vardą_Pavardę REP spausti nebūtina, bet žin...
    4 taškai
  6. Tu jybnu*e tau piz*y mažą? Pats šūdų malūnus pajungei ir dar čia lauro lapus ant kitu rebiatu verti. Sutikčiau realybėj kelėnus sutrupint mažą būtu, be tėvu augai o vaiknamio auklėtoją maža su keptuve daužė tai protiškai atsilikes mažiausia komplikacija čia pas tave. Sakai kad pasielgiai del to " kad suprastu, kokio svarbumo pareigas turi serveryje, ir būtų sąžiningas direktorius, o ne ,,varkes" sukantis ir nesilaikantis DP (Direktorių prižiūrėtojo) nustatytų postų" Tave išmetė nes paliubomu to nusipelniai ir dabar bandai visus priožint ką tik begali, sekmės seni tau ateityje šito nesitikėjau
    4 taškai
  7. Sveikas Povilai, kada avatara sulauksiu padaryto? malonu susipažinti.
    4 taškai
  8. Hello. Taigi sumasciau ikelti kelis savo samp drift video. Like/sub. Ir beje klausymas zmoniu kurie ilgai zaidzia ir mato sita tema. Ar buna drift eventai serveryje, kadangi naujokas esu https://www.youtube.com/watch?v=gkNfSoIqiRE https://www.youtube.com/watch?v=OAhXGKKTJBI&feature=youtu.be antram video bsk lagai atrodo kartais, nes blogi render setingai testinau naujus. sr del to
    3 taškai
  9. Sveiki! Turiu iškarto nuliūdinti, tačiau temos pavadinimas yra melagingas, tačiau manau, jog perskaitę šį blog'ą praturtėsite morališkai. Tikiuosi forumo ir serverio administracija nesupyks apie tai ką kalbėsiu, nors manau tai irgi jų moralės reikalas. Pirmiausia, noriu prisistatyti: esu Linas iš Vilniaus, dabar jau Karoliniškių m.r., man 21-eri, esu studentas, antrame kurse studijuoju transporto inžinerija, turiu mergina, gyvenu normalų gyvenimą, tačiau ne taip ir senai viskas buvo visiškai kitaip... Čia atėjau pasipasakoti kokiu žmogumu mane pavertė kompiuteris, bei būtent San Andras Multipl
    3 taškai
  10. Karolis_Neon

Apie launcherį,

Aš tiesiog nesuprantu koks gi skirtumas ar tu turi tuos modus ar ne. Vis vien veliau visus butu galima isirasyti , bet ne turi atsirasti tokiu kurie turi daryt nesąmones. Arba laucheriui esant leavint serva. Ir manau leavina dauguma tu kurie be cytu NK ir nepadaro arba negali išgyventi . √™
    3 taškai
  11. Visiškai sutinku su šio papeikimo autoriumi. Na, šį serverį žaidžiu iš viso savaitę ir tikrai teko susidurtu su daugelį pareigūnų, kurie specialiai išprovokuodami baudžia, įžeidinėja, taranuoja. Manau esamas GSPD direktorius nesugeba tinkamai prižiūrėti savo darbuotojus, bei pats tinkamai atlikti savo darbą. Pakalbėkime apie darbo sistemą, GSPD darbuotojai be švyturėlių gali pažeidinėti "Kelių eismo taisyklės"? Kur yra lygybė? Kodėl sukurta tokia kvaila sistema, kuri neįtikėtinai išaukština GSPD darbuotoją, kuris net nesigaudo ką veikia šioje firmoje, svarbu baudžia. Jei nekeisit GSPD vadovo,
    3 taškai
  12. Sveikas Edwa, puikus prižiurėtojas buvai ir pareik iš "leave"
    3 taškai
  13. Sveikas Lucai malonu susipažinti, sėkmės tau kontroliuojant GSPD darbuotojus
    3 taškai
  14. Sveikas Velneli malonu susipažinti, kiek girdėjau saunus lyderis buvai, tobulėk ir daugiau išbūk lyderiu.
    3 taškai
  15. Sveikas kroksai malonu susipažinti, juokingas toks esi visai mldc
    3 taškai
  16. Domka_Lexco

[] Avatarų tema

Žodžiu mesiu čia savo avatarus, kam patiko like, nepatiko apeikit temą. Komentaruose galit rašyt kokios tematikos avatarų norit sekančių, kokio dydžios and shit. First strike, Connor McGregor And another one, Babes <3
    2 taškai
  17. Savo kanalą pristačiau šitoje temoje. O šioje temoje pasidalinsiu savo naujausiu video. Map'e ''Flashbang'' world record yra 1:09:53, bandžiau 1:09, bet pritrūko 0.1 sekundes. 1:10:07 - antras rezultatas po WR. Dalinuosi su jumis šiuo video, nes noriu išgirsti nuomones apie tai, ką tobulinti ir panašiai. Kartoju vieną dalyką - tikslas yra geras laikas, ne video kokybė ar kiek kartų priliečiau sieną. Enjoy.
    2 taškai
  18. ______________________________________________________________________________________________________________ Sveiki ! Nusprendžiau padaryti ,,giveAway" iš Sultan automobilio ! Sultan nuotraukos: Nuotraukos. ______________________________________________________________________________________________________________ Ką jums reikės padaryti, kad gautumėte šį automobilį ? • Užpildyti anketą. [Pateikta žemiau] • Paspausti "Patinka" nėra būtiną, bet manau, kad jums tikrai bus negaila paspausti _____________________________________________
    2 taškai
  19. Colin

Apie launcherį,

Kai zjbs colinas vėl bus žvėris per veiksma, ir žuko ausinės veiks.
    2 taškai
  20. Madd_Dogg

Apie launcherį,

Nevertėtų mėtytis, kas pradėta, tą reikia pabaigti. Pagrindas pastatytas yra, tik reikėtų kai kur permuryti. Anas programišius parodė, kad yra klaida ir tai labai gerai, kadangi iš klaidų mokinamasi. Reikia eiti toliau ir nesustoti. Sunku pasakyti, kas geriau, ar launcheris ar "anti-cheat". Jeigu mokama kurti "anti-cheat" sistemą, be klaidų ir tikslingą, žinoma būtų geriau kurti "anti-cheat". Tačiau tik viename serveryje teko sutikti profesonalią "anti-cheat" sistemą, kuri išdirbta per 5 metus. Tad pasistoja klausimas, ar verta skirti tiek laiko?
    2 taškai
  21. Brad_Mitchell tu atsimerk kai žiūri ir nebemaišyk lango su pc ekranu nes tokie vaikai kurie nebeskiria tikro gyvenimo su samp'ų atsibodo ne man vienam. Tai kokio velnio tada yra žaidmas kad jame negalėtum papjauti grybo? Nori kad kiekvienas žmogus laikytuosi etiketo normu ir būtu mandagus išlysk kažkiek į lauką ir vistiek sugebėsi iš ko nors gauti pi*dy nes niekas tokiu žmonių nemėgsta. Man tiesiog graudu žiūrėti kaip daugelis jūsų taip esate įsijaute į šitą virtuale erdve kad net pamirštate kas esate realeme gyenime, jūs taip pasineriate į savo pareigas ir visas tas išgalvotas taisykles kad n
    2 taškai
  22. Sorry, kad rašau, bet pamačiau save - norėčiau paklausti, kodėl čia mane išvis reikia kišti ? Vakar namo grįžau vakare ir taip žiūrėjau filmą ir kaip aš čia dėtas? Atseit, kad parašiau Teddy_Wudson'ui, jog galbūt ten net ne tos nuorodos ir ką - aš jau bendrininkas ? Įdomus tavo mąstymas, Lukai, nemaniau, jog taip krisi ir klausysi ką tau kiti "pudrina" smegenis. PEACE
    2 taškai
  23. Geras straipsnis as suderinu ir sportą krepšinį lankau jau 8 metai,per vasarą krosai ir hanteliai štangos pilvo preso pratimai panašėju į galiūną arba ambalą kaip draugai vadina taigi mokslo metai svarbu mokslas sportas krepšinis ir jei lieka laiko savaitgaliais tik samp
    2 taškai
  24. Sveiki, radau internete modifikaciją, sugalvojau paeditinti, štai kas gavosi. Automobilis nesusidaužo, bet pats yra geros kokybės. Jeigu kažkam iš bėdos reikėtų šio modo, siųstis čia. Jeigu norėtumėte daugiau kokybiškų automobilių su GreenSide logo, spaudžiam "like" --------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Panda • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas ( Aim ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=zdcWOn8Sb0A&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=dm*cenzūra*hx51N8c&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=Zk6BSEygDwU&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=Q5nwjoRyBrI&feature=youtu.be
    1 taškas
  26. Radau rašybos klaidą ant nuotraukos vos tik užsukęs į WEB, tai pastebėjau vos per 1 sec., iš karto krito į akis, o ta klaida yra tokia: Vietoj Maloniam ir saugiam žaidimui! parašyta Moloniam ir saugiam žaidimui!
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau pasiūlyti įdėti rankinį stabdį automobiliams, kurį būtų galima užtraukti kai mašinos variklis yra išjungtas, kad mašina nejudėtų visiškai. Šiandien pasistačiau savo automobilį prie savo lūšnos, atėjo vienas namą apžiūrinėjo, išėjo, po poros minučių mačiau, kad jau rašo jog sprogo mano mašina... Norėjau išlaikyti jai 0 daužtumo, bet per tokius lavonus taip ir nutinka, kad neišeina... Mašina buvo užrakinta, įtariu, kad stūmė iki vandens (upė kuri skiria kaimus ir LV miestą), nes apversti jos ar kaip kit
    1 taškas
  28. Maladec draugas, spaudžiu "LIKE"
    1 taškas
  29. K ruosk pinigus diena nufilmuosiu ner ka cia daryt su tokiu chalenge+ pats ne ka kampa nulaikei ;D
    1 taškas
  30. Pinigai konfiskuoti. Nebus grąžintą niekam. Tema rakinama.
    1 taškas
  31. Apgavikas (Gvidas_Drifteris) su nukentėjusiu turi rasti bendrą kompromisą per artimiausias 24 valandas. To nepadarius - apgavikas bus nubaustas griežčiausia bausme. Temoje būtinai turi būti įdėti įrodymai, jog situacija buvo išspręsta.
    1 taškas
  32. Rokas

Apgavo Sandiego_Simis

Apgavikas su nukentėjusiu turi rasti bendrą kompromisą per artimiausias 24 valandas. To nepadarius - apgavikas bus nubaustas griežčiausia bausme. Temoje būtinai turi būti įdėti įrodymai, jog situacija buvo išspręsta.
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Swed_Bank • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Adomas_Green • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Klaidų naudojimas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://greenside.lt/index.php?/topic/33877-188-swed-bank-u%C5%BEblokavo-adomas-green/#entry200673
    1 taškas
  34. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Swed_Bank • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mad_Edva • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Klaidų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Swed_Bank • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Adomas_Green • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Klaidų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  36. Žmonės, prisiminkim, ką stengiamasi atkurti - realų gyvenimą. Dabar pasamprotaukim - žmogus įsiteigia savo verslą (aš apie realų gyvenimą) ir jam, nieko neveikiant, po 2-3 dienų pelnas būna milžiniškas, bet taip nėra. Žmogus metus, dvejus vargsta tol, kol jam grįžta pajamos jau su kaupu. Tas pats principas ir čia - ankščiau, tau tereikdavo daugiausiai palaukti savaitę ar mažiau ir turi jau milžinišką pliusą, ir ką - tai stabili ir puikiai ekonomika ? NE. Šiuo metu yra taip, kaip šitam žmogui, apie kurį kalbėjau - tenka ilgai laukti, mokėti daug pinigų, bet po to vis tiek, nors ir ne daug, bet
    1 taškas
  37. Jack_Western

Apie launcherį,

Pradėjot snekėti apie kokybe ne apie kiekybe jugi ta kiekybe perka adminus vipus (kreditus) o jai jems nepatiks tas luoncheris ir nenores palikti savo modefikaciju tai je paliks serva o jai palik ir servas nebegaus tokios finansines paramos mano manymu geriau kiekybe kas cia jau retai kada 90~ zaideju on buvo po 150min-.... o dabar 60 prisijingia ir visa kiekybe daug kas turi adminus pasibaigs vipai adminai ir leavins kodel netgi direktoriai leavina jau admin bus bereiksmis niekas neperks adminu nes negales visu privilegiju padaryti,na nezinau as tikrai nelabai noriu to luonherio galit sakyti
    1 taškas
  38. Ne kiekybė, o kokybė. Manau daugiau protingų, komunikabilių asmenų praradom, dėl mažos saugos, nesąmonių darymo, ir "atsilupusių" žaidėjų. Kurie kenkdavo susikurti normaliems žaidėjams tvirtą bendruomenės ratą. Mano nuomone, tokie administracijos sprendimai atveda iki to, jog jūs siekiat pasipelnyti labiau nei padaryti "sampgazmą" žaidėjams kurie grįžta iš ilgų pertraukų, rp stiliaus sampo. Tvirti "samperiai", mėgo kokybiška žaidimą, o ne šūdo malimą. "Apie 10-15% žaidėjų paliko serverį, nes jiems jų modifikacijos yra svarbesnės, nei mūsų serveris"- sveikinu, jūs buvot laimėje karą prieš a
    1 taškas
  39. PAŽEISTOS TAISYKLĖS draudžiama prašyti reputacijos ir dar nėra nurodyta kada išrinks nugalėtoja.
    1 taškas
  40. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Fantom_Live 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Matas_Matas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Flood 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  41. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Juan_Hurerra • Jūsų vieta pagal užpildymą [Nr. 1 ir t.t] ? : 57
    1 taškas
  42. Viruti aš tavęs nepažįstu bet man atrodo kad esi sielos draugas viska labai atidžiai perskaičiau mano panaši situacija,aš esu labai jautrus kaip ir tu,esu labai didelis romantikas gėlės,saldainiai čia yra svarbu labai sakyti gražius žodžius merginai o ne tai o *cenzūra* gražus papai *cenzūra*ė gera nee šito tikrai negalima,geram žmogui čia vienkartinėm gali sakyti meilė esu patyres ir nuketėjas panašiai kaip tu,esu visko girdėjas *cenzūra* ta romantika,esu nudegęs nuo meilės mano siela labai jautri kurk toliau palaikau tokius kaip tu.
    1 taškas
  43. J'Skinny

Blogas - Apie Meile

Pakurk dar, fun. Maladėc, kad randi kažką parašyti
    1 taškas
  44. Labas, Nežinau, man čia išpūstas burbulas. Tačiau kad ir kaip bebūtų, samp ištikrųjų gali tapti kaip narkotikas(taspats galioja ir kt. žaidimams). Problema būna tada, kai tai elgiasi žmogus iki 18m., kada dar formuojasi mąstymas. Vėliau, tai asmeninis žmogaus reikalas, ką jis daro. Manau, kiekvienas turi savo "narkotiką", kurį pastoviai "vartoja". Vieniems gali būti narkotikas seksas, kitiems mokslai, tretiems grojimas instrumentu ir pnš. Tačiau viskas reiškiasi skirtinga forma ir skirtingais padariniais. Samp "narkotikas" gali turėti ir pliusų, pvz. Išmokstama taisyklingai rašyti(bent ja
    1 taškas
  45. Здарова Патрик, 5.2 Nuo 19h iki 20h teisėsaugai draudžiama šturmuoti sandėlį ar būti jo teritorijoje. Karas dėl paketų/kontrabandinių fūrų vyksta TIK tarp gaujų. 5.4 Teisėsauga kontrabandos sandėlį saugos iki gaujinių atvykimo. Gaujiniams perėmus sandėlio kontrolę - pareigūnai į sandėlį nebesugrįžta iki 20h. Tai yra nuostatos, kurias turi laikyti kiekvienas GSPD firmos darbuotojas o direktorius ir pavaduotojas tuo labiau. Jeigu nematei tokias va linkas: http://greenside.lt/index.php?/topic/27099-nuostatos/ O kur parašyta , kad GSPD gali pagal situacija rushinti ir pnš niekur neparaš
    1 taškas
  46. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 225
    1 taškas
  47. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimantas_Otero • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150.000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Užtrukau apie pustrečios dienos kol pabaigiau viską pilnai. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: *Pilnas albumas: http://imgur.com/a/RYd9l Kadangi konkursas reikalauja nuotraukų kur matytųsi Greenside logo, štai jos: http://imgur.com/a/FnwDh Nors norėčiau pasakyti kelis žodžius, nenoriu daugiau šito pranešimo prikišti bereikalingų šnekų, tiesiog palinkėsiu sėkmės visiems dalyvaujantiem
    1 taškas
  48. Dalinuosi gražiu dangaus modu bei debesimis, tikiuosi patiks. dl - http://www98.zippyshare.com/v/AYb0LhJu/file.html viduje parašyta kur kelti failiukus, gero naudojimo patiko modifikacija? spausk
    1 taškas
  49. Marko_Escobar

Escobar'o gatvė

Iš temos pavadinimo, turbūt, jau prisimenat ką turiu omeny - buvusią savo visą gatvę rudų namų aplink taxi bazę. Tai buvo mano ilgai vykdomas socialinis tyrimas bei eksperimentas kaip sugebu čiešint, valdyti visuomenę, mano įtaka ekonomikai, kaip lengva sukurti deficitą, ir iš savaiminės reklamos padaryti ‘verslą’. Žinoma, pilnai savo tyrimo neįvykdžiau, nes kiekviename name ketinau įrengti interjerus, keliuose buvau įpusėjęs, tačiau teko visus baldus parduoti dėl Roko sukurtos temos “ateinančios nekilnojamo turto permainos”. Tai buvo kaip griaustinis iš giedro dangaus, tačiau pavyko ir be vis
    1 taškas
  50. Viska perskaičiau, tiesiog sužavėtas. Įdomi istorija, dabar pažiūrėsim kaip tau seksis šiame projekte, galbūt po kiek laiko ir čia prasidės tavo "nesamonės"
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.