Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.23 in Pranešimai
-
Nuolatinė atranka į projekto komandą,
Dioba_Launch ir 17 kiti sureagavo į Rokas už temą
2016.08.23 Atrankos rezultatai, Minde_Johnson. Apibendrinimas, Kaip ir minėjau, ieškojome DPP/GPP, todėl pernelyg daug dėmesio į neraštingas anketas neįdėjome. Rinkomės iš poros asmenų, kurie tiek mano, tiek Mariaus nuožiūra buvo tinkami eiti DPP pareigas. Kiekvienam iš jų davėme po užduotį. Abu kandidatai galutiniame rezultate sprendimą priėmė panašų, tik vienas galbūt užduotį išpildė geriau, o kitas blogiau, todėl taip ir nulėmė mūsų pasirinkimą. Su GPP buvo šiek tiek sudėtingiau, nes rimtų kandidatų pritrūko, todėl toliau pasitikėsime Kapelio sugebėjimais einant šias pareigas, o jei pa18 taškai -
Dwayne'Moretti ir 12 kiti sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
ATNAUJINIMAS 3 PATIKO IR NORI DAUGIAU ? ŽINAI KĄ SPAUSTI KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA13 taškai -
Apie launcherį,
Daniel_Rose ir 12 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
"BEIEŠKANT ŽVAIGŽDĖS AŠ PAMEČIAU MĖNULĮ..." Štai tokios antraštės vedini pasiektumėte šį mano straipsnį iš kokio lietuviško dienraščio. Ir kodėl aš čia prabilau.. Ir ką toji antraštė simbolizuoja.. Projekte esu asmuo visuomenės ir savininkų tarpininkas, todėl jaučiu pareigą jog čia ir mano žodis reikalingas, atstovauti savo publiką. Dar visai nesenai atsirado vilties projekte žaisti visai kitaip nei ligi šiol - visi lygūs, vienodų galimybių. Ir užsidegus tai launcherio gyvybei - ši iškart užgeso. O dar tas absurdiškas praeitos dienos straipsnis jog "esame per silpni" ir tralala taip13 taškai -
[0.1.6.5] Gaisrininkų darbo tobulinimas
Edvinas__Prienai ir 9 kiti sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Turbūt visi žino kaip gaisrininkai važinėja serveryje, turbūt daugiau nei pusę gaisrininkų kelyje yra „bepročiai“, kadangi nori pakenkti kitiems serverio žaidėjams sudaužant jų automobilius. Todėl mums kilo mintis pasiūlyti truputėlį kitokią gaisrininkų sistemą. Visų pirmiausia jų automobilius pakeisti į Landstalker (ID: 400). Turbūt kyla klausimas kaip jie gesins gaisrus? Padaryti jog iš bazės ar transporto eitų pasiimti gesintuvą, tačiau principas kaip pas medkirčius: Gesintuvas atsiranda ant ranko10 taškai -
Nupiešiau RUST žaidimo dizainą
Titas_Karles ir 8 kiti sureagavo į gandriukai už temą
Sveiki, pastarąsias dienas intensyviai dirbau prie šio dizaino. Mintis kilo šį dizainą sukurti, kai pradėjau žaisti Rust Experimental žaidimą, kai sugalvojau serverį kurti, kai supratau, kad reikia susikurti jau ir dizainą. Kol kas čia atejau ne serverio pareklamuoti (iš tiesų, net nėra dar ką reklamuoti, nors vis tiek, kad nekiltų įtarimų užtušavau pavadinimą), bet pasidalinti savo nauju darbu. Smagu piešti sau pačiam, bent gali žinoti, kad nedulkės, o tikrai bus panaudotas. Labai laukiu komentarų, simpatiją darbui galite išreikšti paspausdami mygtuką „Appreciate this“ Behance projekte.9 taškai -
Svogeris_Albertas ir 5 kiti sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Patiko ir nori daugiau ? žinai ką spausti ne glušius esi gi.6 taškai -
Svogeris_Albertas ir 4 kiti sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
ATNAUJINIMAS 2 PATIKO IR NORI DAUGIAU ? ŽINAI KĄ SPAUSTI KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA5 taškai -
[0.1.6.5] Senu geru verslu sugrazinimas
Gruzinas_Sampo ir 3 kiti sureagavo į Jack_Western už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Western • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: tai mano pasiūlymas tikrai sudomins visus verslininkus ir ne tik pradedam,buvo verslai po 20 galėjai parduoti į servery buvo gerai uždirbdavai dar biški be susidėvėjimo sutvarkymo + susidėvėjimas tai gauni į diena biški o dabar turi verslą tai dabar ką čia niekas neperka toks produkcijos po 20eur nei po 15eur ką čia gali pasakyti kad neperka po 15eur,o i servery parduoti nenoriu po 5eur už vnt tai siūliau sugražinti pardavimą i servery po 20 jūs sakysit kad ekonomika t,t prieš ta atnauji4 taškai -
Apie launcherį,
Ganja_Wayne ir 3 kiti sureagavo į WYDAS už temą
mano manymu launcheris daug skriaudos savininku kisenem nepadarytu, nes pasirodzius jam manau iseina tie kurie nera investave savo pinigu i serveri, ir nesiruosia to daryti, nes jeigu butu investave tikrai nepaliktu serverio del kazkokio launcherio. Nesakau kad visi kas cia liko per launcheri donorai, taciau jiems nesvarbus modai, jiems svarbi zaidimo kokybe, o sitie kur isejo tai geriau tegul ir nepareina. Ir visada atsiras ir nauju zmoniu kurie ieskos tokio serverio kaip sis, ir pasiliks cia ilgam, tik tam reikes siek tiek laiko.4 taškai -
Autosalonas "Luxus"
Doom_Boom ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate2 taškai -
Kaip užsidirbti mijoną? Vieno nolife'rio istorija
Juan_Arroyo ir kitas sureagavo į Linas už temą
Sveiki! Turiu iškarto nuliūdinti, tačiau temos pavadinimas yra melagingas, tačiau manau, jog perskaitę šį blog'ą praturtėsite morališkai. Tikiuosi forumo ir serverio administracija nesupyks apie tai ką kalbėsiu, nors manau tai irgi jų moralės reikalas. Pirmiausia, noriu prisistatyti: esu Linas iš Vilniaus, dabar jau Karoliniškių m.r., man 21-eri, esu studentas, antrame kurse studijuoju transporto inžinerija, turiu mergina, gyvenu normalų gyvenimą, tačiau ne taip ir senai viskas buvo visiškai kitaip... Čia atėjau pasipasakoti kokiu žmogumu mane pavertė kompiuteris, bei būtent San Andras Multipl2 taškai -
Keleta nauju veiklu mechanikams.
J'Skinny ir kitas sureagavo į Simone_Barraco už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: ] Simone'Barraco • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na manau kad serveryje taip ar taip yra padarytas toks dalykas kaip tech. apžiūra tai ja manau geriausia būtu jai turėtu atlikti ir patikrinę tr. priemonė ja išrašyti žaidėjams būtent - mechanikai, na būtu įdomiau jai tam tikra ranga turintis darbuotojai turėtu savo tech. apžiūros garažą, būtu iš naujo padarytas grafikas kuriame pasikeisdami tai būvima gatvėje tai būvima apžiūros garaže dirbtu darbuotojai, mechanikai turėtu nauja komanda - /patikrinti, kuri patikrintu automobilio būkle prieš praeinant aut2 taškai -
Ren_Bond Užblokavo Mantas_Monster
Franklin_Martinez ir kitas sureagavo į Renn_Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ren Bond • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Monster • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/UHG2RU-hyaU2 taškai -
[0.1.6.5] Gaisrininkų darbo tobulinimas
Mindaugas Parkour ir kitas sureagavo į Kornelijus_Webas už temą
Dviračius gaisrininkams geriausia duoti ir kmr.2 taškai -
JAMAL'W AVATARS GALERY
Jamal Washington ir kitas sureagavo į Toni'Set už temą
pričiupau pora tie anime tai durniniai2 taškai -
Prisistatau | Dom_Crawford
shiluminis_punktas ir kitas sureagavo į Toni'Set už temą
domke trauke elektronke2 taškai -
Manuelio avatarai - By Menulis ty: Manuelis
Minde_Johnson ir kitas sureagavo į Mrs Nobody už temą
30 avatarų draugai.. Jeigu jau vertinat arba pasiemat visų prašau už pastangas atsidėkoti dosniai. Ty: Mygtukas stebuklingas Na ką pradėkime draugai: Štai ir žadėtį mano avatarai.2 taškai -
[PAMOKA] Kaip klausytis jūsų norimos muzikos žaidime.
Matthew_Carter sureagavo į Marthin__Guchi už temą
1) Jūsų vardas pavardė: Ignas_Nacys 2) Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms: Naudinga bus tas jog galėsi klausytis savo norimos muzikos ne taip kaip radijoje. 3) Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas):1 taškas -
džimis sureagavo į Mrs Nobody už temą
Sveiki po PS pertraukos, nes buvau priklijuotas prie Adobe Illustrator darbų grįžau prie avatarų.. Todėl vertinkit1 taškas -
Pirmi mano kurti avatarai.
Jamal Washington sureagavo į Mindaugas :* už temą
Štai mano pirmi keli avatarai. Jei norėtumėte daugiau panašių temų ar avatrų, pakomentuokite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://imgur.com/a/ZLZ01 Atsiprašau, kad įkeliu į imgur o ne iškarto. Tiesiog nemoku :/1 taškas -
[JAMAL'W] GRASS MOD.
Franklin_Martinez sureagavo į Jamal Washington už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Washington 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Kita 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Internete 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: (.)(.) 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www.mediafire.com/download/7sy865xxogja2z4/samp_grass.asi1 taškas -
Sukurk savo svajonių namą!
ISMARYJOsl sureagavo į Rokas už temą
Sukurk savo svajonių namą Konkuras ganėtinai paprastas. Pastatyti kuo gražesnį namo interjerą ir įdėti jo nuotraukas į šią temą užpildžius anketos šabloną. Konkurse gali dalyvauti tiek paprastų namelių ant ratų ar pašiūrių savininkai, tiek vilų savininkai. Svarbiausia yra bendras interjero vaizdas ir originalumas. Prizai, 1 vieta: 5000 kreditų + 60 tune + pasirinktas skin + retas automobilis + padengtos išlaidos už visą pastatytą interjerą. 2 vieta: 2500 kreditų + 30 tune + pasirinktas skin + retas automobilis + padengtos išlaidos už visą pastatytą interjerą. 3 vieta: 1000 kreditų1 taškas -
[Gidranity] Ačiū, Generole Jonai
Tony Anonymous sureagavo į Lucas_George už temą
Kas dar nematėt. Lietuvos rinktines treneris - Jonas.1 taškas -
Emigruoju Henry_Setaga
Chris Brown sureagavo į Henry_Setaga už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Henry_Setaga Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016.08.23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Pasirinkau šį nes labai dažni atnaujinimai, gera administracija be to draugiški žaidėjai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau visas sunku nebuvo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiau1 taškas -
[JAMAL'W] GRASS MOD.
Franklin_Martinez sureagavo į Jamal Washington už temą
Ačiū seniuk, modifikacija taip, ahujienai atrodo, pats naudoju, viskas čiki piki. Tik ENB reikia kokį gražų rast, tada išvis1 taškas -
Henry_Setaga sureagavo į Chris Brown už temą
Avatarai tikrai verti dėmesio, norėčiau daugiau, kelis pasiimiau, dėkoju.1 taškas -
Chris Brown sureagavo į Henry_Setaga už temą
Sveikas, tikrai patiko tavo avatarai kur ir toliau!1 taškas -
JAMAL'W AVATARS GALERY
Vaidas Martini sureagavo į Jamal Washington už temą
V6 Parašiukai, kaip ir buvau žadėjęs. Užteks šiam kartui.1 taškas -
[0.1.6.5] Senu geru verslu sugrazinimas
Mindaugas :* sureagavo į Rytis_Topsas už temą
Už nes nesamonė dauguma neperka produkcijos ilgai turi laukti kol nusipirks.1 taškas -
Apie launcherį,
Rokas sureagavo į Linas'Dpro už temą
Paprastutė anti-cheat sistema niekada neatstos launcherio ir neblokuos cleo failų... O šiaip buvo visai smagu tas kelias dienas sėdėti kažkur už kampo ir matyti, kad pas mane niekas neateina, nes neturi neleistinų programų, kurių pagalba matytų mano buvimo vietą1 taškas -
Tai vadinama priklausomybe1 taškas
-
Dviračių Pirkimas.
Ponas_Holas sureagavo į Bmwbmw už temą
uz manau tikrai matt gerai mastai mldc Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Cleme Tean sureagavo į Ink_Smash' už temą
Stupudovai buvo Clemes fanas tas kur su plančetke... O šiaip,džiugu jog atsistojei ant kojų.1 taškas -
Nolifer_Boy sureagavo į Nico_Moretti už temą
Clickbait. Bet istorija gera, duodu 7/10, gali kurt filma.1 taškas -
,,giveAway'' iš Sultan automobilio !
Ponas_Holas sureagavo į Bmwbmw už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Bmw_Bmw • Jūsų vieta pagal užpildymą [Nr. 1 ir t.t] ? :40.1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.6.5] Pasiulymas su prižiurėtojų komandomis.
Erixsas_Hipster sureagavo į Wolking_Dead už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wolking_Dead • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas butu pridėti prižiurėtojams +1 komanda per eventus duoti žaidėjams maisto. Nes kai kurie žaidėjai ateina į event'a ir neturi maisto. Paskui miršta ir susibugina CP event checkpoint ir buna du laimėtojai ar panašiai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebūtu sukčiavimu kai kitas stengiasi laimėti ir miršta ar tiesiog pasibugina ir laimi nieko nedaręs. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyt1 taškas -
Omis_Zekas sureagavo į Cleme Tean už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Cleme_Tean • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~800k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:Interjeras buvo pradetas kurti 26 liepos iki 16 rugpjucio. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:1 taškas -
Sabas_Brown sureagavo į Madd_Dogg už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Madd_Dogg • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 72817e • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 12 valandų darbo. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Namas "Japanese" stiliaus.1 taškas -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Yagami_Light sureagavo į Cleme Tean už temą
Aš Cleme_Tean, noriu laimėti „Infernus“ automobilį1 taškas -
Hot Anonymous užtildė Deivys_Jump
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Hot Anonymous 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Deivys_Jump 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://i.imgur.com/ceqA2DO.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://i.imgur.com/yOY242H.png1 taškas -
Deividas'Garning sureagavo į John_Juske už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:1 taškas -
Lauris Driftas sureagavo į Mantas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matthew_Bennett • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:200-300k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:4-5 dienų su pertraukom. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:https://www.youtube.com/watch?v=aOAgbcPfXLc logo - http://prnt.sc/c12lnf Dėkui Gruzinai_Sampo už videka.1 taškas -
Giveaway - batmobile?
Yagami_Light sureagavo į Cleme Tean už temą
Bendras dalyviu skaicius: 46 - Konkurso nugaletojas: #24 | Matt_Casartelli - Nugaletojo rinkimo vaizdo irasas: p.s del prizo atsiemimo prasome kreiptis forume/zaidime.1 taškas -
1 taškas
-
Oficiali GS modifikacijų krautuvėlė.
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/16944-hud-i-shrift-v10.html http://www46.zippyshare.com/v/MCRDOB08/file.html1 taškas -
Baltasis_Sniuras sureagavo į Mantvis Daedo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !1 taškas -
Lietuviškas policijos skinas [DOWNLOAD]
Rokis_Roxas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
apie toki dalyka, kaip google cj neesi girdejes?1 taškas -
Lietuviškas policijos skinas [DOWNLOAD]
Rokis_Roxas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
ATNAUJINTAS LINKAS, SKINAI NEBESIBUGINA ( kai kuriems buvo balti ).1 taškas