Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.30 visose vietose

1. Hello, negaišdamas laiko, iškart po PD direktoriaus rinkimų, nusprendžiau išrinkti ir pervežėjų vadovą, nepaisant to, kad kandidatuoti buvo galima net 5 ar 6 dienas, o ir pati atrankos tema buvo užrakinta keliomis dienomis vėliau, kandidatų buvo tik 6, tad aišku, jog buvo šiokių tokių minčių dėl atrankos pratęsimo, bet perskaitęs beveik visus laiškus (vienas buvo kopijuotas, tad viso skaityt nereikėjo, labai sumažėja šansai tapti direktoriumi kai patenki į akmeninį stulpą, žinai) priėjau prie tokios išvados, jog apsieisime be pratęsimo. Šįkart man įspūdį paliko ir į antrą rinkimų etapą pateko
    16 taškai
  2. Benaršydamas pasiūlymuose pastebėjau, kad daugelis pasiūlymų su automobilių pardavinėjimų nukopijuoti iš kitu projektų. Visi mes jau daug nuėję serveryje ir visi žinome, kad būtent greenSide pasižymi unikaliomis sistemomis, todėl vargu ar kažkas norėtų matyti panašias automobilių pardavinėjimo sistemas kaip bumerio srw. Pradžioje reikėtų rasti atitinkamą lokaciją(pvž: skelbimų kontora). Prie atitinkamos lokacijos būtų padarytas „pickupas“ ant kurio atsistojus išmestų „gui“ lentelė. Pirmoje lentelėje būtų 2 pasirinkimai. Paspaudus „Užsisakyti skelbimą“ išmestų skelbimo įkėlimo informacija
    10 taškai
  3. LAIKRAŠTIS "Varpas" Autoriaus žodis: Dėkoju visiems už palaikymą, darbus tęsiu toliau. Šiandiena nutiko tiek daug įvykių, kad tiesiog nesusilaikiau neišleidęs antrojo "Varpas" numerio. Nusprendžiau, kad "šviežias" naujienas bus maloniausia skaityti. Serveryje pardavinėjamos ne vien tik mašinos, ginklai, dėžės, bet ir... EL TORO Legenda. Šiandiena vienas žmogus užsiminė apie seniau gyvavusią grupuotę "El Toro", tad prisiminkime ją. Vienas iš pirmųjų iniciatorių buvo Zdarova_Marius, visuomenėje pasireiškęs kaip psichopatas žudantis visus iš eilės. Kaska
    8 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katya_Diamond• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Katya- katikė• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 17• Jūsų gyvenamasis miestas: Utena • Zodiako ženklas: Svarstyklės• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 863861012• Apibūdinkite savo charakterį: Pasikėlusi, linksma, draugiška, nemėgstu melagių, esu gan konkreti, ir paslaugi.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Tinklinis.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu blondinė, su mėlynom akim, ir esu gal santūri.• Kuo užsiimate? Kuo dom
    5 taškai
  5. LAIKRAŠTIS "Varpas" Autoriaus žodis: po senosios laikraščio versijos "Varpas"(leista nuo 1889-1905m.), nusprendžiau atsinaujinti ir įsilieti į modernius laikus. Kadangi Nepriklausoma Lietuva pasiekta, laikraščio turinys keisis. Rašysiu apie šių laikų aktualijas, pasiremdamas tikrais faktais. Tai bus nepriklausomas leidinys, kurio turiniui neturės įtakos jokios politinės srovės. Vienus savo žiniomis pradžiuginsime, o kitus nuliūdinsime. O dabar mielieji, skaitykite žemiau. Darbo Birža: "jau senai kas bedirbo naftos platformoje" Žurnalistas Vincas_Kudirka nusprendė apsilank
    4 taškai
  6. Tankistas Benas

Ką tu akmenuk, būsim draugai

Ką tu akmenuk, būsim draugai
    4 taškai
  7. Medkirčiu pristatymas kitaip, kilo idėja nebuvo ką veikt, vertinkit. Didelis dėkui kas padėjo, ir vaidino : Denis_Xander, Ernis_Pokemon, Madd_Dog, Jason_Frost, Gajeel_Redfox, Dainius_Callidi, ir kiti. Jungiames HD
    3 taškai
  8. 06.30 nature. (viena vasaros mėnesį praganėm sveikinu)
    3 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jessy_Clarkson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cheat • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  10. Nors ir taksi darbas labai "blogas", kiti net apsiverkia, kad į jį patektų.
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domas' Exus • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti sistemą, parinkti kažkokią aikštelę, kurioje galima būtų užstatyti mašiną pardavinėti, lyg naudotų mašinų turgus, kurias pardavinėti galėtų žaidėjai. Padaryti, jog rodytų toje aikštelėje parduodamus automobilius, kai savininkas yra offline, o kad nebūtų kažkokio "lago" po kurio laiko, padaryti limitą, jog po 24-48h neprisijungus automobilio savininkui, mašina dingtų iš pardavinėjimo. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Labai lėtai parsidavinėja tos mašinos, įkeli į forumą ir dar maži
    2 taškai
  12. keistas jausmas kai gs mergos geresnes negu pas mane vietiniam nacnyke
    2 taškai
  13. Hmmmm.... @Kazys_Grinius kažka pastebėjo nesuprantu į ką panašu, sekmės žaidime.
    2 taškai
  14. Utenaa uuuu @Matthew_Bennett @Edgaras Mix ŠANSAS JUM BAXURAI
    2 taškai
  15. Labas visiems skaitančiams šia temą. Iškart įspėju bus daug klaidų, ir neieškosiu atmazu - tiesiog jų bus. Esmė tokia jog visi žinote mane kaip nepavyzdinga, nedraugiška žaidėja ar daugelis mato kitoki. Žodžiu - vieniems priešas, kitiems draugas ar pažįstamas bet kokiu atvėju šį tema visiems, tiek priešams tiek draugams. !!!! TEMA YRA LAISVA JŪSŲ PAPILDYMAMS, JEIGU KAŽKĄ TURIT PAPILDYT IŠ PATIRTIES - RAŠYKIT KOMENTARUOSE AR ASMENINĘ ŽINUTE !!! Šioje temoje kalbėsime apie visiems aktualu dalyka - direktoriaus postą, šioje temoje plačiai pabandysiu paaiškinti kaip užpildyti teisinga
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Joginta_Barboro• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Joginta• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-11-06• Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): instagram : barboroa Apibūdinkite savo charakterį: Esu impulsyvi, pikta, nervuota, nepatinka lozeriai, esu gan pasikėlusi, ir esu tuom patenkinta, nepatinka lėti žmonės. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Neturiu šakos mėgstamiausios, patinka tinklinis, baseinas, ir lankau aerobikos pamokas.• Kuo galite pasi
    1 taškas
  17. 1 taškas
  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Earth_Ceejey 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Šaunu butų kad full xflow butų 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Perku iki 1.5milo 4. Papildoma informacija: Geriau butu ko daugiau ridos
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pofka_Srd • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlyčiau gaujoms leisti įsirengti savo interjerą pagal save, gaujos lyderis galėtų paskirti žmogų kuris tai padarytų. Iš fondo sukauptų pinigų skirti interjero įrengimui ir ole gauja turi savo norimą interjerą. Arba tiesiog sumappinti originalesnius interjerus, nes tas CJ housas nuvalkiotas labai ir netinkantis tokiam serveriui kaip greenside.lt. Pridedu kelis video kaip RP serveriuose atrodo gaujų hoodai • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pas
    1 taškas
  20. #įkoma #pasitinkampenktadieni #AlkoTaksi with @Ema_And
    1 taškas
  21. Sveikinu Forever_Young kad paminėjo tave , tavo svajone isipyldė nereiks prieštaraut
    1 taškas
  22. Sveikučiai. Gal kam reikia arsleidiniai el t kodo? Pats šiandien išlaikiau teorijos egzaminą, tad galiu nemokamai padovanot. Pirmas parašęs į AŽ jį ir gaus.
    1 taškas
  23. 1 taškas
  24. nepatinka mergaites taip ir sakyk, mes nesmerksim :DDDD
    1 taškas
  25. Mantas

1 taškas
  26. Labas gražuolyte, sėkmės serveryje tavo plaukai mane žavi <333
    1 taškas
  27. Ačiū Jogintaa, žinoma, kad elitinės, dėkuii už šiltus žodžius
    1 taškas
  28. Pagarba Kazy, tokiu tempu neužilgo visus skaldisi kaip semkas
    1 taškas
  29. Sveiki, cia DjStanley ir visa tiesa apie "prestizine" taksi firma. Pati Taksi firma yra idomi bei su ja galima prisigalvoti ganetinai idomiu ideju bei veiklu. Zaideju susidomejimu si firma sulaukia gan daug. Bet dauguma pradirba pati minimuma, t.y. 7 dienas. Kodel? Todel, nes Gerb. Prestizines taksi firmos direktore, Ema_And, sumautai atlieka savo darba, tai yra, kad ji nesudomina siuo darbu kitus srw zaidejus. Pildydama i sias pareigas, ji snekejo, kad turi ganetinai geru ideju, kurios patiks zaidejams. Bet kazkodel, tu ideju kaip ir nematyti. Vienintelis kas firma islaiko tai Tusinis. Taip p
    1 taškas
  30. To ir tikėjausi, kaip ir atrankoje minėjau mano nepastovumas projekte man tikrai pakiš koją, bet galbūt ne tik tai. Sėkmės Paynai su Direktoriaus postu!
    1 taškas
  31. Ema_And

Joginta_Barboro

Labukas, malonu su tavimi bendrauti, didžiausios sėkmės tau čia
    1 taškas
  32. SAMP ir CSGO, daugiau nieko nelošiu
    1 taškas
  33. rust, daugiau labai patinkančiu neturiu.
    1 taškas
  34. PAPILDYMAS ATNAUJINIMUI GREENSIDE # 1.8.0 - GREENSIDE # 1.8.1 Padarytas anti troll boss anticheatas. Per /pzu lentelę rodys žaidėjo laikomą ginklą rankoje ir kulkų kiekį. Nuo šiol administracija galės įjungti per /pzu daromo žaidėjo didesnės informacijos sekimo funkciją. Matysite kokius mygtukus spaudo, kokią komandą rašo, į ką pataikė žaidėjas. Į gaują priimti žmogų galės tik nuo 20.000 patirties taškų. Išmetus žaidėją iš gaujos jis į gaują patekti galės tik po 1 paros. Patvirtintis gaujos galės siųsti visiems matomą pranešimą kas atitinkamą laiko tarp
    1 taškas
  35. Šiandien neturėdamas ką veikti, nuspredžiau pasinaudoti savo photoshopu, ir sukūrti kažką su greenside.lt darbais, tai štai kaip gavosi. POLICIJOS DEPARTAMENTAS. MEDIKAI. TAKSI. MECHANIKAI. FURISTAI. Jeigu patiko, negailėk paspausk LIKE.
    1 taškas
  36. Ačiū už suteiktą šansą ir pasitikėjimą mano jėgomis. Turėjau svajonė pasiekti direktoriaus pareigas ir negaliu patikėti, kad jis pateko į mano pirkles. Jūsų tikrai nenuvilsiu!
    1 taškas
  37. Dar vieni rinkimai baigti, šįkart kiekvieno kandidato viešai nekomentuosiu, kadangi nemažai laiko pastaruoju metu turiu skirti kitiems dalykams, tačiau visus kandidatus esu minimaliai aprašęs savo word faile, tad jei turite kokių klausimų – lauksiu jūsų asmeninių žinučių forume. Po apgailėtinų taksi ir mechanikų direktorių rinkimų šie buvo įdomesni – sulaukiau poros kandidatūrų iš naujokų, šios nebuvo labai stiprios, bet jas patobulinus tikimybė pamatyti savo nick‘ą /direktoriai lentelėje – pakankamai nemaža. Buvo ir čiuvelis, kuris dalyvavo su kopijuota anketa, jei kam labai įdomus čiuvelio n
    1 taškas
  38. Laba visiems, nežinau kurio paros metų jus skaitote, nežinau ar jums išvis aktualu tai ką skaitote, tačiau aš grįžau ir šiandien - sukursiu nauja pamoką, pamoka kuri pravers kiekvienam iš jūsų. Daugumai kyla klausimų, kaip gi pagreitinti kompiuterį jeigu jis medis, kaip atsilaisvinti vietos jeigu mano SSD yra pilnut pilnutėlis arba šiaip per daug bereikalingai užimtos vietos, na ir daugelis kitų klausimų. Šiandien jums pabandysiu padėti išspręsti šias problemas, todėl mažiau tuščiažodžiaukim ir pradėkim darbą. 1. Pirmieji žingsniai, papraščiausi visiems puikiai žinomi bet nepraščiausi.... Pi
    1 taškas
  39. Anketa: 1. Jūsų norima modifikacija:enb 2. Modifikacijos apibūdinimas:enb toki tik sviesesni 3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?:taip 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Lietuvis_Drifteriuga
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.